I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Depok/Survival

Příspěvekod patamataGSCZ » 28 úno 2015, 21:39

Zdravím,
dnes jsem dostal kick po upozornění od admina Depok. Upozornil mě ho, stejně jako jeho kolega Orinoil.
Od jejich upozornění jsem nic nenapsal-naopak-hráč XxSilverCZXx spamoval pode mnou. Nebyl však ani upozorněn...
Viz tyto screeny: http://leteckaposta.cz/257444955
Přijde mi jako holý nesmysl upozornit hráče a vzápětí, bez toho aby hráč spamoval dál ho kickne. A kickne ho ten samý admin, který ho i upozorňoval!

Jako vysvětlení mi napsal, že já jsem výjimka.
Screen: http://leteckaposta.cz/165104287
Chci vysvětlení toho, jaká jsem výjimka! Když jsem do požadoval po něm, řekl mi jen to samé, zase to, že jsem výjimka.
Takže chci i oficiální potvrzení toho, že mě může admin jen tak bez důvodu kicknout. Je to zkrátka upozornění, až potom, pokud hráč i nadále spamuje, či jinak porušuje pravidla, kick.

Přejděme k dalšímu screenu: http://leteckaposta.cz/610074550
Hráč XxSilverCZxX, který byl vidět i na prvním screenu, spamuje i na tomto. To však Depok neřeší, i když můj spam chvíli předtím řešil.

A perlička na závěr: http://leteckaposta.cz/883955910
Hráč WIbigdog zde píše capsem, jenže Depokovi lichotí. U mě by na caps samozřejmě v rychlosti upozornil a vzápětí by mi dal i kick :) Teď je to caps, příště to budou i nadávky, které však nebude řešit, protože se mu jednoduše "hodí do krámu".

Přeji hezký večer.
patamataGSCZ
Zkušený
Zkušený

Depok/Survival

od Rumcajz » 28 úno 2015, 21:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Depok/Survival

Příspěvekod UjoSchnitzel » 28 úno 2015, 21:49 VIP

K tou tretiemu odkazu - skús hádať, prečo neriešil caps, keď v arene bol údajne hacker?

K tej tvojej výnimke - na serveroch survival a skyblock hráš minimálne pod tromi účtami (patamata, JaRd0, Jardoslav), pritom na jednom máš permu (to isté aj na fóre, koľko účtov tu máš? Zablokovali ti patamata za nadávky a máš druhý účet patamataGSCZ alebo čo) takže nevidím dôvod k tomu rovno ťa kicknúť za spam. Ešte keď včera si dostal ban za demenciu + si mal dostať 3h ban za nadávky adminovi.
UjoSchnitzel
UjoSchnitzel
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Kovi » 28 úno 2015, 21:51

Píšem len k prvému bodu a ostatné nechám na vyjadrenie daného admina...

Upozornením ide o napísanie do chatu, napr. prestaň spamovať, ale taktiež upozornením je aj samotný kick.
Kedže ťa admin upozornil v chate a zároveň aj kickol (čo zbytočne nemusel) ale nebude sa to nijak riešiť, kedže to nieje vôbec žiadna chyba zo strany admina.
(jednoducho napísal do chatu, čo nemáš robiť a kickol ťa, aby sis to uvedomil)
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
Kovi
Drbna
Drbna

Příspěvekod patamataGSCZ » 28 úno 2015, 21:53

Byl jsem upozorněn, tím to končí. Kick má následovat až potom, co budu spamovat nadále. SB tu nevytahuj, jedná se o Survival.
Co se fóra týče, buď rád, že to neřeším. Celkem by mě zajímalo, kde jsou ty mé nadávky, každopádně tady je zbytečné to řešit a už mě to unavuje.
Takže řeš Survival, o tom je tu teď řeč.
patamataGSCZ
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod patamataGSCZ » 28 úno 2015, 21:57

upozornění, kick, ban-tak to bylo vždy, a to, že na své pozici neovládáš pravidla chatu, není má chyba.
Bral bych to, kdyby se nevyřešily již dva bany od tohoto admina vůči mě jako neoprávněné. Dokonce jsem od tohoto admina nedostal oprávněný ban, takže zde jde čistě o jeho nestrannost i v souvislosti s dalšími screeny.
patamataGSCZ
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Depok » 28 úno 2015, 22:06

Ano,jsi vyjímka, která se rovnou může kickovat. Jsou s tebou furt jen problémy a furt musíš řešit moje práva.. Řešíš to, že jsem aktivní na serveru nebo že mám práva apod. Zkus mluvit jednou o nečem jinym.

