• Stránka 1 z 1
[Přijat] Přihláška/ADMIN
Zdravím, chcel by som sa stať minecraft adminom 
1. Vek: 20 let
2. Nick v hre: TheWuFanatic
3. Originálny MC: Samozřejmě
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : VIP je k ničemu ve hře mám EVIP, na webu VIP, pokud se stanu součástí AT rozhodně budu pořizovat i VIP na TS
5. Primárny server kde chcete práva: Survival, jiné servery jsem ještě ani nenavštívil
6. Denná aktivita: Momentálně jsem nezaměstnaný, takže 15 hodin denně tu jsem, ale samozřejmě bych radši trávil čas v práci než sezením u notebooku
ale i tak budu aktivní co to jde
7. Priestupky na gamesites: Žádné
8. Priestupky mimo gamesites: Permaban na nejmenovaném serveru (kvůli reklamě, pokud chce někdo z AT vědět o jaký server jde, PM). Permu jsem dostal za fly hack, který jsem si pořídil, protože server byl zaměřen na questy a u některých bylo zapotřebí "létat"
tím samozřejmě myslím, že ty skákačky tam byly horrorcore a na tohle jsem noob což jde znát z mé malé účasti na skákacích eventech. Fly hack je samozřejmě pryč, poučil jsem se z banu, byl to vůbec můj první ban za 4 roky hraní Minecraftu.
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Jmenuji se David, jsem z okresu Beroun, středočeský kraj. Mezi mé záliby patří Minecraft, žádný koníček v reálném životě nemám. Omlouvám se pokud ve hře někdy působím hrůzně, čehož jsem si už u sebe všimnul, ale jsem otevřený a ochotný pomáhat všem. Pokud na serveru není nikdo z adminů a někdo potřebuje poradit, dělám vše co je v mých silách.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Jak jsem uvedl v bodě 9 jsem ochotný pomáhat hráčům a ve hře občas vidím, že mají Adminé velice dost práce s vyřizováním některých nezbedníků, hackerů apod... A tak jednoduše nemají čas na ostatní hráče, přeci jen to občas vypadá jako by hráči chtěli aby se Admin roztrhnl na další tři. Tímto bych chtěl podpořit AT.
Zkušenosti s některými OP příkazy mám zkušenosti, před dvěmi lety jsem na již neexestujícím serveru fungoval jako OP, další potřebné příkazy není problém se doučit.
K mé aktivitě: Jsem teď na týden mimo domov a zařizuji některé osobní věci, proto mě na serveru teď neuvidíte.

1. Vek: 20 let
2. Nick v hre: TheWuFanatic
3. Originálny MC: Samozřejmě
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : VIP je k ničemu ve hře mám EVIP, na webu VIP, pokud se stanu součástí AT rozhodně budu pořizovat i VIP na TS

5. Primárny server kde chcete práva: Survival, jiné servery jsem ještě ani nenavštívil
6. Denná aktivita: Momentálně jsem nezaměstnaný, takže 15 hodin denně tu jsem, ale samozřejmě bych radši trávil čas v práci než sezením u notebooku

7. Priestupky na gamesites: Žádné
8. Priestupky mimo gamesites: Permaban na nejmenovaném serveru (kvůli reklamě, pokud chce někdo z AT vědět o jaký server jde, PM). Permu jsem dostal za fly hack, který jsem si pořídil, protože server byl zaměřen na questy a u některých bylo zapotřebí "létat"

9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Jmenuji se David, jsem z okresu Beroun, středočeský kraj. Mezi mé záliby patří Minecraft, žádný koníček v reálném životě nemám. Omlouvám se pokud ve hře někdy působím hrůzně, čehož jsem si už u sebe všimnul, ale jsem otevřený a ochotný pomáhat všem. Pokud na serveru není nikdo z adminů a někdo potřebuje poradit, dělám vše co je v mých silách.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Jak jsem uvedl v bodě 9 jsem ochotný pomáhat hráčům a ve hře občas vidím, že mají Adminé velice dost práce s vyřizováním některých nezbedníků, hackerů apod... A tak jednoduše nemají čas na ostatní hráče, přeci jen to občas vypadá jako by hráči chtěli aby se Admin roztrhnl na další tři. Tímto bych chtěl podpořit AT.
Zkušenosti s některými OP příkazy mám zkušenosti, před dvěmi lety jsem na již neexestujícím serveru fungoval jako OP, další potřebné příkazy není problém se doučit.
K mé aktivitě: Jsem teď na týden mimo domov a zařizuji některé osobní věci, proto mě na serveru teď neuvidíte.
-
TheWuFanatic - Zkušený
[Přijat] Přihláška/ADMIN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Přihláška/ADMIN
No jo mohl
ale jednou cheater, navždy cheater..
Aktivita,
origo,
příspěvky,
věk,
žádost.
To splňuješ dobře no, ale dávam ti to ANO.
ale jednou cheater, navždy cheater..
Aktivita,
origo,
příspěvky,
věk,
žádost.
To splňuješ dobře no, ale dávam ti to ANO.
-
xcfzd - Kazatelův učeň
Doporučujem,
+ Vek
+ Origo
+ Aktivita
+ Snaha pomáhať hráčom
+ Vip
+ Príspevky
+ Vek
+ Origo
+ Aktivita
+ Snaha pomáhať hráčom
+ Vip
+ Príspevky
-
Surprice - Minecraft admin
Doporučuju !!!
+Věk
+Origo
+Aktivita
+Snaha pomáhat hráčům
+Vip
+Příspěvky
[EventMaster] HoNnya
+Věk
+Origo
+Aktivita
+Snaha pomáhat hráčům
+Vip
+Příspěvky
[EventMaster] HoNnya
-
HoNnya - Kolemjdoucí
Ano, doporučuji TheWuFanatica. Mně také několikrát pomohl. Myslim že by byl TheWuFanatic good admin.
(tedy pokuď se k tomu mohu vyjádřit
)

Když nadáváš, spamuješ atd... Uvědom si, že pokuď jsem na serveru Screenshotuju vše co píšeš... 
My nick in Minecraft: XxSilverCZxX
[Hráč] [Screenshoter]

My nick in Minecraft: XxSilverCZxX
[Hráč] [Screenshoter]
-
XxSilverCZxX - Drbna
• Stránka 1 z 1