• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Žiadosť o radu reinštalácia
Ahojte vedeli by ste mi poradiť ako pre inštalovať CS1.6 na novšiu verziu? Mám ešte tú predchádzajúcu a prestali na nej fungovať nejaké veci. (zmena zbrane kolieskom myši, nevidím muníciu .....) Staršiu verziu mám v zložke c:\Hry\Counter-Strike 1.6 Non-Steam\Counter-Strike.exe. Novú verziu som nainštaloval tiež no tá je na inej adrese v dokumentoch užívateľa a funguje bez problémov. No problém je v tom že som na CTF3 extra VIP a neviem ako si toto preniesť do novej verzie s tým že by mi zostal aj RANK a ďalšie dáta. Predpokladám že v novej verzii mám iné ID. Taktiež by som vedel znova aktivovať kľúče na e-VIP no neviem či to pôjde a či sa prenesú ostatné dáta. Ďakujem za každú radu. Peter
-
petersosna - Kolemjdoucí
[vyřešeno]Žiadosť o radu reinštalácia
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o radu reinštalácia
Ahoj, stávající CS musíš odinstalovat, stáhnout to které chceš a nainstalovat. Bohužel u non-steam hráčů se ranky ani staty na serveru přenést nedají, s VIP to problém nebude - stačí zopakovat postup z emailu, popřípadě ze souboru config.cfg zkopírovat příkazy začínající setinfo "_pw" "čísla" - to je tvůj VIP kod
Ještě k těm věcem co ti nefungují, zkus si je nastavit znovu v nastavení, případně mi můžeš poslat do soukromé zprávy soubor config.cfg kde máš uložena všechna nastavení a pokusíme se to zprovoznit na té stávající, starší verzi, pokud budeš chtít
Ještě k těm věcem co ti nefungují, zkus si je nastavit znovu v nastavení, případně mi můžeš poslat do soukromé zprávy soubor config.cfg kde máš uložena všechna nastavení a pokusíme se to zprovoznit na té stávající, starší verzi, pokud budeš chtít

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Re: Žiadosť o radu reinštalácia
Odpověď a řešení tu máš,nejlepší je si stejně koupit steam - o nic nepříjdeš.
LOCK.
LOCK.
-
MrFruty - Mistr
• Stránka 1 z 1