• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Problém s vytvářením knife skinu
Ahoj, mam problém s vytvářením vlastního knife skinu... Mam nato potřebné programy (gimp2) normálně všechno udělám správně, ale pak když chci importovat texturu do Jed´s half-life tak mě to vždy napíše: Error loading .BMP texture.
přitom to vždy ukládám v .bmp... zkoušel jsem to i přes obyčejné malování a ať to uložím v jakémkoliv rastru (.bmp) tak mě to při importování píše vždy to samé.
přitom to vždy ukládám v .bmp... zkoušel jsem to i přes obyčejné malování a ať to uložím v jakémkoliv rastru (.bmp) tak mě to při importování píše vždy to samé.
-
Besekr - Pokročilý
[vyřešeno]Problém s vytvářením knife skinu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s vytvářením knife skinu
Ahoj,¨
nemám zkušenosti s GIMPem,ale možná jsem našel možné řešení :
Exportuj textury do BMP souboru a zaškrtni možnost "Nezapisovat informace do barevného prostoru" a klikni na "Export".
Originál :
Obrázek:
http://files.gamebanana.com/img/ss/tuts/53f86fff0194b.jpg (na forum moc velký)
nemám zkušenosti s GIMPem,ale možná jsem našel možné řešení :
Exportuj textury do BMP souboru a zaškrtni možnost "Nezapisovat informace do barevného prostoru" a klikni na "Export".
Originál :
After converting into an indexed image (image>mode>indexed...), export Your texture into .bmp file and tick the "Do not write color space information" option. Hit "Export" and You're done.
Obrázek:
http://files.gamebanana.com/img/ss/tuts/53f86fff0194b.jpg (na forum moc velký)
-
MrFruty - Mistr
Re: [řešíme]Problém s vytvářením knife skinu
MOC MOC MOC DÍK
KONEČNĚ FUNGUJE!
Štval jsem se s tím už asi měsíc a pořád ne a ne nalézt řešení ... A teď bůh seslal tebe 

-
Besekr - Pokročilý
Re: [řešíme]Problém s vytvářením knife skinu
Rádo se stalo příteli !
Vyřešeno - LOCK .

Vyřešeno - LOCK .
-
MrFruty - Mistr
• Stránka 1 z 1