• Stránka 1 z 1
[Neaktivní] VAC
Zdravím, chtěl bych poradit s hláškou která vyskakuje pří hraní, jak kompe, tak normal na serveru či dokonce offline s boty,
"Systén VAC je blokován problémem na tvém počitači", hraju a po nějakém čase mě to kopne, s touto hláškou, většinou zkusím resetovat steam, GO, vypnout antivirus , firewall a tak, ... jede to ... pár minut, a zas to samé dokola, vždy to jede pár minut a pak mě to kopne, už mě to 2x koplo z kompe, BAN nemám, (mám zelenej štítek v nastavení steam), kámoš to zkoušel na svém PC, a jelo mu to bez problému, takže problém bude patrně v mém PC, ale netuším kde ho mám hledat, díky za pomoc
(viděl jsem tu pár témat, na toto téma, ale nic neodpovídalo konkretně mé situaci)
"Systén VAC je blokován problémem na tvém počitači", hraju a po nějakém čase mě to kopne, s touto hláškou, většinou zkusím resetovat steam, GO, vypnout antivirus , firewall a tak, ... jede to ... pár minut, a zas to samé dokola, vždy to jede pár minut a pak mě to kopne, už mě to 2x koplo z kompe, BAN nemám, (mám zelenej štítek v nastavení steam), kámoš to zkoušel na svém PC, a jelo mu to bez problému, takže problém bude patrně v mém PC, ale netuším kde ho mám hledat, díky za pomoc
(viděl jsem tu pár témat, na toto téma, ale nic neodpovídalo konkretně mé situaci)
- TeIkQ
- Kolemjdoucí
[Neaktivní] VAC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VAC
Zkus něco z tohohle https://support.steampowered.com/kb_art ... -ILZV-2837
-
Bimbynous - Zkušený
Re: [V řešení] VAC
Jop, dnes se mi to taky stalo. Over si integritu mezipameti hry 

EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
Bimbynous, většina z toho co tam je mi vůbec nejde, ty příkazy co tam jsou podle všeho neexistujou, to už jsem zkoušel hned jak se mi to automaticky otevřelo, jinak nevím jak ověři integritu mezipaměti, trochu jsem hledal, a prej že v knihovně steam, ale nevím kde je ta knihovna. jinak jsme už zkoušel doslova reinstal GO a nic, a taky jsem četl více for kde měli podobný problém a ověření nepomohlo, takže se bojím že to chvilku půjde zapnu kompe, a zas mě to kopne :/ (postihy jsou čím dál delší, jak jistě víte)
- TeIkQ
- Kolemjdoucí
omlouvám se, u té stránky z steamu jsem zadával ty příkazy špatně, zkusil jsem to znova, 1ř. nepomohlo, 2ř. mělo mi to něco vymazat, a nic to nenašlo 3ř. na chvilku , 4.ř na chvilku
- TeIkQ
- Kolemjdoucí
Určitě ale zkus ověřit integritu mezi paměti, treba ti to zafunguje, každýmu může pomoct něco jiného
STEAM: Sigmousek
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
-
Sigmousek - Drbna
v možnosti spuštení nemáš nějaké commandy? Mohou to blokovat...
Antivirus ti to může blokovat, zkus ho počas hry vypnout, nebo nějaký jiný program, který funguje na podobném principu..
Ale měl by vždy pomoci jen restart PC..
Antivirus ti to může blokovat, zkus ho počas hry vypnout, nebo nějaký jiný program, který funguje na podobném principu..

Ale měl by vždy pomoci jen restart PC..
-
Rainox - Spamer
Re: [Neaktivní] VAC
Bohužel je topic neaktivní, pokud problém furt přetrvává napiš mi PM a já tento topic odemknu, nebo si udělej novej.
LOCK
LOCK
STEAM: Sigmousek
-
Sigmousek - Drbna
• Stránka 1 z 1