• Stránka 1 z 1
War3 + save exp s1
Zdravím,
Hraji na serveru, který jsem uvedl v názvu threadu, jelikož je tam na výběr z 9 různých ras, tak hraju všechny. Ale co me zaráží, když hraju za člověka a chci se sním pomocí ultimate teleportovat, tak po použití ultimate (teleportu) mám bílou obrazovku jako, kdyby mi tam někdo hodil flashbang. Nevíte čím to je? Když tak po zemření pozoruji ostatní hráče co mají zvolenou rasu člověka a používají teleport, tak po přemístění nemají takový problém jako já.
Hraji na serveru, který jsem uvedl v názvu threadu, jelikož je tam na výběr z 9 různých ras, tak hraju všechny. Ale co me zaráží, když hraju za člověka a chci se sním pomocí ultimate teleportovat, tak po použití ultimate (teleportu) mám bílou obrazovku jako, kdyby mi tam někdo hodil flashbang. Nevíte čím to je? Když tak po zemření pozoruji ostatní hráče co mají zvolenou rasu člověka a používají teleport, tak po přemístění nemají takový problém jako já.
-
DivX - Kolemjdoucí
War3 + save exp s1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: War3 + save exp s1
To je klasika, tak to má každej akorát ty když někoho spectuješ a on se teleportuje, tak ty to bílo nevidíš, ale on ho má na své obrazovce taky.

(steam acc - gravity888)
-
y3aH - Zkušený
Re: War3 + save exp s1
Aha, takže jsem hned klidnější... no tohle mi ty chytráci nedokázali napsat ve hře a musel jsem zakládat toto téma... díky za odpověď..
LOCK
LOCK
-
DivX - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1