• Stránka 1 z 1
ADMIN DOORKICKER onlyD2
PROSIM VAS ,uz ma to nebavi stale sa stazovat na toho isteho admina kvoli tomu ze si na mna zasadol ako ucitelka v skole,nemam 5 rokov ako som uz pisal ,tak stym nieco robte ,pride si na server a stale ma sleduje ci nieco nespravim nahodou a hned mi dava kick a vyhraza sa banom !! tento raz bola situacia: len som prechadzal cez t spawn na b ,pozrel som sa na stred a siel dalej a na to som dostal hned kick !!!! a DOORKICKER BOL NA SERVERY LEN JEDNU HRU LEN ! kebyze kempim neviem kolko kol nic nepoviem ale ani som nekempil a ani nezvyknem kempit na t spawne...... a pokial viem ze su pravidla upozornit,spap,slay,kick,ban !
neviem aky dokaz chces do toho predchadzajuceho prispevku ale tu mas skopirovanu konverzaciu tohoto prispevku:
take presmerovan
*** od1n killed ACTof VALOUR with a headshot from m4a1 ***
*DEAD* RiSiak : DOOR KICKER ZA CO KICK????????????
*** NaL# Nerist [Destain] killed Eso Rimmer with a headshot from ak47 ***
conky-kwp killed od1n with m4a1
Rezervuj si nick a nikdo jiny s nim nebude moct hrat! Napis /nick do chatu!
rAin killed conky-kwp with m4a1
*DEAD* (VIP) DOORKICKER : demence se jeste zepta spawn kemp priste uz ban
*DEAD* altx : RiSiaka? za keci
rAin killed peterkoo with m4a1
jerab na strome connected
*DEAD* (VIP) Anglicky zpevak:Kybll Houwenn : dobre tak to ma byt
*DEAD* deXTer : eso
*DEAD* RiSiak : aky spawnkemp????? vsak som siel na b lebo tam bol plant
*DEAD* deXTer : dnes nic
*DEAD* Eso Rimmer : Dnes sa dari no
*DEAD* (VIP) DOORKICKER : nehodlam ti to vypisovat jak decku
a preco mi nadava ked sme nepasli spolu ovce? to ze prechadzal som cez t spawn hned som spawnkemper??
neviem aky dokaz chces do toho predchadzajuceho prispevku ale tu mas skopirovanu konverzaciu tohoto prispevku:
take presmerovan
*** od1n killed ACTof VALOUR with a headshot from m4a1 ***
*DEAD* RiSiak : DOOR KICKER ZA CO KICK????????????
*** NaL# Nerist [Destain] killed Eso Rimmer with a headshot from ak47 ***
conky-kwp killed od1n with m4a1
Rezervuj si nick a nikdo jiny s nim nebude moct hrat! Napis /nick do chatu!
rAin killed conky-kwp with m4a1
*DEAD* (VIP) DOORKICKER : demence se jeste zepta spawn kemp priste uz ban
*DEAD* altx : RiSiaka? za keci
rAin killed peterkoo with m4a1
jerab na strome connected
*DEAD* (VIP) Anglicky zpevak:Kybll Houwenn : dobre tak to ma byt
*DEAD* deXTer : eso
*DEAD* RiSiak : aky spawnkemp????? vsak som siel na b lebo tam bol plant
*DEAD* deXTer : dnes nic

