• Stránka 1 z 1
Mám problém s wifi v ntb :'(
DObrý den. Chtěla bych se zeptat jestli by ste mi mohli pomoct. V notebooku mám ukazanou wifi ale píše to u ní OMEZENO (a ta wifi má u sebe eště žluty trojuhelník) a od včerejška mi to píše NEZNÁMÁ SÍŤ. Každému jinemu ta wifi jde jen mě ne nevím jak to mám v tom pc opravit. Byla bych moc vděčná kdybyste mi pomohli ... teď sem sice napojená na pevno přes káble ale nemužu přes ně byt připojena furt protože nejsou v mém pokoji.. Tak kdybyste mi pomohli jak to můžu opravit.. Děkují

- eriii12333
- Kolemjdoucí
Mám problém s wifi v ntb :'(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mám problém s wifi v ntb :'(
ahoj, pravdepodobne potrebujes preinstalovat ovladace od wifiny. V notebookoch ovldace zvyknu byt na zaloznom disku skus ich tam najst, pripadne sem napis cely nazov tvojho notebooku a skusim ich najst na nete a postnem ich tu.
PS: Moja susedka mala rovnaky problem s tym trojuholnikom, vypadla jej wifi sama od seba a na kabel jej to fungovalo. Po preinstalovani tych ovladacov jej to znova bezalo.
PS: Moja susedka mala rovnaky problem s tym trojuholnikom, vypadla jej wifi sama od seba a na kabel jej to fungovalo. Po preinstalovani tych ovladacov jej to znova bezalo.
Chyt chrobaka prstom a vyhraj VIP !!

-
PiratJO - Pokročilý
Uz som nestihol upravit predchadzajuci prispevok, tak sry za spam.
Skus sa popytat ci ti niekto nepozicia svoj notebook na zavolanie, kludne s tebou pojdem na TS ci inam, ak si netrufas ovladace instalovat sama. Pisem to tu preto, ze mas vlastne problem s netom a mozes byt len cez kabel aj to nie na vlastnej izbe.
Skus sa popytat ci ti niekto nepozicia svoj notebook na zavolanie, kludne s tebou pojdem na TS ci inam, ak si netrufas ovladace instalovat sama. Pisem to tu preto, ze mas vlastne problem s netom a mozes byt len cez kabel aj to nie na vlastnej izbe.

-
PiratJO - Pokročilý
Děkuji. eště k té wifi Ono mi to ukazuje jak trojuhelník tak i neznamou síť ale druhým co se na ni připojují tak jim to jde v poho.
Ono včera jsme něco dělali s wifi (měnili heslo) no a byla sem přes kable a když sem je pak vytahla tak už tam byl trojuhelník a neznámá síť. ten NTB je : Lenovo G50-30 a Model name : 80G0.
a eště k té druhé odpovědi.. já jsem na ts ve vstupní místnosti ''erí'' nemam ale mik... a byla byh vděčná za jakoukoliv pomoc protože já nejsem zrovna nějak na počítače moc jim nerozumim.. a takovédle věci vžd museli dělat druzí ale ti stímhle problémem taky neví co dělat...
Ono včera jsme něco dělali s wifi (měnili heslo) no a byla sem přes kable a když sem je pak vytahla tak už tam byl trojuhelník a neznámá síť. ten NTB je : Lenovo G50-30 a Model name : 80G0.
a eště k té druhé odpovědi.. já jsem na ts ve vstupní místnosti ''erí'' nemam ale mik... a byla byh vděčná za jakoukoliv pomoc protože já nejsem zrovna nějak na počítače moc jim nerozumim.. a takovédle věci vžd museli dělat druzí ale ti stímhle problémem taky neví co dělat...
- eriii12333
- Kolemjdoucí
nasiel som dva ovladace, ale pre w7 a w8, napis mi aky mas windows, tiez ci je 32 alebo 64 bit. Ak nevies, kde to najst tak START... POCITAC...pravym klik a vybrat VLATSNOSTI...vydaie systemu windows a typ systemu. dik.

-
PiratJO - Pokročilý
taham to z tejto stranky:
http://support.lenovo.com/bg/bg/product ... ook-lenovo
uplne dole
http://ctrlv.cz/5dTX
podla svojho win si stiahni prislusny ovladac
http://support.lenovo.com/bg/bg/product ... ook-lenovo
uplne dole
http://ctrlv.cz/5dTX
podla svojho win si stiahni prislusny ovladac

-
PiratJO - Pokročilý
Tak mám windows 8.1 s aplikací Bing
Typ systému mám 64bitový operační system, procesor pro platformu x64
Typ systému mám 64bitový operační system, procesor pro platformu x64
- eriii12333
- Kolemjdoucí
Pardon že zas otravuji ale z té stránky http://ctrlv.cz/kabX tam nejde kliknout na tu verzi co mam teda stahnout ?... ja vím je to blbá otazka ale vubec to nechápu ,,.. -.- tak jestli byste mi poradil .. .. a jinač děkují že mi pomáháte
...

- eriii12333
- Kolemjdoucí
urcite neotravujes, od toho tu je tato sekcia, aby sa problem nejako vyriesil. ja som tam postol okrem stranky aj obrazok aby si videla co mas na tej stranke hladat.

-
PiratJO - Pokročilý
nevím jjestli vám ta zpráva došla tak to napíšu ještě jednou... Stáhla sem to , restartovala pc a první tam nebyl trojuhelnik ale už zase je a znov se uukazuje omezeno... a ta neznama siť .... nevím už co dělat a jak to opravit 

- eriii12333
- Kolemjdoucí
sprava mi prisla, skus napisat do sekcie na tomto webe, ktoru som ti poslal do PM. Mrzi ma, ze to nepomohlo. Ta sekcia rady a navody je viac na ociach mozno tam niekto pride na lepsi napad.

-
PiratJO - Pokročilý
ahoj, kontaktuj ma do správy, viem v čom je chyba, dohodneme si stretko na TS
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Bez odezvy / vyřešeno.
Lock
Lock
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
• Stránka 1 z 1