• Stránka 1 z 1
Re: V.I.P
Power58 píše:Dobrý čo sa stane keď niekto uhádne kód a zmizne mi a admini si myslia,že som to dakomu dal..
problém v tvojej "teórií" je že kody nemajú 3 čísla (123)...

[Name]--> "xaso_7852"
[Nickname]-->"Saxo"
[Nickname]-->"Saxo"
-
Xaso - Pokročilý
Power58 píše:Dobrý čo sa stane keď niekto uhádne kód a zmizne mi a admini si myslia,že som to dakomu dal..
Jednoduše za kód zodpovídáš ty. Jestliže si někdo aktivuje tvé výhody, tak nikdo nebude řešit nějaké trapné zablokování. Je to totiž přesně tak jak psal Azy.

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
AZy píše:Power58 píše:Dobrý čo sa stane keď niekto uhádne kód a zmizne mi a admini si myslia,že som to dakomu dal..
problém v tvojej "teórií" je že kody nemajú 3 čísla (123)...tak že je asi 1 ku milión že by dakto uhádol tvoj VIP kod ktorí sa skladá bud len s číslami
Neni. Kdyz je tady 10 000 hracu (?) se starym kodem a stary kod ma 6 cisel (?), tak staci prumerne 1000 pokusu. To se programem zvladne v pohode za hodinu.
-
hiruki - Pokročilý
hiruki píše:Neni. Kdyz je tady 10 000 hracu (?) se starym kodem a stary kod ma 6 cisel (?), tak staci prumerne 1000 pokusu. To se programem zvladne v pohode za hodinu.
Áno keď si hacker a máš také programy tak teoreticky je to zrejme možné... ale preto treba dávať čo najzložitejšie kody (hesla)

[Name]--> "xaso_7852"
[Nickname]-->"Saxo"
[Nickname]-->"Saxo"
-
Xaso - Pokročilý
hiruki píše:A to se mylim o 0, takze staci cca 100 pokusu. To uz se da trefit snad i rucne.
To těžko ...vzhledem k tomu, že kod je jen na 1 server, tak šance na uhádnutí díky tomu RAPIDNĚ klesá. Je to nemožné a ještě se to nikomu nikdy nepovedlo a to mi věř, že to tady spousta lidí zkouší podle logů

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:hiruki píše:A to se mylim o 0, takze staci cca 100 pokusu. To uz se da trefit snad i rucne.
To těžko ...vzhledem k tomu, že kod je jen na 1 server, tak šance na uhádnutí díky tomu RAPIDNĚ klesá.
Na to jsem zapomel, tady mas pravdu.
Dwandy píše:Je to nemožné a ještě se to nikomu nikdy nepovedlo a to mi věř, že to tady spousta lidí zkouší podle logů
Ze se s tim nikdo nechlubil jeste neznamena, ze se to nikomu nepovedlo. Ne kazdy potrebuje ukazovat, ze on "ma vetsiho".
Kdyz se to zatim nikomu nepovedlo, tak to neznamena, ze je to nemozne.
Uplne staci, kdyz nekdo treba nechce skodit a nebo skodi jen malo. Kolik tady bylo "pujcenych" kodu? Mas 100% jistotu, ze je nekdo pujcil? A mas jistotu, ze se vsechny chytili a nikdo neukrad kod hrace, ktery jiz nehraje?
A jeste na zamysleni - mas 100% jistotu, ze databaze je 100% bezpecna? V operacnich systemech se naleznou desitky chyb rocne. Vis na 100%, ze jste vsechny chyby opravili pred zneuzitim? Urcite jsou dokonale zabezpeceni i vsichni, kdo tam pristupuji?
Abych to shrnul, ve svete 0 a 1 je mozne vse. S bezpecnosti maji problemy banky i ministerstva a to za ni plati miliony. Proc by melo byt GS vyjimkou?
Jak rikal klasik, mame jenom jedinou jistotu: dane a smrt.
-
hiruki - Pokročilý
• Stránka 1 z 1