*DEAD* Eso Rimmer : Dnes sa dari no

*DEAD* (VIP) DOORKICKER : nehodlam ti to vypisovat jak decku
a preco mi nadava ked sme nepasli spolu ovce? to ze prechadzal som cez t spawn hned som spawnkemper??
- Risiak86
- Kolemjdoucí
ADMIN DOORKICKER onlyD2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ADMIN DOORKICKER onlyD2
Hezky den přeji . Z mého pohledu na věc Risiak. Nejsem na Tebe nijak zasedlí či jak si to nazval. A to i přes to co jsem si už s Tebou na webu prožil. Nadávky na mou rodinu atd .. K situaci asi tohle, na spawnu s awp jste se střidali jeden po druhém, proběhlo varování nebot situace se stala neúnosnou. Další kolo si tam na just jdeš stoupnout a zase přes půl kola tam stojiš. Co následovalo je jasný kick .A Ty co hned píšeš jak malej jarda ZACO ZACO KICK. Přiznám že mi trocha ujeli nervy .Nicméně Byl jsi varován ,že spawn kemp kick. A kick byl zcela na mistě.Určitou toleranci pro jak já nazývám držení pozice mám, ale když už je třičtvrtina teamu dead a ty si stojíš dál na spawnu a bomba na schodech je toleranci konec .Je třeba hrát teamově. Nikdo Ti nezávidí score 18 na 0 viz. Tvá předchozí stížnost. Ale stát v 0.15 do konce kola na spawnu Tě prostě nenechám. I kdyby jsi měl 100 na 0. Tvé prohřešky byli zcela náležitě potrestány. Jen na okraj jsem ročník 79 a bavím se s každým tak jako on semnou. Ty mi nevykáš ani já Ti vykat nebudu. Ještě je tu jedna varianta. A to ta, že nechápeš co je spawn kemp. V tom případě máš možnost se mě na to zeptat rád Ti to vysvětlím, aby jsme se mohli v budoucnu takových omylů vyvarovat .JINAK HEZKOU HRU TI PŘEJU AHOJ DOORKICKER motto dne : na všechny mám jeden metr
-
DOORKICKER - Kolemjdoucí
prepac ale ja som nikdy na nikoho rodinu nenadaval a nikdy by som si to ani nedovolil kedze ani mne sa to nelubi ked na moju rodinu bude niekto nadavat !!!! mozno na teba som davnejsie nadaval to pripustam lebo mam tu povahu horkokrvnu ale co si napisal ze som tam stal tak to nieje pravda ! siel som z midu cez t spawn a to kvoli tomu ze bomba sla na b plant !!!! tak sa tu nevyhovaraj prosim ta a stale len mne si dal kick a nikomu inemu to si moze kazdy pozriet kolkym si vcera dal kick a kolkym dnes a uvidia tam len moje meno.. ja som rocnik 86 a nepotrebujem tu vypisovat ako dieta ale so ziadnym adminom nemam problemy len s tebou lebo mi davas nezmyselne kicky a dokaz prosim ta kde si daval upozornenie dneska na serveri ????
prijemny den

- Risiak86
- Kolemjdoucí
co keby som vam dohodol schodzku na TS a tam si to pekne vypovidate ? Nema zmysel toto resit cez forum.
Takze povedzme dnes 17:00 moze byt ?
Takze povedzme dnes 17:00 moze byt ?

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Bohužel jsem momentálně bez sluchátek .Proti Risiakovi nemám nic osobního. Můj vztah s ním je profesní na bázi admin- hráč. Jako hráče si ho vážím ale nehodlám mu nijak nadržovat. Spawn kemp delší než minutu s awp na spawnu je svím spůsobem zvýhodnění vůči ostatním hráčům.A následkem toho je, že neplníš ůkol ter.plant. Z mé strany všechny kicky oprávněné a na místě. Adminuji tu 3 rokem za poslední 2 roky mám všechny screeny uložené. Takže nemusíš tu mlžit jak jsi čestný bezůhoný atd. Ale nehodlám tu vytahovat starou špínu abych Ti něco vyvracel. Naokraj každý jiný kicknutý ze spawnu to bere normálně a nikam hned nepíše. Tak to mě už taky napadlo, že ze Tvé strany se může jednat o záměrnou diskreditaci mé osoby. Nebot od jiného tu stížnost není od tebe již třetí. A prakticky už ani k tomu nemám víc co řict. Poprosím výše postaveného necht rozhodne. HEZKÝ VEČER PŘEJE DOORKICKER
-
DOORKICKER - Kolemjdoucí
tak si dalsie veci vyPMkujte 
Hlavne si to nejak vyrieste lebo pri najblizsom probleme si zahrame taku specialnu hru ktora sa hraje v skolke
LOCk

Hlavne si to nejak vyrieste lebo pri najblizsom probleme si zahrame taku specialnu hru ktora sa hraje v skolke

LOCk

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1