• Stránka 1 z 1
Zombie výměna
Zdravím. Mohl bych se zeptat na tyto 2 věci?
1) budou se přidávat někdy nové mapy na server Zombie Night #1?
2) Mohl bych požádat o odstranění zombie Smoker z téhož serveru a nahrazením jiného? např. vrána nebo něco co nedokáže prostě tahat lidi přes textury (díry v kempě) každopádně jen kazí hráčům hru.
Děkuji za odpovědi
1) budou se přidávat někdy nové mapy na server Zombie Night #1?
2) Mohl bych požádat o odstranění zombie Smoker z téhož serveru a nahrazením jiného? např. vrána nebo něco co nedokáže prostě tahat lidi přes textury (díry v kempě) každopádně jen kazí hráčům hru.
Děkuji za odpovědi
Smysl hry není ve vítězství, ale ve hře samé.
-
Matesino - Amatér
Zombie výměna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie výměna
Podľa mňa toto sem nepatrí, ale každopádne ti odpoviem:
1) mapy sa podľa mňa určite pridajú, lebo na fórku je topic zvlášť pre tvorcov máp, tam tvorcovia dávajú svoje tvorby na určitý mód.
2) požiadať určite môžeš, ale nie som si istý či ti vyhovejú. Na toto ti musí odpovedať vedenie.
Tak dúfam, že som ti pomohol. Prajem príjemný zvyšok dňa.
1) mapy sa podľa mňa určite pridajú, lebo na fórku je topic zvlášť pre tvorcov máp, tam tvorcovia dávajú svoje tvorby na určitý mód.
2) požiadať určite môžeš, ale nie som si istý či ti vyhovejú. Na toto ti musí odpovedať vedenie.
Tak dúfam, že som ti pomohol. Prajem príjemný zvyšok dňa.
-
Ero - Pokročilý
Zkusím taky odpovědět.
1) Nové mapy tam v podstatě jsou, jen je nehrajete. Už jsi hrál zm_birioza, zm_base_humas_lg, zm_cpl_biohazard, zm_dd_evolution, zm_forest_remake, zm_crossfire_ZyG, zm_new_army či zm_ros_laser_final?
2) Smoker se rušit či měnit nebude. Netahá neustále ale jen omezenou dobu (myslím 5 s?), takže není to tak hrozné a pokud umíš hrát, tak tě nemá šanci vytáhnout ani přes tu texturu.

1) Nové mapy tam v podstatě jsou, jen je nehrajete. Už jsi hrál zm_birioza, zm_base_humas_lg, zm_cpl_biohazard, zm_dd_evolution, zm_forest_remake, zm_crossfire_ZyG, zm_new_army či zm_ros_laser_final?
2) Smoker se rušit či měnit nebude. Netahá neustále ale jen omezenou dobu (myslím 5 s?), takže není to tak hrozné a pokud umíš hrát, tak tě nemá šanci vytáhnout ani přes tu texturu.
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Luther: 1) No tu laser jsem nehrál, protože v nabídkách ani nebyla a to hraji docela dlouho každý den
2) Nejde jen o to.. jsem celkem dobrý, ale když prostě utíkáš a smyčkuješ s terminátorem tak tě i tak prostě chytí a kolikrát si i stěžovali dobří hráči.. přitahují k díře v kempě a pak ostatní zabíjí. Prostě podle mě by se aspoň mohlo upravit to, že by nemohli aspoň přes tu kempu, protože to je pak jakóó trochu OP.. Nebo když se snažíte zdrhnout s terminátorem a smokeři po tobě střílí a jak tě chytne jeden, tak pak další 2 a pak Jožko raď co dál.. crabové nebo first pod ním a všechno je pryč. Mohlo by se aspoň zmenšit rychlost toho tahání je to celkem rychlé na to, že to je 5 sekund.
2) Nejde jen o to.. jsem celkem dobrý, ale když prostě utíkáš a smyčkuješ s terminátorem tak tě i tak prostě chytí a kolikrát si i stěžovali dobří hráči.. přitahují k díře v kempě a pak ostatní zabíjí. Prostě podle mě by se aspoň mohlo upravit to, že by nemohli aspoň přes tu kempu, protože to je pak jakóó trochu OP.. Nebo když se snažíte zdrhnout s terminátorem a smokeři po tobě střílí a jak tě chytne jeden, tak pak další 2 a pak Jožko raď co dál.. crabové nebo first pod ním a všechno je pryč. Mohlo by se aspoň zmenšit rychlost toho tahání je to celkem rychlé na to, že to je 5 sekund.
-
Matesino - Amatér
Matesino píše:Luther: 1) No tu laser jsem nehrál, protože v nabídkách ani nebyla a to hraji docela dlouho každý den
Bod 1. se pravděpodobně delší dobu měnit nebude. viz. příspěvek vedení.
Bod 2. Je jen o dohodě. Já si myslím, že by se s tím nic dělat nemělo. Každopádně jsem návrhy hráčů měl na starost já a vedení se k tomu celkem kladně vyjádřilo. Jestli se to Dw. bude líbit, tak by mohl přibít zombie navíc. (pravděpodobně jeden ze starších)
Smoker by měl zůstat!

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Smokera !!
D snim prič ! on rád R ! Znamená jeho jazyk a přitahnout pak každej i stěžuje někdy se oběvuje i toto slovíčko [Smokerská lamka]

Chceš se zeptat jisi porušuji nějaké pravidlo ? Neporušuji samořejmně nechci bán hráče nahlašuju do PP sekce a najdeš mě Zde - > Zombie darkness + Zombie chronic 1
Někdy na -> [ Mc SkyBlock ]
[ Zombie Darkness ]
Někdy na -> [ Mc SkyBlock ]
[ Zombie Darkness ]
-
MustacheManiaaa - Amatér
MustacheManiaaa píše:Smokera !!D snim prič ! on rád R ! Znamená jeho jazyk a přitahnout pak každej i stěžuje někdy se oběvuje i toto slovíčko [Smokerská lamka]
Len nech tam zostane.. ešte nech sa pekne pridá další takýto pekný Zombík nech to máte tažšie..

-
N3mO - Mistr
čakal som, kedy zas bude topic, že chcete nové mapy
Každopádne spider je zákerný zm a kto s ním vie, robí zázraky. Nemal by som potom začo hrať. Jediný zm, ktorý je momentálne nepoužitelný je big, aspon z môjho pohladu.

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Niggas píše:čakal som, kedy zas bude topic, že chcete nové mapyKaždopádne spider je zákerný zm a kto s ním vie, robí zázraky. Nemal by som potom začo hrať. Jediný zm, ktorý je momentálne nepoužitelný je big, aspon z môjho pohladu.
No tak to máš pravdu s tím bigerem. Na serveru ho vidím z řídka dnes za 4 mapy asi jen 3x Tak když ne smokera, tak by vedení mohlo vyměnit aspoň biggera za sleep zombie nebo vranu apod.. z old school zombi typu

-
Matesino - Amatér
Neaktivní téma. <- Lock! please 

-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1