I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

StopFake / JB 1

Příspěvekod nobra1n » 28 úno 2015, 17:42

nazdar jdu nahlasit admina stopfake za bezduvodne kickovani, byl simon boxob a na začátku říkal zakazy bla bla bla a pak tam něco říkal a skiller mu řekl bud ticho a dej open ježiši tak ja napišu skillere ty jsi porad 0 bez smyslu pro humor, stopfake mě kickl to bych pochopil, pak se připojím na server a napíšu stopfake proč kick ? kickl mě znova když jsem se připojil a zeptal se proč mě kickl napsal že za prozrazení admina na demu je jen to jak se ho ptam za co mě kickl, zatím co SINESTRO^^^ tam píše nadavky jako : do piiiiiiiiii ceee atd tak stopfake s tim nic neudela :) na demu si všímejte prosím jen chatu, stopfake má nick sweetheart

demo: http://leteckaposta.cz/747936639

screen jak sinestro nadaval a stopfake ho nepotrestal : http://ctrlv.cz/XjRv
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

StopFake / JB 1

od Rumcajz » 28 úno 2015, 17:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: StopFake / JB 1

Příspěvekod StopFake » 28 úno 2015, 18:17

nobra1n píše: pak se připojím na server a napíšu stopfake proč kick ? kickl mě znova když jsem se připojil a zeptal se proč mě kickl napsal že za prozrazení admina

Ahoj,keď to vezmeme obkľukou cez to,že si provokatér ako delo a chovanie nebudeme riešiť a aj keď prejdeme cez to,že mám k tebe vzťah ako Moody k Dracovi :lol: :lol: ,tak 2015-02-28 17:28:09 a t co děláš stopfake?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh toto moje magické oko oklamalo a nepostrehol som tu otázku asi to bude tým a t,lebo veta sa takto v Slovenskom jazyku nezačína a bral som spomenutie môjho pravého mena (StopFake) ako prezradenie admina asi ma zmiatla tvoja "vyspelosť a vzorné správanie" ako si nám za ten čas čo hráš všetkým ukázal.

Čo sa týka tej nadávky,idem reklamovať to čarovné oko do Rockville pretože som to nejakého dôvodu nepostrehol,zato sa ospravedlňujem.
StopFake
Spamer
Spamer

Příspěvekod nobra1n » 28 úno 2015, 18:23

eště přikládám screen jak se mi vysmíváš http://ctrlv.cz/yRi4

a jak já můžu vědět že jsi nějakej admin v skrytí oslovil jsem tě jako admina stopfake.

na screenu admin říká že on nadavat může a já ne:)
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod StopFake » 28 úno 2015, 18:27

nobra1n píše:eště přikládám screen jak se mi vysmíváš http://ctrlv.cz/yRi4

a jak já můžu vědět že jsi nějakej admin v skrytí oslovil jsem tě jako admina stopfake.

na screenu admin říká že on nadavat může a já ne:)

To,že sa máš prebrať z toho čo robíš,tak za tým si stojím.

A vlastne 2015-02-28 17:28:30 prober se. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
2015-02-28 17:28:09 a t co děláš stopfake?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh

ty už si mi to vlastne napísal :) a kick si zato nedostal :)
StopFake
Spamer
Spamer

Příspěvekod nobra1n » 28 úno 2015, 18:37

dostal jsem za to kick 2x
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod nobra1n » 28 úno 2015, 18:40

a proč ty mě psát můžeš at se proberu a já tobě ne ?
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod StopFake » 28 úno 2015, 18:48

nobra1n píše:a proč ty mě psát můžeš at se proberu a já tobě ne ?

Neviem asi máš slabú pamäť pretože na začiatku sťažnosti si písal,že 1. kick si dostal za neslušné chovanie a 2. za prezradenie admina a to "prober se" si napísal až potom čo si sa napojil po 2 kicku,ale ja to chápem je ťažké obhájiť si,že vravíš,že by si zato dostal kick a pritom keď si mi to napísal nedostal si kick,trošku si pohorel,nemyslíš ? :lol: :lol: :lol:

Ďalej sa tu vyjadrovať nebudem,sťažuješ sa a ani nevieš čo vyprávaš,potom to,tak aj vypadá :)
StopFake
Spamer
Spamer

Příspěvekod nobra1n » 28 úno 2015, 18:49

doufám že pohoríš ty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dostal jsem kick za prozrazení admina ? napsal jsem ti stopfake za co kick ? nevím co to je za sračku prozrazení admian
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 úno 2015, 22:47

Adminovi bude domluveno jak má na serveru postupovat.
Verdikt bude doplněn.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy