Zvukové zařízení nenalezeno. Prosím pomoc.Dob

Příspěvekod Lukemoon » 03 bře 2015, 20:31

Dobrý večer. Chtěl bych tu požádat o pomoc. Jelikož mám intel tak jsem si nainstalovat Intel Driver update utillity. Doporučilo mi to abych si aktualizoval zvukový ovladač. Tak jsem ho aktualizoval. Bohužel druhý den se mi ukázalo že nebylo nalezeno žádné zvukové zařízení takže nemůžu slyšet žádné zvuky,neposlouchat písničky. Jak bych to mohl vrátit zpátky? Nainstaloval jsem Realtek. Můžete se mě zeptat na základní desku atd. já na ně odpovím pokud potřebujete na to opdovědi. Nevím jestli to patří do Hardware nebo do software tak jsem to dal sem.

Btw. Nemám CD pro Windows takže si myslím že to tím nemůžu resetovat.
Obrázek
Lukemoon
Zkušený
Zkušený

Zvukové zařízení nenalezeno. Prosím pomoc.Dob

od Rumcajz » 03 bře 2015, 20:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zvukové zařízení nenalezeno. Prosím pomoc.Dob

Příspěvekod Lukemoon » 04 bře 2015, 19:57

Lukemoon píše:Dobrý večer. Chtěl bych tu požádat o pomoc. Jelikož mám intel tak jsem si nainstalovat Intel Driver update utillity. Doporučilo mi to abych si aktualizoval zvukový ovladač. Tak jsem ho aktualizoval. Bohužel druhý den se mi ukázalo že nebylo nalezeno žádné zvukové zařízení takže nemůžu slyšet žádné zvuky,neposlouchat písničky. Jak bych to mohl vrátit zpátky? Nainstaloval jsem Realtek. Můžete se mě zeptat na základní desku atd. já na ně odpovím pokud potřebujete na to opdovědi. Nevím jestli to patří do Hardware nebo do software tak jsem to dal sem.

Btw. Nemám CD pro Windows takže si myslím že to tím nemůžu resetovat.

LOCK PROSÍM. Opravil jsem to tím že jsem na netu napsal model základní desky a tam se objevily základní ovladače modelu. Stáhl jsem audio ovladač a už to jede. Doufám že to někomu pomůže. Model základní desky jsem našel v programu.
Obrázek
Lukemoon
Zkušený
Zkušený

Re: Zvukové zařízení nenalezeno. Prosím pomoc.Dob

Příspěvekod FiM » 04 bře 2015, 23:13

Vyresene.

Lock.
Aut vincere aut mori.

Steam: GS.cz # FiM
FiM
Drbna