• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Problém pri Steam CS 1.6 (2.)
Zdravím,
tak po dlhej dobe sa mi na steame naskytol ďalší problém, konkrétne s hrou CS 1.6.
... Kedže som týždeň nehral CS, tak som sa dnes rozhodol si zahrať, no a keď som ho sputil, chvílu sa spúšťalo a zrazu vyskočila malá tabuľka s errorom: "Could't find UserMsgBase pointer". Pritom keď som to CSko naposledy hral na steame, išlo mi v pohode spustiť a aj vypnúť. Neviem čo sa mi to začína diať s tým steamom ale začína ma to tak trochu štvať, vkuse nejaký problém :/ Ak by ste na tento moj problém mali nejaké riešenie, veľmi rád ho privítam.
Ďakujem
tak po dlhej dobe sa mi na steame naskytol ďalší problém, konkrétne s hrou CS 1.6.

Ďakujem

DayZ Survivor! "Killing armed people, helping unarmed people"
-
Erdek - Zkušený
[Vyřešeno]Problém pri Steam CS 1.6 (2.)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém pri Steam CS 1.6 (2.)
Ahoj,
tak u tvého problému si nejsem až tak jistý řešením,ale vím co by mohlo pomoct .Otevři si steam ->Dej Moje Hry ->Klikni na CS 1.6 a dej Vlastnosti ->tam najdi záložku "místni soubory" -> v ní klikni na ověřit integritu mezipaměti hry(chvilku to bude kontrolovat CSko) -> Vyzkoušej hrát.
tak u tvého problému si nejsem až tak jistý řešením,ale vím co by mohlo pomoct .Otevři si steam ->Dej Moje Hry ->Klikni na CS 1.6 a dej Vlastnosti ->tam najdi záložku "místni soubory" -> v ní klikni na ověřit integritu mezipaměti hry(chvilku to bude kontrolovat CSko) -> Vyzkoušej hrát.
-
MrFruty - Mistr
Re: [řešíme]Problém pri Steam CS 1.6 (2.)
MrFruty, ta tvoja rada nepomohla 

DayZ Survivor! "Killing armed people, helping unarmed people"
-
Erdek - Zkušený
Nelezl jsi ty na ruské servery?Většina hledání tohoto problému na googlu pochází právě z nich.
Zkus :
Zkus :
- Kód: Vybrat vše
1. Smaž soubory steam.dll, steamclient.dll, steamclient64.dll a clientregistry.blob ze složky Steam
2. Spusť steam, měl by se aktualizovat od začátku
-
MrFruty - Mistr
Pokud problém přetrvá,tak ti zbude jen jedna možnost :
(Kliknout pravým na steam→Moje Hry→pravým kliknout na Counter strike→vlastnosti→odebrat místni obsah→a potom vymazat složku(Steam->SteamApps-> Half Life→znova nainstalovat hru - toto řešení je funkční na 100%.
(Kliknout pravým na steam→Moje Hry→pravým kliknout na Counter strike→vlastnosti→odebrat místni obsah→a potom vymazat složku(Steam->SteamApps-> Half Life→znova nainstalovat hru - toto řešení je funkční na 100%.
-
MrFruty - Mistr
• Stránka 1 z 1