• Stránka 1 z 1
(2) JB3/Jadberg/*R.Y.S.E* Maslo
Dobrý den
Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Jadberg
Zbyva jeste 10 hours 30 minutes and 20 seconds z tveho banu
Zabanovan nick : *R.Y.S.E* Maslo
Duvod : ' MultiFK/pp '
Pro unban jdete na @ gamesites.cz/unban
Tve SteamID : ' VALVE_O : O : 460724404
Tva IP: ' '
Chci prosím požádat o unban, neboť jsem MFK nikdy nedal. Včera jsem rozhodně nepouštěl žádné písně, neřekl, aby někdo někam doplňoval a nezabil za to všechny. Nevím, od koho jste tyto materiály posbírali, každopádně někdo si mohl přepsat svůj nick na můj. Hodlám se v této situaci bránit, neboť jsem si jist, že jsem včera MFK nedával. Nevím, jak to ověřit, ale prostě ne. Multifreekill včera dával během mé pozice simona někdo jiný, jenž se hned po tom odhlásil. Můžete se zeptat včerejších CT ze seznamu hráčů, jenž byl v příloze u žádosti na můj ban. Chci tuto situaci maximálně prořešit a dojít k pravdě. Ale já se nemám za co stydět, já MFK rozhodně nedal.
P.S. omlouvám se za druhý příspěvek, první se mi nepovedlo zpětně upravit dle předlohy, kterou jsem si ke své chybě četl až po odeslání. Takže se tedy omlouvám.
A ano, jsem VIP hráč, nedávno jsem VIP platil na JB #3
Se vší ctí vůči JailBreak, Maslo/Altherot
Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Jadberg
Zbyva jeste 10 hours 30 minutes and 20 seconds z tveho banu
Zabanovan nick : *R.Y.S.E* Maslo
Duvod : ' MultiFK/pp '
Pro unban jdete na @ gamesites.cz/unban
Tve SteamID : ' VALVE_O : O : 460724404
Tva IP: ' '
Chci prosím požádat o unban, neboť jsem MFK nikdy nedal. Včera jsem rozhodně nepouštěl žádné písně, neřekl, aby někdo někam doplňoval a nezabil za to všechny. Nevím, od koho jste tyto materiály posbírali, každopádně někdo si mohl přepsat svůj nick na můj. Hodlám se v této situaci bránit, neboť jsem si jist, že jsem včera MFK nedával. Nevím, jak to ověřit, ale prostě ne. Multifreekill včera dával během mé pozice simona někdo jiný, jenž se hned po tom odhlásil. Můžete se zeptat včerejších CT ze seznamu hráčů, jenž byl v příloze u žádosti na můj ban. Chci tuto situaci maximálně prořešit a dojít k pravdě. Ale já se nemám za co stydět, já MFK rozhodně nedal.
P.S. omlouvám se za druhý příspěvek, první se mi nepovedlo zpětně upravit dle předlohy, kterou jsem si ke své chybě četl až po odeslání. Takže se tedy omlouvám.
A ano, jsem VIP hráč, nedávno jsem VIP platil na JB #3
Se vší ctí vůči JailBreak, Maslo/Altherot
- AltherotCZ
- Kolemjdoucí
(2) JB3/Jadberg/*R.Y.S.E* Maslo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: (2) JB3/Jadberg/*R.Y.S.E* Maslo
Cauko
Vyjadrim se tu kolem 20 hodiny, to uz snad budu doma.
Ale byl jsi nahlasen v pp, tak se podivej tam.

Vyjadrim se tu kolem 20 hodiny, to uz snad budu doma.
Ale byl jsi nahlasen v pp, tak se podivej tam.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Ikdyby, bohužel tak nějak kolem dvacáté hodiny bude můj ban končit, takže na mně do té doby vyprchá celej punishment, takže bude tato konverzace postrádat smysl..ale i tak díky za klidný přístup a né rázné zamítnutí..meh
- AltherotCZ
- Kolemjdoucí
Vypocul som si to demo aj skrz toho shortyxa a podla mna to mfk bol. kedze si dal prikaz doplnite blizsie k zbrojke ale oni nemali ako kedze to blokovala ta prva zebra mal si zabit len ju ne vsetkych na ciare. SKontroloval som si logy atd a myslim ze si to bol ty.
Ked tak tu mas demo mozes sa k tomu vyjadrit
http://leteckaposta.cz/290819940
Ked tak tu mas demo mozes sa k tomu vyjadrit
http://leteckaposta.cz/290819940

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Ano, chci, protože jsem na greytown vůbec nebyl simonem, to jsem nevěděl, že se to týká až této mapy. A ikdyby, já rozhodně nevodím vězně na čáru před celami, ale rovnou do boxu, a kdybych já byl ten simon, tak bych měl VIP skin, ne? Takže ne, jsem čistý, tohle jsem rozhodně já nebyl. Já si pamatuji, jak jsem celou dobu hrál za teroristy, než jsem odešel, a byl jsem VIP, co několikrát utíkalo. Simonem tam několikrát byl i hráč se začínajícím nickem na A- už si nepamatuji přesně, nějak Adam- něco, nevybavuji si přesně, dával přísné rozkazy a mně to přestalo bavit, tak jsem pak skončil, ale rozhodně jsem se nedostal k simonovi. a Pokuď jsem CT, nebo simon byl, tak jsem nikdy nevedl vězně na čáru a nepostavil se před jejich řadu, abych je všechny zabil. Takže ne, nemám s tím nic společného.
- AltherotCZ
- Kolemjdoucí
Kedze situacia nastala 17.2 a bol si nahalseny az 28.2 nevidim dovod na ban.
Davam ti UB.
zaroven sa ti ban nebude ratat do priestupkov. Ak by si zaidal o prava ak by s tym mal niekto problem kludne linkuj tento topik.
Davam ti UB.
zaroven sa ti ban nebude ratat do priestupkov. Ak by si zaidal o prava ak by s tym mal niekto problem kludne linkuj tento topik.

-
Děkuji moc. Někdo na mně pravděpodobně měl zálusk, tak mi předhodil tento záznam..nicméně jsem rád, že se to vyjasnilo 

- AltherotCZ
- Kolemjdoucí
Vyriesene LOCK

-
• Stránka 1 z 1