• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Zombie Cup
Niggas píše:Kedže som lenivý a neaktívny, tak sem dám čosi aj jaNarovinu, určite sa nám nepodarí dostať 20 alebo 15 ludí v jeden čas na TS.
Keby aj, viete si predstavit tú komunikáciu v roomke ? Návrh : Bola by vyhlásená sútaž, ktorá by prebiehala cca. 2 týždne( To aby sa o tom dozvedelo čo najviac hráčov a malo čas ). Ten, kto by sa chcel prihlásit by musel byt registrovaný na webe. V priebehu tých 2. týždnov by posielali hráči organizátorovi PM na webe, so screenom, kde by sa snažili o najlepšie score, v screene by musel mat určitý poznávací znak, aby sme vedeli, že nám neposiela screen starý pol roka. Po tých cca. 2 týždnoch by sa zo všetkých screenov vybralo napr. 8 najlepších a tí by postúpili dalej. Týchto 8 ludí by malo mat funkčný TS a dohodnút sa s nimi na jednom dátume a čase, v ktorom by sme sa tam stretli. Šlo by sa na server, kde by bolo najviac hráčov ( osobne by som volil blood, kde sa prebíja aby to nebolo také lahké ) Po dobu jednej mapy by sútažili, kto viac krát ostane posledný human. Možno by nebolo zlé pár krát za mapu zvolit firsta dobrého admina, ktorý to za zm vie. Napadlo ma to v robote, takže to môže mat ostré a neobrúsené hrany, ale minimálne tú čast so screenom by som nehal. Tie číselné údaje sa môžu samozrejme akokoľvek upravit.
Už turnaj máme,ale toto se mi ani nelíbí.
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
Re: Zombie Cup
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3