I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

N3mO

Příspěvekod Attom » 18 úno 2015, 18:50

Čau, takže chtěl bych si stěžovat na admina N3mO, dostal jsem grab za hlídání plantu na aztec2 na A ( ct spawn ) z vrchu krabice. Není to nedostupné místo a nejsem ani v rohu, navíc jsem na plantu. Tak by mě teda zajímalo od kdy se hlídání plantu považuje jako kemp :?: popřípadě mohu dohodit demo s grabem ze záznamu HLTV. Prosil bych o domluvení adminovi / potrestání.
Vítěz Furien Turnaje :)
YT Channel : https://www.youtube.com/channel/UC_DgIoq86ZmDd41efxfoOIQ
Nestačí jen mluvit, ale i konat.
Attom
Pokročilý
Pokročilý

N3mO

od Rumcajz » 18 úno 2015, 18:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: N3mO

Příspěvekod N3mO » 18 úno 2015, 18:56

Ako hovoríš hrala sa mapa de_aztec2. Bol si na tom kvádry či čo to je. Len si čakal až tam my ako furieni priletíme. Aby si nás mohol zabiť.
Len ti poviem, že kemp nie je len na tažko prístupnom mieste, ale aj keď sa pohybuješ na malo priestore čo si sa ty pohyboval. A to, že si ma ptm ešte zhejtoval za to, že nevieš hrať podľa pravidiel.
Z mojej strany všetko. Teraz počkaj na konečný verdikt a vyhni sa spamu.
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod Attom » 18 úno 2015, 19:08

Spamovat nebudu, pouze mě tedy zajímá proč jsem za to nikdy nedostal grab od admina a proč v tom případě negrabujete ty co hlídají planty např na dust2 apod...? Dle mě absolutně nelogické když CT má hlídat plant. Jinak jsem pouze hlídal plant a né, že čekal pouze na killy....dále se nebudu vyjadřovat a vyčkám si na verdikt.
Attom
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ANGEEL » 18 úno 2015, 20:58 VIP

"stráženie plantu" - buď je to kemp, nebo ne. Hráč musí chodit, např. mapa "de_dust2" bude si hlídat plant A, tím že budeš chodit long, short, atp. A né, že bude pořád na jednom místě, to už je kemp, čili se to trestá ;)

proč v tom případě negrabujete ty co hlídají planty např na dust2

- pokud to vidíme, tak to grabujem, jsme jen lidi :P
Doufám, že jsi to nějak pochopil, blbě se tu vysvětluje psanou formou.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Attom » 19 úno 2015, 10:45

Dobře takže chceš říct, když CT je na A ( např na té dust2 ) a jen stojí tak je to kemp jo ? V tom případě mi fakt vysvětlete co je toto za logiku....navíc jsem si nevšiml, že by za to dostal někdo grab protože tam nechodí nikdo jen stojí ;) . Já jsem si na té krabici skákal, takže nekempil a když letěl furien tak se logicky zastavím čupnu pro lepší přesnost a střílím né? Nechápu tuhle logiku no..
Attom
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod N3mO » 19 úno 2015, 15:55

Attom píše:Dobře takže chceš říct, když CT je na A ( např na té dust2 ) a jen stojí tak je to kemp jo ? V tom případě mi fakt vysvětlete co je toto za logiku....navíc jsem si nevšiml, že by za to dostal někdo grab protože tam nechodí nikdo jen stojí ;) . Já jsem si na té krabici skákal, takže nekempil a když letěl furien tak se logicky zastavím čupnu pro lepší přesnost a střílím né? Nechápu tuhle logiku no..

Teraz si čo za hovadinu napísal. To, že skákal nemá nič spoločného s kempom. Kludne si možeš postaviť do rohu a skákať a aj tak to budem brať ako kemp. Je mi jedno, pro mňa za mňa si tam aj lahni. Proste na tom kvádry nemáš čo robiť.
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod noblemar » 21 úno 2015, 00:01

Admini budou potrestání a dořeším celou situaci s kempem. Nikdo nebude banovat za to, že je někdo na plantu nebo někde čeká mimo roh!

Dík za upozornění atome.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy