• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno] Problém s Rozlišením.
Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 8
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: z ničeho nic prostě jsem zapl a od té doby to tak je a nejde to změnit...
- Váš pohľad na situáciu, popište problém: Hezký den,hraji csko s rozlišením 1024x768 a když jdu do hry mám ve hře černé okraje.. nikdy jsem to takhle neměl hru mám takhle nastavenou furt a vždy jsem to měl přes celou obrazovku bez těch okrajů a najednou když jsem zapl csko se mi začaly objevovat ty černé okraje.. už vážně nevím co s tím proto žádám o radu vás. Děkuji.
- Operačný systém: Windows 8
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: z ničeho nic prostě jsem zapl a od té doby to tak je a nejde to změnit...
- Váš pohľad na situáciu, popište problém: Hezký den,hraji csko s rozlišením 1024x768 a když jdu do hry mám ve hře černé okraje.. nikdy jsem to takhle neměl hru mám takhle nastavenou furt a vždy jsem to měl přes celou obrazovku bez těch okrajů a najednou když jsem zapl csko se mi začaly objevovat ty černé okraje.. už vážně nevím co s tím proto žádám o radu vás. Děkuji.

-
Ven0m - Profesionál
[Vyřešeno] Problém s Rozlišením.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s Rozlišením.
Zdar, tohle by mělo pomoci.
knihovna
CS 1.6
klikni pravým
vlastnosti
možnosti spuštění
a napiš tam toto:
-nofbo -nomsaa
knihovna

-nofbo -nomsaa
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Problém s Rozlišením.
Zkus to samé jak psal kolega,ale s těmi navíc:
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsaa -stretchaspect
pokud to nepomůže tak tam napiš toto :
-w 1024-h 768
Pokud to nepomohlo,tak se podívej jaké máš rozlišení plochy,a nastav to tak i v CSku.
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsaa -stretchaspect
pokud to nepomůže tak tam napiš toto :
-w 1024-h 768
Pokud to nepomohlo,tak se podívej jaké máš rozlišení plochy,a nastav to tak i v CSku.
-
MrFruty - Mistr
Rozlišení mám v pohodě jen jsou černé okraje...
Nepotřebuju hru v rozlišení jako mám plochu (1366x768) potřebuju to 1024 x 768 protože na toto jsem zvyklí (Furien) a s full se mi hrát nedá... nepsal bych sem kdybych chtěl hru na full (1366 x 768) ty černé okraje mi dělaj jen při (1024 x 768) a menší.. ale dříve to tak nikdy nebylo ... -.-
Nepotřebuju hru v rozlišení jako mám plochu (1366x768) potřebuju to 1024 x 768 protože na toto jsem zvyklí (Furien) a s full se mi hrát nedá... nepsal bych sem kdybych chtěl hru na full (1366 x 768) ty černé okraje mi dělaj jen při (1024 x 768) a menší.. ale dříve to tak nikdy nebylo ... -.-

-
Ven0m - Profesionál
Jak píše Fruty, nakopíruj tedy do možnosti spuštění
Ps: omlouvám se, chybělo mi tam stretchaspect, které to nejspíše celé fixne.
- Kód: Vybrat vše
Ps: omlouvám se, chybělo mi tam stretchaspect, které to nejspíše celé fixne.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
A jsi si jistý že to tak nebylo? Nebylo to 1024x800/724/ nebo tak něco ?Zkus si ještě dát do možností spuštění ve steamu příkaz
,nastaví ti to to tvé rozlišení 1024 na full a odstraní okraje,tedy mělo by....) Pokud ti nic z toho nepomůže,tak ti nepomůže ani nikdo - každá grafická karta (a monitor) má své specifikace a někde ty okraje prostě budou.
-full
,nastaví ti to to tvé rozlišení 1024 na full a odstraní okraje,tedy mělo by....) Pokud ti nic z toho nepomůže,tak ti nepomůže ani nikdo - každá grafická karta (a monitor) má své specifikace a někde ty okraje prostě budou.
-
MrFruty - Mistr
chápeš že ještě včera to bylo vše v pohodě... a měl jsem 1024 x 768 na full... nevím co se stalo prostě z ničeho nic se mi tam objevily ty černé okraje.. nic jsem neměnil.. vše bylo tak jak má..

-
Ven0m - Profesionál
Místo toho lelkování o tom,jak to nechápu mi radši napiš,zda si zkoušel ty rady které ti tu píšeme?!
-
MrFruty - Mistr
Pokud máš NVIDIA grafickou kartu, jdi do ovládacích panelů NVIDIA a tam ve změně velikosti a pozice plochy ve změně měřítka vyber poměr stran.
-
SponErko - Mistr Yoda
Čau
Když sem měl stejný problém , tedy černé pásy na okrajích obrazovky v csku. tak sem použil tenhle příkaz do možnosti spuštění:
Napiš ho tam a černé pásy by ti měli zmizet.
Když sem měl stejný problém , tedy černé pásy na okrajích obrazovky v csku. tak sem použil tenhle příkaz do možnosti spuštění:
-stretchaspect
Napiš ho tam a černé pásy by ti měli zmizet.
- Ended
- Pokročilý
Není to monitorem?Mělo by být na něm tlačítko "AUTO" ,zkus to.
-
MrFruty - Mistr
• Stránka 1 z 2 • 1, 2