• Stránka 1 z 1
Levlování
Zdravím. Chci napsat aby jste upravily levlení na Zombie Night #1 Je to sice těžce dokazatelný, ale mám nejen já, ale i Hawk a beztak i spousta dalších Origo Cskářů problém s levly.. Hawk např. nahrál na Army beta3 100 zabitých zombia a dalo mu to 2 lvly. Jelikož je napsáno, že 1 lvl = 10 killů.. aktualizovalo se mu to na nové mapě birioza.. jen ty 2 lvly.. Já zase nahrál dnes něco kolem 80 killů a dalo mi to jen 3 lvly.. Chtěl bych požádat aby jste to nějak spravily.. Děkuji za opověď
Smysl hry není ve vítězství, ale ve hře samé.
-
Matesino - Amatér
Re: Levlování
Kill sa do lvl počíta len v tedy ak ten kill dáš klasickú gunov. Žiadne tie speciálky ako Bazuka, liečenie, DC, zombie sa do lvl ani do ranku nepočítajú. To je niečo ako na Publicu zabiješ mínou, taktiež sa ti to nepripočíta.
Ty možno dáš 80 killov, ale stoho dáš 20 bz, 10 vyliečiš, 20 zabiješ ako Zm a tie ostatné dáš klasické killy a tie sa ti počítajú do ranku.
Ty možno dáš 80 killov, ale stoho dáš 20 bz, 10 vyliečiš, 20 zabiješ ako Zm a tie ostatné dáš klasické killy a tie sa ti počítajú do ranku.

-
N3mO - Mistr
Tudíš ani special gun nebo motorovka se nepočítá?
Smysl hry není ve vítězství, ale ve hře samé.
-
Matesino - Amatér
Matesino píše:Tudíš ani special gun nebo motorovka se nepočítá?
Tie sa počítajú.

Vysvetlím to jednoduchšie. Vždy keď zabiješ Zm a hore ako si toho Zm zabil ukáže smrtka, tak ten kill nejde ani do ranku ani do lvl.

-
N3mO - Mistr
a este ked si vyvoleny a sundavas hracov MGckom tak to ti tiez nejde do ranku 

Old Legend of Zombies Servers 

-
AlbertWesker - Pokročilý
AlbertWesker píše:a este ked si vyvoleny a sundavas hracov MGckom tak to ti tiez nejde do ranku
Ide.
-
N3mO - Mistr
• Stránka 1 z 1