• Stránka 1 z 1
Zvukové zařízení nenalezeno. Prosím pomoc.Dob
Dobrý večer. Chtěl bych tu požádat o pomoc. Jelikož mám intel tak jsem si nainstalovat Intel Driver update utillity. Doporučilo mi to abych si aktualizoval zvukový ovladač. Tak jsem ho aktualizoval. Bohužel druhý den se mi ukázalo že nebylo nalezeno žádné zvukové zařízení takže nemůžu slyšet žádné zvuky,neposlouchat písničky. Jak bych to mohl vrátit zpátky? Nainstaloval jsem Realtek. Můžete se mě zeptat na základní desku atd. já na ně odpovím pokud potřebujete na to opdovědi. Nevím jestli to patří do Hardware nebo do software tak jsem to dal sem.
Btw. Nemám CD pro Windows takže si myslím že to tím nemůžu resetovat.

-
Lukemoon - Zkušený
Zvukové zařízení nenalezeno. Prosím pomoc.Dob
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zvukové zařízení nenalezeno. Prosím pomoc.Dob
Lukemoon píše:Dobrý večer. Chtěl bych tu požádat o pomoc. Jelikož mám intel tak jsem si nainstalovat Intel Driver update utillity. Doporučilo mi to abych si aktualizoval zvukový ovladač. Tak jsem ho aktualizoval. Bohužel druhý den se mi ukázalo že nebylo nalezeno žádné zvukové zařízení takže nemůžu slyšet žádné zvuky,neposlouchat písničky. Jak bych to mohl vrátit zpátky? Nainstaloval jsem Realtek. Můžete se mě zeptat na základní desku atd. já na ně odpovím pokud potřebujete na to opdovědi. Nevím jestli to patří do Hardware nebo do software tak jsem to dal sem.
LOCK PROSÍM. Opravil jsem to tím že jsem na netu napsal model základní desky a tam se objevily základní ovladače modelu. Stáhl jsem audio ovladač a už to jede. Doufám že to někomu pomůže. Model základní desky jsem našel v programu.

-
Lukemoon - Zkušený
Re: Zvukové zařízení nenalezeno. Prosím pomoc.Dob
Vyresene.
Lock.
Lock.
Aut vincere aut mori.
Steam: GS.cz # FiM
Steam: GS.cz # FiM
-
FiM - Drbna
• Stránka 1 z 1