Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

Ztráta VIP, lze získat zpět?

Příspěvekod vix0 » 25 úno 2015, 18:23

Zdravím, po dlouhé době jsem se vrátil k aktivnímu hraní hry CS 1.6 na svém oblíbeném herním portálu Gamesites, avšak objevil se problém pravděpodobně z mé strany.

Nickname na serveru: mOrtins ( na tenhle nickname bylo koupené VIP, aktuálně hraji pod jménem vix0 )
Kde mám VIP: Public server 2
Jak je VIP staré: 1 rok určitě, odhadoval bych to spíše na 1,5 roku - 2 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před půl rokem ?
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Zde se objevuje problém.

----------------------------------------------------------------------------------------
popis problému : Přál jsem si znovu aktivovat své VIP na serveru PUB2 a tak jsem zašel na e-mail, na kterým jsem měl mít ( a také jsem s tím počítal ) kód, kterým bych ho aktivoval, nicméně jsem zjistil, že absolutně všechny e-maily z téhle e-mailové schránky jsou pryč, nemazal jsem je.Proto bych se chtěl zeptat, existuje nějaká možnost, jak Vám dokázat, že VIP bylo opravdu koupené a získat ho tak nazpět, nebo neexistuje možnost jak to s Vámi řešit a zkusit spíše pohledat proč se mi vlastně e-maily smazaly... doufám že jsem svůj problém popsal stručně a jasně, děkuji za přečtení a případné rady!
vix0
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Ztráta VIP, lze získat zpět?

od Rumcajz » 25 úno 2015, 18:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ztráta VIP, lze získat zpět?

Příspěvekod Malkin » 25 úno 2015, 18:47

Ahoj, bohužel v podmínkách je napsáno, že máš svůj kód zálohovat my ho tak dlouho nezálohujeme a proto ti nic nevrátíme. Zkus ještě pohledat popř. zkus kontaktovat portál, na kterém e-mail máš, třeba to nějak zálohují..
Zamykám.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014
Obrázek
Malkin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na VIP poradna