Když tam pak Silver údajně spamoval to nevím, jelikož jsem byl AFK.

A taky píšeš do chatu že dávám já a Orinoil neoprávněné bany. Tak se pak nediv že tě rovnou kickuju!
screen: http://prntscr.com/6b2e98
Obrázek
Depok
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod patamataGSCZ » 28 úno 2015, 22:08

Dokonce ani neřešil nadávky ze strany jiných hráčů, viz toto téma: zdenda11-survival-t79906.html
Inu jak říkám, dvojí metr. Za dnešek jsem tomuto adminovi nenapsal nic, co by bylo urážlivého. Když přijdu na server a je tam, přičemž on je tam stále, ho slušně pozdravím. Tak nevím, co najednou řeší.
patamataGSCZ
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod patamataGSCZ » 28 úno 2015, 22:11

To, že jsem napsal, že jsem od tebe ještě nedostal oprávněný ban, ještě neznamená, že mě můžeš rovnou kickovat.
Vždy platilo upozornění, kick, ban, jak už jsem psal.
Takže pokud budeš psát bludy o tom, že čistě pro mě platí jiná pravidla, chci to mít podložené.
patamataGSCZ
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Mersi96 » 01 bře 2015, 00:31 VIP

AK by som mohol niečo napísať ;)

Patamata je problémový hráč neviem prečo, no vždy to tak nebývalo ale poslednou dobou to tak je, tak ako mňa z jednou babou Nataliou ohovárali po celom Forum, že Predávam Marihuanu a bavili sa na tom, myslím si, že presne o to iste mu ide aj tu len potrebuje vŕtať do každého aj bez príčiny.

Môj názor ;)
Mersi96
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod KaktuseKCZ123 » 01 bře 2015, 08:32

Kaktusek_CZ

Ano vím že se tu nemám vyjadřovat ale prostě musím.....

Takže Patamato
Když se podíváte na patamata tak u každého problému má pořád s někým problém...... :arrow: Skrátka není oblíbený

Ted k tem skrínum bod
po bodu
1 bod
V to mkicku si nejsem jistý že tě kciknul protože nejde vidět že by tě kicknoul de tam vidět pouze přihlašování..

2. bod
Souhlasím naprosto s Depokem ty si vyjímka,ne že bys měl problémy, ale ty pořád řešíš doslova takové voloviny

3.bod
Co se týka silvera sám jsem četl pravidla a spam se považuje az to hodíš do četu tu zprávu

4x
4.bod
Ten Caps byl jednou ne opakovaně, a navíc neměl čas řešit ten caps když byl v arene hacker......

Nezlob se na mě ale prostě jsem se musel vyjádřit když takto obvinuješ admina....

Víc nic Dobré Ráno..

Kaktusek_CZ ;)
Přeji si odstranit tento účet,
díky moc
KaktuseKCZ123
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JeffyGS » 01 bře 2015, 08:44 VIP

Mersí na C1 jsme se s ním stále a normálně bavily ..
Až keď přišla Triha se to otočilo.
JeffyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod Kovi » 01 bře 2015, 09:23

Vyjadrenia tu máme a je na čase to ukončiť.

Takže k prvému bodu som sa ti vyjadril a dosť jasne.

V druhom bode nevidím taktiež vôbec nič špatného.
Prečo by nemohol admin napísať do chatu, že ty si výnimka? Je to predsa normálna veta a keby máme zájsť ešte k bližšiemu popisu, tak pravdivá veta.

V tretiom bode nieje žiadne porušovanie pravidiel hráčom a nie to ešte neplnenie si povinností admina.
Spam = 3x a dosť! Daný hráč to napísal 3x, tak kde by mal byť asi tak údajný spam? Pritom sa jedná o nahlásenie cheatera, za čo by som hráča len pochválil a nie ho kickoval/banoval.

K štvrtému bodu sa aj zbytočne vyjadrovať.
1hráč napíše jedinú vetu za pomocí capslocku a teraz máme nebodaj vyhodiť admina, že ho neupozornil??? ...

Tému uzatváram.
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
Kovi
Drbna
Drbna

Zpět na Stížnosti na Adminy