• Stránka 1 z 1
cheater /DeathMatch HS/
Pro komiho36
Nechapu v cem je problem.V me zadosti mas uplne vse co je potreba k zabanovani hrace, podle vzoru nahlaseni,jen
v jinem slovosledu. To si ze me delas legraci?
Chces rict,ze tohleto me poradi nestaci k zabanovani?
1.server
2.datum a cas porusovani pravidel
3.nick hrace spojeny s mym pohledem na situaci /nebudu vypisovat romany, od toho mas demo/
4.jeho valve
5.a v raru je dukaz, demo hrace s jasnym prohreskem
Porovnej si mou zadost s pozadovanym vzorem
1.Server /mam uveden/
2.Nickname porušujícího /je uvedeno/
3.Čas porušovaní /je uveden/
4.Důkaz /je nahrany/
5.SteamID + Screenshot SID /je uveden/
6.Váš pohled na situaci /je uveden/
Takhle presne znela ma zadost, kterou timto znovu zadam o potrestani a vic se k tomu uz nebudu vyjadrovat a moc me mrzi,ze jsem se tim vubec zabyval. No, bylo me lito ostatnich hracu, kteri na to jdou poctive a tady ta nula je dava. Tak asi proto. A ta nula si hraje z vesela dal, protoze ho nejste schopni vyhodit, prestoze mate vsechny potrebne a vami pozadovane udaje, akorat v jinem poradi.
server /DeathMatch HS/ 28.02.15, 18.15h. Žádám o potrestání hráče Make it rain, AB. Děkuji.db
"Make it rain!" 984 VALVE_0:0:1536015870 15 09:50 32
http://leteckaposta.cz/888456556
Co chces vic? Mas problem s tim.ze tam nemam screenshot, nebo o co jde?? Mam ho dodat?
To proto hrac jeste neni v banu? Nechapu na co screen, kdyz jsem jeho valve vypsal. A navic to zavres a musim otevrit nove tema.
Hlavne prosim nikdo nepiste prihlouple odpovedi. Nejsem na ne zvedavy a hlavne jsem moc stary na to, abych venoval zabanovani jednoho hrace tolik casu. Priste me cheatri na serveru budou akorat u zadele.
db
http://leteckaposta.cz/899537688
Nechapu v cem je problem.V me zadosti mas uplne vse co je potreba k zabanovani hrace, podle vzoru nahlaseni,jen
v jinem slovosledu. To si ze me delas legraci?
Chces rict,ze tohleto me poradi nestaci k zabanovani?
1.server
2.datum a cas porusovani pravidel
3.nick hrace spojeny s mym pohledem na situaci /nebudu vypisovat romany, od toho mas demo/
4.jeho valve
5.a v raru je dukaz, demo hrace s jasnym prohreskem
Porovnej si mou zadost s pozadovanym vzorem
1.Server /mam uveden/
2.Nickname porušujícího /je uvedeno/
3.Čas porušovaní /je uveden/
4.Důkaz /je nahrany/
5.SteamID + Screenshot SID /je uveden/
6.Váš pohled na situaci /je uveden/
Takhle presne znela ma zadost, kterou timto znovu zadam o potrestani a vic se k tomu uz nebudu vyjadrovat a moc me mrzi,ze jsem se tim vubec zabyval. No, bylo me lito ostatnich hracu, kteri na to jdou poctive a tady ta nula je dava. Tak asi proto. A ta nula si hraje z vesela dal, protoze ho nejste schopni vyhodit, prestoze mate vsechny potrebne a vami pozadovane udaje, akorat v jinem poradi.
server /DeathMatch HS/ 28.02.15, 18.15h. Žádám o potrestání hráče Make it rain, AB. Děkuji.db
"Make it rain!" 984 VALVE_0:0:1536015870 15 09:50 32
http://leteckaposta.cz/888456556
Co chces vic? Mas problem s tim.ze tam nemam screenshot, nebo o co jde?? Mam ho dodat?
To proto hrac jeste neni v banu? Nechapu na co screen, kdyz jsem jeho valve vypsal. A navic to zavres a musim otevrit nove tema.
Hlavne prosim nikdo nepiste prihlouple odpovedi. Nejsem na ne zvedavy a hlavne jsem moc stary na to, abych venoval zabanovani jednoho hrace tolik casu. Priste me cheatri na serveru budou akorat u zadele.
db
http://leteckaposta.cz/899537688
-
jdys - Amatér
cheater /DeathMatch HS/
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: cheater /DeathMatch HS/
A je takovy problem opravdu dodrzet nastaveny system, ac se ti muze zdat naprosto na hlavu postaveny misto psani sahodlouhych prispevku?
Banned, dekujeme za nahlaseni, priste klidne bez nervu a techto zbytecnych vystupu.
Lock.
Banned, dekujeme za nahlaseni, priste klidne bez nervu a techto zbytecnych vystupu.
Lock.
Aut vincere aut mori.
Steam: GS.cz # FiM
Steam: GS.cz # FiM
-
FiM - Drbna
• Stránka 1 z 1