I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Reagujem na moju sťažnosť, hráč(Amnesia)

Příspěvekod ITsectorKE » 22 úno 2015, 20:31

PODNET: ODPOVEĎ SŤAŽNOSTI 22.02.2015

Vážený p.Samuraj,
reagujem na Váš dopis respektívne sťažnosť na mňa, ako hráča(Amnesia).Som mierne pobúrený z Vašej sťažnosti.
Neviem, kde mám začať. Poďme sa na to pozrieť z iného uhla. Vy, ako hráč, ste ma doslovne urážali. Tieto Vaše dôkazy, sú len holé faktá, sú to len útržky z našej písomnej konverzácie. Áno, priznávam sa reagoval som spontánne, ale choval som sa primerane(bez nadávok), čo by sa to o Vás nedalo povedať. Celá táto trhlina začala Vaším podpichovaním, dobiedzaním na moju osobu. Dôvody sám nepoznám. Človek si na hernej komunite ani počas prestávky, dovolenky zahrať nemôže, ako vidím. Po ďalšie, mnoho hráčov sa ma pýtalo, či som administrátorom na servery na SW #1,2,3 a DM. Ako som Vám a ďalším hráčom povedal, že nie som administrátorom na žiadnom servery Gamesites a nevydávam sa zaň. Celá táto konfrontácia medzi mňou a Vami ma stála veľa času. Nechcem mať Vás za zle, ale ako správny chlap, by ste to mali brať s "chladnou hlavou". Celá táto fraška je len holou vetou. Nemám záujem riešiť pubertálne výkyvy hráčov. Bol by som rád, aby sme túto diskusiu uzavreli. Z mojej strany sa Vám ospravedlňujem, ak som Vás niečím urazil. Po ďalšie, reagujem na odpoveď administrátora. Správania na servery, horšie slovo ako "fagan" som nepoužil. Nemáte ani jeden rukolapný dôkaz, aby som sa vydával za administrátora, preto Vás žiadam, aby ste si odpustili neadekvátne pripomienky.

S úctou, ITsectorKE(Amnesia)

P.S Ak by bol ešte nejaký problém, navšívte ma osobne v Košiciach a vydiskutujme si to osobne z očí do očí.
ITsectorKE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Reagujem na moju sťažnosť, hráč(Amnesia)

od Rumcajz » 22 úno 2015, 20:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Reagujem na moju sťažnosť, hráč(Amnesia)

Příspěvekod S4MUR4J » 22 úno 2015, 21:07

důkaz mám a už sem ho postnul v sekci porušování pravidel, uráží mě ty tvoje lži, a nepíš pubertální když mě neznáš radši si přečti co píšeš na serveru když tě někdo dá (žádná provokace) pubertální je tvá mentalita, urážky v tvé přítomnosti (ne přímo tobě) jsem psal jen dnes a jen abych se ujistil, že zda jsi nebo nejsi admin a jak budes reagovat coz dokladam ve screenu amnesia-vydavani-se-za-admina-t79181.html
S4MUR4J
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ITsectorKE » 22 úno 2015, 21:21

Nemusím ťa poznať, ale obraz o tebe si spravím sám. Takéto veci, riešiť cez sieť sú pre mňa úbohé. Dojíma ma to, že sa zhadzujem na tvoju úroveň(úroveň puberty). Týmto zatváram konverzáciu a prajem ti v hraní hier len to najlepšie. Tak ako sa vraví: večné dieťa nikdy nedospeje.

S úctou ITsectorKe(Amnesia)
ITsectorKE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod S4MUR4J » 22 úno 2015, 21:24

ITsectorKE píše:Nemusím ťa poznať, ale obraz o tebe si spravím sám. Takéto veci, riešiť cez sieť sú pre mňa úbohé. Dojíma ma to, že sa zhadzujem na tvoju úroveň(úroveň puberty). Týmto zatváram konverzáciu a prajem ti v hraní hier len to najlepšie. Tak ako sa vraví: večné dieťa nikdy nedospeje.

:D :D :D to sou argumenty
mám tu co píšeš pokaždé když tě někdo zabije, tak ja se vůbec opovažuješ brat do huby ještě slova "riešiť cez sieť" "moje uroven puberty"
"Takéto veci, riešiť cez sieť sú pre mňa úbohé." A jak bys chtěl řešit pravidla v online hře??? osobně? v košicích? :D ty jsi fakt případ
S4MUR4J
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ITsectorKE » 22 úno 2015, 21:34

Ja to rieším s inteligenciou, ako vidím ty si z tích hráčov, ktorí si chcú niečo dokázať. Mňa to veľmi rajcuje, hlavne tvoja inteligencia.Ty si ešte nevyspel, ty sa hrajkaj vo svojom virtuálnom svete obklopenými štyroma stenami. Týmto slogom a rečníckym prejavom sa zhadzuješ. Tieto dôkazy, ktoré si posunul sú len holé fakta ako som písal. Na blbé vyjadrovanie asi každý zaútočí a na otázku či som náhodou administrátor som neodpovedal.. čo ked som odpovedal na predošlé otázky.Týmto ťa žiadam, aby si sa skľudnil na úroveň chlapa a neplakal mi na rameno. Za každý tvoj uplakaný nárek publikuj sťažnosti.

ITsectorKE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FiM » 22 úno 2015, 22:06

Tak by stacilo! Nevim co to tu predvadite. Vsechno mate jasne napsane v predeslem, jiz zamcenem topicu! Skrze PP si trest budou resit kompetentni. Na dohadovani mate PMky a ty, Amnesia, si na me davej predevsim na DM serverech velky pozor!

Lock.
Aut vincere aut mori.

Steam: GS.cz # FiM
FiM
Drbna
Drbna

Zpět na Stížnosti na Adminy