I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

HooveR / Jailbreak 5

Příspěvekod luk4z1x » 25 úno 2015, 15:04

Zdravím.
Chcel by som podať sťažnosť na admina HooveR. Začalo to tak, že som si zobral simona a dal som príkaz že zebry skočia. Bohužial som lagol, áno priznávam, a jedno CT-čko zabilo zebru čo skočila (zrejme reagovala na to ''skočia''). O pár sekúnd nato ma HooveR začal grabovať že jej nahlásim VD. Keď sa dozvedel že to iné CT-čko ju zabilo tak som mu normálne povedal že si poriadne nesleduje hru a hneď na grabuje, tak ma grabol znova, a nakoniec ma dal na zem skoro k T-čkam, samozrejme že si ma zabili. Opýtal som sa ho že či vidí čo spôsobil, začal ma kickovať, vraj za demenciu. Tak čo som videl ako on sleduje hru tak by som povedal skôr že demencia je na jeho strane. Opýtal som sa ho teda že čo fetuje, lebo trošku bol jak agresívna ovca. Nakoniec som dostal ban na 1 hodinu, vraj za nadávky v mene... Na serveri sa volám eLKo_ (LuKaZiX) tak neviem o tom že by tam boli nadávky.

Moje STEAM ID: STEAM_0:1:1198103

Budem rád za skorú odpoveď.

http://imgur.com/jqYqLQo
luk4z1x
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

HooveR / Jailbreak 5

od Rumcajz » 25 úno 2015, 15:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: HooveR / Jailbreak 5

Příspěvekod Hoover » 25 úno 2015, 15:15 VIP

Máš pravdu, lenže si zabudol dodať zopár podstatných vecí. Reagoval som na všetko len preto, lebo si naozaj lagol. A nemohol som vidieť kto, koho zabil nakoľko som bol na úteku. Napriek tomu, že CT ti povedali najavo, že si lagol ty si začal hrať ďalej... Opýtal som sa ťa do voicu, ignor. 2x na sklo, ignor. Tak som ťa vzal do grabu nech mi konečne odpovieš. Po tom ako vyšlo všetko najavo si začal rýpať čo si ťa dovoľujem grabovať, že nesledujem hru a bla bla bla... Tak už si vo mne začal zvyšovať tlak, pretože ty si bol vždy ten drzý fagan, ktorý si myslel, že nemám odvahu ti dať ban. Následne začala potýčka kde si ma začal provokovať a pýtať sa ma Či fetujem. Padla na mňa i otázka a začal sa na ňu vyhovárať, že od kedy je logic nadávka. Hlstats jasne dokazuje, že si ma takto nenazval!. Ako vrcholom drzosti a nevychovanosti si začal urážať moju osobu a školu, na ktorú chodím (týmto si prekročil všetky medze, len preto, že chodím na prestížnu školu si hovno na hlavu srať nenechám !)

Z mojej strany všetko
Hoover
Spamer
Spamer

Re: HooveR / Jailbreak 5

Příspěvekod l0wShine » 25 úno 2015, 18:32

Admin ŤA upozornil avšak aj napriek tomu si apeloval ďalej a spraval sa neadekvatne na Servery, začo Ti bol udelený postih.

Ban bol však s neoprávneným reasonom, Administrator sa preklikol a nechal ban v momente upraviť druhým Administrátorom.

Sťažnosť zamietnuta, admin si dá nabudúce pozor na reasony a neunáhli sa pri banovaní. :-)
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy