• Stránka 1 z 1
[Přijat] HellmutTV : Admin žádost na Survival
Zdravím, chtěl bych se stát adminem na Survival serveru. 
1. Věk: Momentálně 14, 23.4. mi bude 15.. Snad to nebude velkou překážkou..
2. Nick v hre: HellmutTV (Dříve na C3 také jako Nimmero)
3. Originální MC: Ano, mám.
4. VIP: Momentálně nemám, ale rozhodně si ho chci koupit. Dříve sem míval VIP jak na C3, tak na SB..
5. Primární server na kterém chci práva: Survival.
6. Denní aktivita: Shrnu to takhle.. Co to jde.. Minimálně 1-2 hodiny denně, ale často třeba 5-10 hodin (hlavně o víkendech).. Nikde jinde než na GS momentálně nehraji, takže GS je moje hlavní aktivita na PC.
7. Přestupky na GameSites: O žádných nevím..
8. Přestupky mimo GameSites: Jak jsem psal, nikde jinde momentálně nehraju. Tuším, že sem tak minimálně před rokem dostal ban na jistém nejmenovaném serveru za grief, jinak kdysi na mém účtu hrál kamarád, teď už má svůj vlastní MC.. O žádných jiných banech nevím..
9. Něco o mě: Jmenuju se Vojtěch, (Ano, jak skvělé načasování narozenin !) studuji na gymnáziu v malém městečku v Pardubickém kraji. Mezi mé zájmy patří v první řadě PC, (jak hraní her, tak začátky programování), jinak hraju závodně florbal, šachy, basketbal,..
10. Proč právě já mám být adminem: Přijde mi, že na survivalu potkávám velmi často přinejlepším jednoho admina, který vše nestíhá. Už kdysi dávno jsem byl MC Supportem, rád jsem pomáhal hráčům s problémy, ale s odchodem Kostíka jsem odešel ze Support teamu (rspkt. jsem přestal být na GS tolik aktivní). Po 3 letech hraní MC jsem se dost příkazů naučil, momentálně mě trochu zaučuje Depok. Nemám problém se cokoliv doučit
S žádnými adminy nemám problémy, v chatu se snažím co nejvíce pomáhat, ale často vás jako hráče "bez prefixu Admin" tazatel vůbec nezaregistruje, a spamuje dál.. Pokud narazím na cheatera, vždy ho natočím / zajdu za adminem na TS ..
Snažil bych se zaměřit hlavně na spamery, jelikož to mě jako hráče nejvíce štve..
Přeju pěkný den a budu rád za jakoukoliv odpověď, či doporučení / nedoporučení..
-HellmutTV

1. Věk: Momentálně 14, 23.4. mi bude 15.. Snad to nebude velkou překážkou..
2. Nick v hre: HellmutTV (Dříve na C3 také jako Nimmero)
3. Originální MC: Ano, mám.
4. VIP: Momentálně nemám, ale rozhodně si ho chci koupit. Dříve sem míval VIP jak na C3, tak na SB..
5. Primární server na kterém chci práva: Survival.
6. Denní aktivita: Shrnu to takhle.. Co to jde.. Minimálně 1-2 hodiny denně, ale často třeba 5-10 hodin (hlavně o víkendech).. Nikde jinde než na GS momentálně nehraji, takže GS je moje hlavní aktivita na PC.
7. Přestupky na GameSites: O žádných nevím..
8. Přestupky mimo GameSites: Jak jsem psal, nikde jinde momentálně nehraju. Tuším, že sem tak minimálně před rokem dostal ban na jistém nejmenovaném serveru za grief, jinak kdysi na mém účtu hrál kamarád, teď už má svůj vlastní MC.. O žádných jiných banech nevím..

9. Něco o mě: Jmenuju se Vojtěch, (Ano, jak skvělé načasování narozenin !) studuji na gymnáziu v malém městečku v Pardubickém kraji. Mezi mé zájmy patří v první řadě PC, (jak hraní her, tak začátky programování), jinak hraju závodně florbal, šachy, basketbal,..
10. Proč právě já mám být adminem: Přijde mi, že na survivalu potkávám velmi často přinejlepším jednoho admina, který vše nestíhá. Už kdysi dávno jsem byl MC Supportem, rád jsem pomáhal hráčům s problémy, ale s odchodem Kostíka jsem odešel ze Support teamu (rspkt. jsem přestal být na GS tolik aktivní). Po 3 letech hraní MC jsem se dost příkazů naučil, momentálně mě trochu zaučuje Depok. Nemám problém se cokoliv doučit

Přeju pěkný den a budu rád za jakoukoliv odpověď, či doporučení / nedoporučení..

Kostik, CHeCHtak, juraj11, Rainox atp..
navždy v paměti 

-
HellmutTV - Pokročilý
[Přijat] HellmutTV : Admin žádost na Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HellmutTV : Admin žádost na Survival
Síce s Helmutom veľmi nekomunikujem, ale doporučiť ho môžem, keďže je na serveri stále online, snaží sa pomáhať,v chate je aktívny, je komunikatívny a nikdy som s ním problémy nemal, za mňa určite +
UjoSchnitzel
-
UjoSchnitzel - Kazatelův učeň
Re: HellmutTV : Admin žádost na Survival
Za mě neutrální ,nechám to HLS ,jestli veme na pohovor nebo ne =)
+Origo
+Aktivita
+Snaha pomáhat hráčům
+Vip
-Věk
E TheRsM: Napsal že VIP nemá.
+Origo
+Aktivita
+Snaha pomáhat hráčům
+Vip
-Věk
E TheRsM: Napsal že VIP nemá.