Porušuje nekdo pravidla na Zombie serverech? Sdělte nám to zde.

zm mini 1 urážky na akademii

Příspěvekod Dartack » 21 úno 2015, 11:32

Server: Zombie mini 1
Nickname porušujícího: The0ne!
Čas porušovaní: 10:49:09
Důkaz: http://leteckaposta.cz/575745068
SteamID + Screenshot SID: VALVE_0:4:1251821826
Váš pohled na situaci: Omlouvám se že jsem použil starý Screen SID,hráč se potom odpojil,hráč urážel akademii a urážel i mě,používal jméno AKADEMIK AKA OG LOK ,Ale sem rád že admin Maxwell mi pomohl,moc si toho cením protože kdybych se zeptal někoho jiného odpověděl by mi že kvůli tomuhle na server nepůjde :( .Ještě jednou Děkuju Maxwelli :)
Dartack
Pokročilý
Pokročilý

zm mini 1 urážky na akademii

od Rumcajz » 21 úno 2015, 11:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: zm mini 1 urážky na akademii

Příspěvekod The0ne » 21 úno 2015, 12:06

a dost! to tak tento chlapcek uz mi pisal vela toho a vela krat, teraz by som sa chcel vyjadrit na vsetko aj ja.
Ja som hrac ktory hrava uz cca 8 rokov na gs serveroch, ked tento chlapcek co sa stazuje hore pil mliecko ja som hraval na gs serveroch, z serveru zombie mini 1 starsi hraci ma budu poznat nemusim to rozoberat, tento chlapcek ktory tvrdi ze som ho urazal alebo resp. urazam, hral pod mojim nickom rok co som prestal hrat, kopiroval presne moj nick, je to pravda ze dneska som napisa akademik aka oglock ako vidite aj na screenoch ale nevidim tam ziadnu urazku osobne skor humor, mladici zmysel pre humor nemaju to uz vieme.
Dnes som dostal kick viac krat, bezdvovodne len preto ze admin je jeho kamarat alebo znami,len jeden kick bol z dvovodu ze neopakuj nazvi ludom, a to ze on opakoval moj nick rok kdo riesi ? nikdo! tento chlapcek mi pisal do sprav dost velke narazky, a to nie len mne! pisal na sukromne aby som mu odpisal normalne ze moze urobit screen, tak sa vas pytam toto chcete dat za admina ? snad nie, tento chlapcek co nonstop sa stazuje na niekoho ma probelm s kazdym na serveri a vecne sa hada s niekym aby mohol zobrat screeni a urobit dojem na ludi. tak sa vas pytam toto by mal byt adminom gs ? ja nemam screeni, nerobim screeni na servery som z dvovodu ze chcem hrat, takisto ako vsetci chodime lenze tento chlapcek ma uplne ine zmieranie!
Ale to ze on urazal mna preco nikdo neriesi ? a duplom je to kandidat na admina, za tie roky co som tu som myslel ze adminov takeho velkeho servera vyberate pozorne! odpurcam anonimne sledovat toho hraca na serveri urcite pridete na to sami co chcem povedat, z tych screenoch nevidim tam ziadnu nadavku ani nic pod. ale je to na vas ak chcete mozte mi dat aj ban nic sa nedeje zivot ide dalej nerobim si tazku hlavu z toho, len neznasam tento typ dietat ktore sa snazia nieco dokazat, a poprosim trosku zvazovat ci naozaj takeho cloveka by ste chceli dat adminom servery, a poprosil by som adminov aby si nerozdelili hracov podla toho ci su kamarati alebo nie , tu sme vsetci rovno cenni a vsetci sme rovnaky hraci!

PS: Dakujem ze ste venovali casu a precitali si moje spravy, ospravedlnujem sa za gramaticke chybi nie som zo slovenska som clovek len ktory zije tu a skolu som nestudoval po slovenky, Peace! a ty moj zlaty trosku sa zamysli nad sebou , a ked chces byt adminom srpavaj sa na to a nerob take spinave intrigy ;)

Peace! ;)
The0ne
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: zm mini 1 urážky na akademii

Příspěvekod Malkin » 21 úno 2015, 14:52

Xter řekl, ať to nebanuji, takže nebanuji.
Nahlášený hráč se ale v budoucnu uklidní, protože na jeho výlevy není nikdo zvědav ;)
Lock.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014
Obrázek
Malkin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Zombie Servery