• Stránka 1 z 1
Vylepšení
Dobrý den, měl bych tu pár věcí které by se na serveru mohli přidělat či upravit .
+ - Přidat pro stavitele omezení bloků cca 20/30. (Z důvodu kazení hry že to tam zadělávají bloky atp...)
+ - Do posledního přání přidat knife duel .
+ - Když EVIP zabije ct dostane 15 bodů dal bych 20 bodů aby měl na šťastné kolo .
+ - Také třeba když jsem v cele hodím granát vezme mi hp dá se mod tak se mi nadají plné životy při modu .
+ - Promazal bych mapy které jsou nové a lidé je namají rády PS: Které nejsou oblíbené .
Určitě bych nějakou změnu z těchto uvítal na serveru a moc bych Vám děkoval každopádně pište co si o tom myslíte .
Děkuji,s pozdravem Ilexus.
+ - Přidat pro stavitele omezení bloků cca 20/30. (Z důvodu kazení hry že to tam zadělávají bloky atp...)
+ - Když EVIP zabije ct dostane 15 bodů dal bych 20 bodů aby měl na šťastné kolo .
+ - Také třeba když jsem v cele hodím granát vezme mi hp dá se mod tak se mi nadají plné životy při modu .
+ - Promazal bych mapy které jsou nové a lidé je namají rády PS: Které nejsou oblíbené .
Určitě bych nějakou změnu z těchto uvítal na serveru a moc bych Vám děkoval každopádně pište co si o tom myslíte .
Děkuji,s pozdravem Ilexus.
-
Ilexus - Pokročilý
Re: Vylepšení
Ilexus píše:+ - Přidat pro stavitele omezení bloků cca 20/30. (Z důvodu kazení hry že to tam zadělávají bloky atp...)
1. Stavitel i simon mají omezený počet bloků
2. Když někdo chce knife, jde o dohodu.. od doby co se ubírají HP by to bylo celkem k ničemu
3. 15 bodů je až dost.. pokud jsi šikovnej můžeš jich dostat i 23
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
No ale to ubírání bych dal pryč ani lidem se to nelíbí jde o to že si dám duel s ct to mi utíká a pak nedostanu body ?!
Je to špatné protože když utíká bere mu to hp a zabije se sám a já body mít nebudu .
A dále bych jednal o tomto:
Je to špatné protože když utíká bere mu to hp a zabije se sám a já body mít nebudu .
A dále bych jednal o tomto:
-
Ilexus - Pokročilý
Ilexus píše:No ale to ubírání bych dal pryč ani lidem se to nelíbí jde o to že si dám duel s ct to mi utíká a pak nedostanu body ?!
Spravil by som to tak aspoň že mu zostane 1HP
a nové mapy premazať ? skôr tie staré lebo tam niesu atrakcie a potom hráči nadávaj že simon dáva reakce a nie atrakcie. Chápem simon tvorí hru ale keď to zobere decko ...
[Akademík] Od 13.1.2015!
[Akdamík Pokročilí] Od 12.2.2015!
All JailBreak
[Akdamík Pokročilí] Od 12.2.2015!
All JailBreak
-
BeStArDI - Pokročilý
Čo tu stále riešite? Načo len 1 HP? To potom nemusí byť vôbec! Uberanie HP bolo zavedené len kvôli tomu aby hráči nekempili a nezdržovali, keď sa tak deje umrú na nedostatok HP
-
Hoover - Spamer
Doplnenie HP pri móde sa mi pozdáva, ostatné sú hlúposti. 

-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
-
Potato20 - Mistr
V případě chystané úpravy vezmeme tento topic v potaz 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1