• Stránka 1 z 1
Jojo/Amon/Jb1
Jsem simon, dám reakci o výhodu aby si vybral atrakci, napíše aim. Mapa Jb_Rush stojí na stolech po 3. Řeknu dáme si aim jinak, vyberte si kapitány. Dva VIP jsou kapitáni každé od jednoho týmu, vybrali si zbraně jedni M4 jedni AK4 skočím do zbrojky donesu 3AK 3M4, admin se mě začne ptát jestli sem normálni přehazovat zbrojku když tu je aim bla bla bla a nakonec mě přehodí k T s výrokem "Za naprosto dementne udelanou hru, ktera mohla byt udelana jinak." To že nejdu do aimu jako nějaký mainstream je hned demence?
俺は白魔だよ。
-
zeDko12 - Zkušený
Jojo/Amon/Jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jojo/Amon/Jb1
Nazdar Zedko, popsal jsi to vlastně stejně, jak to bylo. Egi si vybral atrakci aim, dokonce ti potom řekl, přesně jaký aim myslel, že myslel ten vzadu. Ale co ty jsi neudělal, postavil nás na stoly a ze zbrojky si donesl 6 zbraní. Donesl jsi do prostoru, kde byly všechny CT 6 zbraní.
Tvůj CT team v té době byl hodně málo zkušenný, každé kolo jste umírali. Byl jsi simonem už 5. kolo nebo kolik a každé kolo snad končilo smrtí CT z důvodu, že jsi si nedokázal zorganizovat CT proti invisu. Opravdu mi přijde jako neschopnost simona tohleto udělat v momentě, kdy máš na serveru klec s aimem, kde jsi nás mohl poslat a mít CT team v ochraně. Případně jsi je mohl poslat do zbrojky, nějak si je rozmístit. Neudělal jsi jako simon vůbec nic, nechával jsi je každé kolo umírat a ani 1 kolo nebyla žádná atrakce.
Závěr: Tohleto jsem považoval za neschopnost simona, špatně promyšlenou atrakci + neschopnost zorganizovat CT tým tak, aby byli efektivnější. Což byl pro mne dostatečný důvod pro přehoz.
P.S. - Když jsem Zedka upozornil ve voice na to, že tam má aim a to co se chystá nedopadne dobře, jeho odpověď byla: "To je na ban"
Tvůj CT team v té době byl hodně málo zkušenný, každé kolo jste umírali. Byl jsi simonem už 5. kolo nebo kolik a každé kolo snad končilo smrtí CT z důvodu, že jsi si nedokázal zorganizovat CT proti invisu. Opravdu mi přijde jako neschopnost simona tohleto udělat v momentě, kdy máš na serveru klec s aimem, kde jsi nás mohl poslat a mít CT team v ochraně. Případně jsi je mohl poslat do zbrojky, nějak si je rozmístit. Neudělal jsi jako simon vůbec nic, nechával jsi je každé kolo umírat a ani 1 kolo nebyla žádná atrakce.
Závěr: Tohleto jsem považoval za neschopnost simona, špatně promyšlenou atrakci + neschopnost zorganizovat CT tým tak, aby byli efektivnější. Což byl pro mne dostatečný důvod pro přehoz.
P.S. - Když jsem Zedka upozornil ve voice na to, že tam má aim a to co se chystá nedopadne dobře, jeho odpověď byla: "To je na ban"
www.twitch.tv/rivencz
-
Riven - Zkušený
CT team jsou lidi, lidi si poředstav přemýšlí. Každý věděl že byl minulé kolo INVIS (1x) tak se podle toho měli zařídit sem simon ale nejsem jejich mama abych jim vysvětloval co jak kde ským a proč mají dělat. Egi napsal AIM tím to skončilo. Kde prosimtě psal jaký AIM, rád bych to viděl. Admin má právo zasáhnout simonovi do hry a ty si myslíš že jsem něco udělal abys byl oprávněn zasáhnout mi do hry? Stáli jste na stolech Zbraně jsem nahážel mezi stoly, po mém příkazu jste měli schované zbraně a stáli na stolech TO že CT dělají blbosti a někdo tu zbraň vytáhl a zabil mě NENÍ moje chyba. Demo je hlstats.
俺は白魔だよ。
-
zeDko12 - Zkušený
Dokážu si představit, jak dlouho ti trvá přinést a připravit 6 zbraní ze zbrojnice. Mnohem rychlejší by bylo využít k tomu určenou atrakci. Taky bych tě napomenul za zdržování hry. Pokud si však i v kolech předchozích Simonoval neschopně a tak že byly každé kolo vzpoury, nedivím se že si byl nakonec přehozen.
Pokud jde o CT které dělají blbosti, má admin zasáhnout.
lock
Pokud jde o CT které dělají blbosti, má admin zasáhnout.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1