• Stránka 1 z 1
JB3/Jadberg/*R.Y.S.E* Maslo
Dobrý den
Chci prosím požádat o unban, neboť jsem MFK nikdy nedal. Včera jsem rozhodně nepouštěl žádné písně, neřekl, aby někdo někam doplňoval a nezabil za to všechny. Nevím, od koho jste tyto materiály posbírali, každopádně někdo si mohl přepsat svůj nick na můj. Hodlám se v této situaci bránit, neboť jsem si jist, že jsem včera MFK nedával. Nevím, jak to ověřit, ale prostě ne. Multifreekill včera dával během mé pozice simona někdo jiný, jenž se hned po tom odhlásil. Můžete se zeptat včerejších CT ze seznamu hráčů, jenž byl v příloze u žádosti na můj ban. Chci tuto situaci maximálně prořešit a dojít k pravdě. Ale já se nemám za co stydět, já MFK rozhodně nedal.
Se vší ctí vůči JailBreak, Maslo/Altherot
Chci prosím požádat o unban, neboť jsem MFK nikdy nedal. Včera jsem rozhodně nepouštěl žádné písně, neřekl, aby někdo někam doplňoval a nezabil za to všechny. Nevím, od koho jste tyto materiály posbírali, každopádně někdo si mohl přepsat svůj nick na můj. Hodlám se v této situaci bránit, neboť jsem si jist, že jsem včera MFK nedával. Nevím, jak to ověřit, ale prostě ne. Multifreekill včera dával během mé pozice simona někdo jiný, jenž se hned po tom odhlásil. Můžete se zeptat včerejších CT ze seznamu hráčů, jenž byl v příloze u žádosti na můj ban. Chci tuto situaci maximálně prořešit a dojít k pravdě. Ale já se nemám za co stydět, já MFK rozhodně nedal.
Se vší ctí vůči JailBreak, Maslo/Altherot
- AltherotCZ
- Kolemjdoucí
JB3/Jadberg/*R.Y.S.E* Maslo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB3/Jadberg/*R.Y.S.E* Maslo
Vyrieši sa to tu - 2-jb3-jadberg-r-y-s-e-maslo-t79954.html
lock
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1