• Stránka 1 z 1
Unban/Jadberg/JB1
1.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Jadberg.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 55 minutes and 52 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : .^E#?*
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[Opakovane kazeni hry/nerozdani VD] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37508561 '
[AMXBans] Tva IP : ' 91.106.247.22 '
2. Dobrý den:) Hrala se mapa jail_niceshoot_v6 a dával jsem mod, ptal jsem se CT jestli je nějaké VD, nikdo nic nehlásil tak jsem dal mod. Další kolo opět nikdo nic nehlásil do voicu, jelikož jsem za to dostal ban od admina Roxtedy, že jsem mu nenahlásil VD do voicu, když si simon nevšiml, že někdo hlásí VD do Team Chatu. Takže pokud si to správně pamatuju, tak pokud si simon nevšiml VD v team chatu je povinnost CT nahlásit VD do voicu.
Poprosil bych vyjádření admina
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Jadberg.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 55 minutes and 52 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : .^E#?*
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[Opakovane kazeni hry/nerozdani VD] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37508561 '
[AMXBans] Tva IP : ' 91.106.247.22 '
2. Dobrý den:) Hrala se mapa jail_niceshoot_v6 a dával jsem mod, ptal jsem se CT jestli je nějaké VD, nikdo nic nehlásil tak jsem dal mod. Další kolo opět nikdo nic nehlásil do voicu, jelikož jsem za to dostal ban od admina Roxtedy, že jsem mu nenahlásil VD do voicu, když si simon nevšiml, že někdo hlásí VD do Team Chatu. Takže pokud si to správně pamatuju, tak pokud si simon nevšiml VD v team chatu je povinnost CT nahlásit VD do voicu.
Poprosil bych vyjádření admina

Nesuď člověka podle minulosti, vždycky se může změnit, ikdyž je to někdy k nevíře 

-
swint - Amatér
Unban/Jadberg/JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban/Jadberg/JB1
Ahoj
Tak začneme. Začlo kolo a ty se ptáš nějaké vdčka ct? Tak ti říkám dej vd hráči Lamatezabila nebo jak se jmenoval. Ignoroval jsi mě a dal jsi přestřelku. Tak si říkám, třeba mě nešlo slyšet. Začlo další kolo tak píšu do teamchatu Lamatezabila VD, pak ti to řeknu i do voice a ty jsi mě stále ignoroval. Vzal jsem si tě do grabu a zeptal jsem se proč nerozdáš vd, když ti to tu hlásím a tvoje odpověd byla "máš mě to vd hlásit stále, když to nerozdám, jak jeden nejmenovaný admin říkal".
Moc dobře jsi veděl, že ti hlasím vd a z této odpovědi jasně vyplynulo, že jsi mě schválně ignoroval a to vd jsi nerozdal, protože jsi čekal, až začnu kvůli tomu spamovat voice. Ještě se ptáš nějaké vd ct? Já ti to řeknu a ty prostě si zapneš přestřelku, přijde ti to normální? Na co ti teda odpovídám

Tak začneme. Začlo kolo a ty se ptáš nějaké vdčka ct? Tak ti říkám dej vd hráči Lamatezabila nebo jak se jmenoval. Ignoroval jsi mě a dal jsi přestřelku. Tak si říkám, třeba mě nešlo slyšet. Začlo další kolo tak píšu do teamchatu Lamatezabila VD, pak ti to řeknu i do voice a ty jsi mě stále ignoroval. Vzal jsem si tě do grabu a zeptal jsem se proč nerozdáš vd, když ti to tu hlásím a tvoje odpověd byla "máš mě to vd hlásit stále, když to nerozdám, jak jeden nejmenovaný admin říkal".
Moc dobře jsi veděl, že ti hlasím vd a z této odpovědi jasně vyplynulo, že jsi mě schválně ignoroval a to vd jsi nerozdal, protože jsi čekal, až začnu kvůli tomu spamovat voice. Ještě se ptáš nějaké vd ct? Já ti to řeknu a ty prostě si zapneš přestřelku, přijde ti to normální? Na co ti teda odpovídám

Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Re: Unban/Jadberg/JB1
Tobe uz se hrani u CT opet omrzelo?
Zamitnuto!
Lock.
Zamitnuto!
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1