• Stránka 1 z 1
Potřebuju pomoc !
Čauko
Jde to mimo cs, ale už si fakt nevím rady... potřebuji, aby mě nějaký schopný angličtinář toto, přeložil do angličtiny na maturitní práci.
Tato maturitní práce popisuje jednotlivé činnosti postupu při vytváření návrhu obalu pro Lego. Je rozdělena do pěti kapitol, kterými jsou stanovení rozměru obalu a obalový design, příprava výroby, tiskové procesy, obalová technika a analýza materiálu. Bude zde představen můj navržený a zpracovaný obal. Práce je ve stylu klasického spotřebitelského obalu na stavebnici Lego, kterou si můžete koupit kdekoliv v obchodech. Pracoval jsem pomocí příloh a zdrojů, které jsem měl k dispozici, a které my pomohly. Na závěr bych chtěl dodat, že to byla moje nejtěžší práce, kterou jsem kdy dělal.
Moc děkuji všem, kteří mě pomohou
Jde to mimo cs, ale už si fakt nevím rady... potřebuji, aby mě nějaký schopný angličtinář toto, přeložil do angličtiny na maturitní práci.

Tato maturitní práce popisuje jednotlivé činnosti postupu při vytváření návrhu obalu pro Lego. Je rozdělena do pěti kapitol, kterými jsou stanovení rozměru obalu a obalový design, příprava výroby, tiskové procesy, obalová technika a analýza materiálu. Bude zde představen můj navržený a zpracovaný obal. Práce je ve stylu klasického spotřebitelského obalu na stavebnici Lego, kterou si můžete koupit kdekoliv v obchodech. Pracoval jsem pomocí příloh a zdrojů, které jsem měl k dispozici, a které my pomohly. Na závěr bych chtěl dodat, že to byla moje nejtěžší práce, kterou jsem kdy dělal.
Moc děkuji všem, kteří mě pomohou

Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Potřebuju pomoc !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Potřebuju pomoc !
Ahoj
Mně vždy pomohl Google překladač.

Mně vždy pomohl Google překladač.

EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
MC Server Admin
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
-
Egii - Redaktor
No tak ten mě bohužel nepomůže na mojí gramatiku 

-
This graduation work describes a separate activities of the procedure at creating of the Lego cover design. It is decided to five chapters, which are defining of the cover extend and design of the cover, preparation of the production, printed processes, technology of cover and analysis of material. Here will be presented my designed and processed cover. This work is in clasical style of cover for the lego building kit, which you can buy in every store. I worked using inserts and sources, which i had avalaible and which helped to me. In conclusion i would to supply, it was my the hardest work ever.
Někde jsem si fakt nebyl jistej, takže to asi nebude stoprocentně dobře, ale myslím si, že to můžeš použít. Při nejhorším propadneš no.
Není zač.
Někde jsem si fakt nebyl jistej, takže to asi nebude stoprocentně dobře, ale myslím si, že to můžeš použít. Při nejhorším propadneš no.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Velice hezké, že nejsi schopen přeložit primitivní text a chceš k maturitě. Přeji ti ať ji neuděláš. 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Luther v akci. 

EX
MC Server Admin
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
MC Server Admin
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
-
Egii - Redaktor
Maturuji z matematiky, ne z angličtiny, ale bohužel toto potřebuji k MP.
-
Jadberg píše:Pracoval jsem pomocí příloh a zdrojů, které jsem měl k dispozici, a které my pomohly.
A tuhle větu myslíš vážně?

které my pomohly
Ok, nic neříkám

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
JAJCO píše:This graduation work describes a separate activities of the procedure at creating of the Lego cover design. It is decided to five chapters, which are defining of the cover extend and design of the cover, preparation of the production, printed processes, technology of cover and analysis of material. Here will be presented my designed and processed cover. This work is in clasical style of cover for the lego building kit, which you can buy in every store. I worked using inserts and sources, which i had avalaible and which helped to me. In conclusion i would to supply, it was my the hardest work ever.
Někde jsem si fakt nebyl jistej, takže to asi nebude stoprocentně dobře, ale myslím si, že to můžeš použít. Při nejhorším propadneš no.Není zač.
Ignore this post, I have never seen such horrendous English in my life

[bol som admin na jailbreaku]
-
Glumo - Drbna
Protože nestíhám tak to dělám na rychlo a na pravopis nehledím pořádně
Ale díky za opravu
UŽ to radši lockněte někdo...

UŽ to radši lockněte někdo...

-
• Stránka 1 z 1