• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Steam
ahoj mám problém so Steamom. ako sa vie na 1. úroven treba splnit nejake požiadavky ja som si pridal 7 hier a aktivoval 15 odznakov týmto bz som už mal mať uroven2. ale mne sa uroven nezmenila a ukazuje mi že mam uroven 0 a že potrewbujem 100xp na dokončenie urovne 0. prosim o pomoc
vdaka 

-
TOMII - Pokročilý
[vyřešeno]Steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [řešíme]Steam
Tak čo mam robiť aby som urobil lvl 1 lebo som si pridal 7 hier a na a mi napisalo ze s mam pridat hry na pridavanie priatelov pridal som si ich a nejde to prosim help
-
TOMII - Pokročilý
Steam level se ti může aji zvýšit, když nasbíráš nějaký set karet do hry a pak z nich vycraftíš odznak.
-
Bimbynous - Zkušený
TOMII píše:Tak čo mam robiť aby som urobil lvl 1 lebo som si pridal 7 hier a na a mi napisalo ze s mam pridat hry na pridavanie priatelov pridal som si ich a nejde to prosim help
1,Leveluješ tak,že získáš kartičky,které pak dáváš do steamu a pokud máš celý balíček tak ti vznikne odznak.Kartičky dostáváš za hraní her nebo jejich kupování .
2,Pokud ti nejde pořád na steamě přidávat přátelé,tak to neplatí tedy pro hry zdarma,ale musíš si nějakou koupit za peníze.
-
MrFruty - Mistr
Blbe problemy so steamoma tie kartičky dostanej za nejaky urcity čas nahrany na nejakych hrach +
-
TOMII - Pokročilý
Trošku jsem nepochopil tvůj dotaz ?V knihovně máš všechny hry které patří tobě (až na občasné výjimky - když steam dává na víkend hru zadarmo) a kartičky najdeš v inventáři a pokud ji použiješ tak u odznaků.
-
MrFruty - Mistr
• Stránka 1 z 1