• Stránka 1 z 1
nemám problém,spíš dotaz
Ahoj,mám jenom takovej dotaz ohledně VIP
Koupil jsem si EVIP na blood 3
a VIP na BLOOD 2
nějak sem už to blood 2 přestal hrát asi mě nebaví
ale co se mi stalo,nějak sem do toho dostal i svojí přítelkyni a proto bych jí rád dal to moje VIP z BLOOD 2
tak jestli to jde nějak udělat že by ho používala na BLOOD 3
Jelikož to nebudu využívat tak mi příjde zbytečný kupovat zase VIP na BLOOD3 ještě k tomu když jí to může za chvilku přestat bavit:-D když já už jedno EVIP mám
a ona by mohla mít aspon VIP na BLOOD 3 kde můžeme hrát spolu
Děkuji za odpověd a omlouvám se jestli je to blbej dotaz,ale lepší se zeptat,než udělat pak něco špatně
))
Koupil jsem si EVIP na blood 3
a VIP na BLOOD 2
nějak sem už to blood 2 přestal hrát asi mě nebaví

ale co se mi stalo,nějak sem do toho dostal i svojí přítelkyni a proto bych jí rád dal to moje VIP z BLOOD 2
tak jestli to jde nějak udělat že by ho používala na BLOOD 3
Jelikož to nebudu využívat tak mi příjde zbytečný kupovat zase VIP na BLOOD3 ještě k tomu když jí to může za chvilku přestat bavit:-D když já už jedno EVIP mám
a ona by mohla mít aspon VIP na BLOOD 3 kde můžeme hrát spolu

Děkuji za odpověd a omlouvám se jestli je to blbej dotaz,ale lepší se zeptat,než udělat pak něco špatně

-
birotomas - Zkušený
nemám problém,spíš dotaz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nemám problém,spíš dotaz
Zdravím tě, mám obavu že to nepůjde Vip je zakazáno vymněnit a když ho vymněníš( v tomto případě darovat) tak se Evip automaticky zablokujete. A nebudete stoho mít nic ani jeden,. Tak já být tebou ale radši nedávám. Jeto ale tvoje Evip tak si stím můžeš udělat co chceš,. Ale drž se mojí rady.
-
Demir - Zkušený
Ano,jde spíš o to že mám tuhle možnost a jinak bych to nedělal a vědět že u toho přítelkyně zůstane,klidně bych jí EVIP koupil na BLOOD 3,ale já ho koupím ono jí to za týden přestane a co já budu dělat s dvouma EVIP na jednou serveru ?
nic 

-
birotomas - Zkušený
Nebo,Extra VIp si nech. A kdy bys mněl někdy ban tak je můžeš vymněnit. A nebo si je nech a kdy bys chtěl opět ráát Zombie Blood tak si aktivuješ evip i klidně po 20 letech a furt můžeš hrát. 

-
Demir - Zkušený
• Stránka 1 z 1