• Stránka 1 z 1
toto uz neni mozne
Caute,
chcel by som podat ziadost na admina le1ca/knife 3
spytam sa ho mozem ist hore na text spravit si jeden screen. Odpoved: ano mozes ale mas na to 5sec. Vysiel som hore spravil som screen a dostal som ban. Pred tym 2 kola mi dal petrojcek vlak. Le1ca mu nedal ban neviem preco. pytam sa petrojceka preco si to spravil on vravel ze nemohol cuvnut lebo tam bola le1ca. Pred tyzdnom na 1hp_final_3 mi dal jeden vlak le1ca to videl a nic mu nepovedal ani mu nedal ban. GG with this admin rly.
to je vsetko caute video ani screen nemam ale mam nervy na nu a stavim sa ze nie iba ja. A na vasom mieste by som ho skontroloval ze ci ovlada pravidla.
chcel by som podat ziadost na admina le1ca/knife 3
spytam sa ho mozem ist hore na text spravit si jeden screen. Odpoved: ano mozes ale mas na to 5sec. Vysiel som hore spravil som screen a dostal som ban. Pred tym 2 kola mi dal petrojcek vlak. Le1ca mu nedal ban neviem preco. pytam sa petrojceka preco si to spravil on vravel ze nemohol cuvnut lebo tam bola le1ca. Pred tyzdnom na 1hp_final_3 mi dal jeden vlak le1ca to videl a nic mu nepovedal ani mu nedal ban. GG with this admin rly.
to je vsetko caute video ani screen nemam ale mam nervy na nu a stavim sa ze nie iba ja. A na vasom mieste by som ho skontroloval ze ci ovlada pravidla.
- zeed9
- Kolemjdoucí
toto uz neni mozne
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: toto uz neni mozne
Prosim precitaj si ako spravne podat staznost na admina. bohuzial bez podanych padnych dokazkov pre teba nemozme nic viac spravit. Ani tebe by sa nepacilo keby si dostal po prstoch len pre to ze na teba niekto ukazal.
Dakujeme ze si nam napisal
¨
Prajem pekny den.
PS. Vyhladal som si konverzaciu s adminom a myslim ze si si o ten ban sam poziadal...
Dakujeme ze si nam napisal

Prajem pekny den.
PS. Vyhladal som si konverzaciu s adminom a myslim ze si si o ten ban sam poziadal...
2015-02-25 19:22:30 ZeEd?! le1ca kukaj pojdem hore daj ban
2015-02-25 19:22:41 Le1ca ok

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1