• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyriešené]Nejde vyhledat MM
ahoj když se snažim vyhledat MM tak mi to napíše asi tohle :
http://leteckaposta.cz/976391498
ověřoval sem integritu,dával sem si ten maximální ping v nastavení na víc, přepisoval sem to v cfg,reinstaloval hru ale pořád problém přetrvává a to i na jiných účtech než je můj.
Řekl bych, že problémy s internetem nemám na cs1.6 mám ping třeba 8-10 a zde jsem pro vás udělal test mého internetu
-
vážně netuším čím to může být ale problém se vyskytl včera večer a už bych si docela rád zahrál díky všem za ochotu
http://leteckaposta.cz/976391498
ověřoval sem integritu,dával sem si ten maximální ping v nastavení na víc, přepisoval sem to v cfg,reinstaloval hru ale pořád problém přetrvává a to i na jiných účtech než je můj.
Řekl bych, že problémy s internetem nemám na cs1.6 mám ping třeba 8-10 a zde jsem pro vás udělal test mého internetu
-

vážně netuším čím to může být ale problém se vyskytl včera večer a už bych si docela rád zahrál díky všem za ochotu

-
kiD - Pokročilý
[Vyriešené]Nejde vyhledat MM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [V řešení]Nejde vyhledat MM
Jsem na mobilu, az budu doma tak se ti na to kouknu
STEAM: Sigmousek
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
-
Sigmousek - Drbna
Aku mas nastavenu maximalnu odozvu v hre?? priamo v GOcku a nastavenie hry
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
SIgmousek dekuji
Strateny - měl jsem 150 myslim a potom co mi to napsalo toto jsem si jí dal na 350 (na max) a stejne to nefunguje
Strateny - měl jsem 150 myslim a potom co mi to napsalo toto jsem si jí dal na 350 (na max) a stejne to nefunguje

-
kiD - Pokročilý
Tak ako ja to mam na 50ke a ide mi to pohode a predtym ti to islo vsak?? nerobil si nejaku zmenu urobilo to z nicoho nic?
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
z ničeho nic jdem zahrát hru s kámošema full lobby a najednou nam to nic nehleda tak vsichni resetujem pc a napojime se znova porad neslo tak to kazdej zkusil sam jestli mu to jde a jedinymu me to neslo vyhledat takže tak no.. nic jsem neměnil

-
kiD - Pokročilý
Okej a ked si v lobby spusti sa zapas tak teba to vyhodi s tou tabulkou ci si na zaciatku postol hej? a im to v lobby niečo vypiše??
mm_dedicated_search_maxping "0" skus tento prikaz nasiel som na nete podobny problem a pomohlo toto
mm_dedicated_search_maxping "0" skus tento prikaz nasiel som na nete podobny problem a pomohlo toto
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
zkusím to .. hele vyhledává to cca 3minuty a me pak tohle vyskočí a eště by bylo dobré říct že třeba kdyz napíšu do konzole connect <ipserveru> tak mě to na daný server připojí, ale na DM,KOMPETETIV a tyhle veci od valve prostě ne

-
kiD - Pokročilý
tak jsem zkusil ten příkaz co si mi poradil a automaticky po zadání přikazu mi to hodilo hodnotu na 50, protože to je minimální možná hodnota a 0 nastavit nejde problém stále přetrvává 

-
kiD - Pokročilý
Hej hej to je ine komunitne servery ako valve serveri neviem skusim este popozerat ci nieco nenajdem alebo ci nemal niekto podobny problem.
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
díky jestli mi pomůžeš, budeš fakt borec, já hledal a nic sem nenašel

-
kiD - Pokročilý
No zatial som aj ja bez uspechu
aale nieco sa musi vymisliet na to
ak mas cas dojdi na TSko mozno tam spolu nieco vymislime 

S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Strateny píše:Okej a ked si v lobby spusti sa zapas tak teba to vyhodi s tou tabulkou ci si na zaciatku postol hej? a im to v lobby niečo vypiše??
To fungovalo podotýkám minimálně rok zpět... teď už v konzoly nejdou příkazy MM_, atd.
zkus si dát Win + R -> cmd -> ping <IP routeru> (vypiš minimální ping a maximální) a poté zkus to stejné akorát ping 8.8.8.8 (DSN Google a pošli to také) Pokud budou hodnoty malé, bude chyba pravděpodobně na straně serveru, stejně jak u mě.
-----------------------------------------------
http://leteckaposta.cz/312825933 (Pokdu nepůjde odkaz, napiš, hodím se nový)
Stáhni si to a dej to do Steam/SteamApps/common/Counter-Strike Global Offensive/csgo/cfg
Pak jdi do možnosti spuštění a tam vlož -dxlevel 81 +autoexec.cfg
Až zapneš hru, napiš do konzole exec autoexec.cfg
Kliknete na knihovnu -> Pak pravým na CS:GO -> Vlastnosti -> Obecné -> Nastavit možnosti spuštení hry
Mělo by ti to trochu srovnat ping, ale moc od toho nečekej.
-
Rainox - Spamer
• Stránka 1 z 2 • 1, 2