• Stránka 1 z 1
STEAM na admina
zdravím,chtěl bych aby mi tu několik adminů napasalo svůj steam přidám si vás do přátel (když tu nebude jeden admin,abych mohl napsat druhýmu adminovi) když budu mit nějakej problém,děkuji 

-
birotomas - Zkušený
STEAM na admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: STEAM na admina
Všem moc děkuji za steam
přidal sem si opravdu hodně adminů a ted můžete být všichni pohotový když vám napíšu !
(Ironie)

-
birotomas - Zkušený
Niektorým je to zrejme proti srsti poskytovať verejne svoj steam, skús si niekoho pridať priamo na servery.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
můžou mi poslat i soukromou zprávu tady
)) nemůžu si je přidat když je na serveru nepotkám na blood 3 hraje většinou je maxwell a ten už je 5 dní off

-
birotomas - Zkušený
Tak kontaktuj adminov na webe isto sa tu nejaký vždy nájde ...
-
JoHnarD - Amatér
proč bych ho měl kontaktovat tady ? když ho můžu jednoduše kontaktovat na steamu když vidím že je online a právě aktivní ? proč to dělat jednuší když to může jít složitě,že ? 

-
birotomas - Zkušený
birotomas píše:Jednoduší*
Jednodušší. :-p
Já Steam veřejně už moc nedávám - většinou už tam mám jen adminy a hráče, které jsem si přidal kvůli jejich potřebě hlášení jsem si z drtivé většiny smazal - nahlásili 1x - 2x a pak ticho po pěšině...
-
Xter - Spamerův sluha
já bych hlásil furt,kdyby bylo komu (tím chci říct že kdybych viděl admina co svítí zeleně) tak nejspíš právě hraje což znamená že je aktivní a může hned zakročit (jde třeba u bugy,nadávky,cheaty,b-hop)
jediný Admin co je tak je maxwell kterej svojí práci sice dobře zvládá,ale né vždycky tu může být,proto bych byl rád,kdyby mi aspon z některých adminů poslal svůj steam do zpráv (když už né tady veřejně)
jediný Admin co je tak je maxwell kterej svojí práci sice dobře zvládá,ale né vždycky tu může být,proto bych byl rád,kdyby mi aspon z některých adminů poslal svůj steam do zpráv (když už né tady veřejně)
-
birotomas - Zkušený
• Stránka 1 z 1