• Stránka 1 z 1
Vip -neprisel email + neco
Dobry den aktivoval jsem si VIP ucet na public mini...nikoliv EXTRA VIP..
Presto jsem poslal smsku za 99 kc a jako opdoved mi prislo ze ji mam poslat znova pro aktivacni kod... tak jsem tak udelal ale sezralo mi to dalsich 99 kc... kdyz jsem si to aktivoval na public 4 tak mi to vzalo za klasicky vip jen tech 99 ted 200....jakto?!...
No a btw... kdyz to chtelo znovu tu sms chtel jsem se na to vykaslat..ale uz mi to tu prvni stovku sezralo takze jsem z toho ani vycouvat nemohl... takze... WTF
No a nehlede na to ze mi zatim ani neprisel email s aktivacnim kodem.....
Presto jsem poslal smsku za 99 kc a jako opdoved mi prislo ze ji mam poslat znova pro aktivacni kod... tak jsem tak udelal ale sezralo mi to dalsich 99 kc... kdyz jsem si to aktivoval na public 4 tak mi to vzalo za klasicky vip jen tech 99 ted 200....jakto?!...
No a btw... kdyz to chtelo znovu tu sms chtel jsem se na to vykaslat..ale uz mi to tu prvni stovku sezralo takze jsem z toho ani vycouvat nemohl... takze... WTF
No a nehlede na to ze mi zatim ani neprisel email s aktivacnim kodem.....
- pato611
- Kolemjdoucí
Vip -neprisel email + neco
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vip -neprisel email + neco
Zřejmě jsi si VIP kupoval ve slevě, nyní už sleva není. Pokud ti nepřišel aktivační email, tak napiš na email [email protected], stručně popiš problém a nezapomeň připsat telefonní číslo.
lock
lock
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1