Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

JB & Rats - Fotbal

Příspěvekod Ended » 01 bře 2015, 18:27

:?: Otázka

Zdravím , Hrála se mapa Rats na JB #1 , v kleci je míč , tak sem míč vykopl ven a ct mě zabilo za vynášení atrakci , je to vynášení atrakcí? Pokud ano , nechcete to změnit?.

Důvod?
:arrow: , Ano , párkrát už jsem simonoval a vím že se na mapě rats dá zapnout , hrát fotbal přímo v kleci.
Ale nemusí se to počítat jako vynášení atrakce , vždyt je to zbytečný. Vysvětlím vám to na příkladu , jelikož nevím jak to popsat :arrow: Na ostatních mapách máme fotbalové hřiště , dráhu s auty apod. , pokud vynesete fotbaloví míč ze hřiště dostanete kill za vynášení atrakcí ( OK ) , Pokud vyneseme auto z dráhy = kill za vynášení atrakcí ( OK ). Ale proč , když na mapě rats není fotbalové hřiště , ale je to jen klec , prostor ve kterým je povolen hrát fotbal , nemohli by ste stím něco udělat , upravit pravidlo či výjimku v tomto případě že se nebude zabijet za to že vynese míč z klece ( není fotbalové hřiště ) ?

Chtěl bych vidět názory adminů / hráčů jak na to reagují prosím. Popřípadě mi vysvětlit proč tomu tak je.
Ended
Pokročilý
Pokročilý

JB & Rats - Fotbal

od Rumcajz » 01 bře 2015, 18:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB & Rats - Fotbal

Příspěvekod Hoover » 01 bře 2015, 21:20 VIP

Funguje to na jednoduchom princípe, máš 2 vchody a miesto medzi nimi, ktoré môžeš vypratať. Preto sa lopta vzťahuje ku klietke a bere sa to ako vynášanie atrakcií
Hoover
Spamer
Spamer

Re: JB & Rats - Fotbal

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 bře 2015, 15:38

Klec je fotbalové hřiště, kde její východy jsou brankami. Pokud vyneseš míč z klece, dostaneš kill za vynášení atrakce.
Není důvod to měnit.
Peto by tě hnal.. :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery