Porušuje někdo ve hře pravidla? Nahlaste ho zde!

BaNaN97_Gs - Fly Hack / NoFall

Příspěvekod HellmutTV » 06 bře 2015, 18:57

Server:Survival

Nickname porušujícího: BaNaN97_Gs

Důkaz: https://www.youtube.com/watch?v=HCiVyc4 ... e=youtu.be

Váš pohled na situaci: Možná se trochu rozepíšu.. Nejdříve ke mě k pozemku (mam move f) přišel hráč Jeff, ptal se odkud mam beacon, atd.. Potom mi kolem resky začal stavět kameny, tak jsem se ho pokusil zabít. Tipnu že mu zbylo tak 4-5 hp, a najednou odletěl (jump dozadu asi 100 blocků).. Potom přišel se svým "kamarádem" BaNaN97_Gs .. Začali se mě pokoušet zabít, stavěli mi kolem resky, postavili si "domeček" ze stonu u hranice mojí resky. Následně se mi podařilo zabít Jeffa.. Asi 5 minut potom se mi podařilo nahrát BaNaNa, jak vyskočil.. Samozřejmě se začal vymlouvat tipem "Jakej admin mě portl????" atp.,.. Ale, snad je vidět, že se za 1. podíval nahoru, za 2. na serveru byl (a chvílemi i se mnou) CheatHunter 0M4RT1N0, možná tak Depok, a SurpriceGS... Není problém se zeptat jestli ho portli, ne ? A za 3., skočil do takové výšky, že by to ani náhodou nemohl přežít... PS : omlouvám se že sem byl pod vodou, ale je snad i vidět, že kolem něj nenaskočila ta "červená aura" co se zobrazí při hitu, a je slyšet takovej zvuk, jako když někdo spadne s creativem z veliké výšky,.. Snad vše, omlouvám se za možné chyby.. PS : Prosím někoho s pravomocemi, aby odstranil jejich locklé dveře od mojí resky (./res tp land)... Děkuji -HellmutTV
Kostik, CHeCHtak, juraj11, Rainox atp.. :) navždy v paměti :D
HellmutTV
Pokročilý
Pokročilý

BaNaN97_Gs - Fly Hack / NoFall

od Rumcajz » 06 bře 2015, 18:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BaNaN97_Gs - Fly Hack / NoFall