• Stránka 1 z 1
Najlepší Antivir
Ahojte, tak kvôli tomu pomalému PC som bol na jednej PC poradni a tam napísali že si mám odinštalovať Antivir. Lenže ja sa bojím tej veci, že keď si ho odinštalujem tak že mi hacknú PC
no neviem... Tak sa vás chcem spýtať či nepoznáte nejaký dobrý Antivir ktorý chráni PC pred hackermi.
A nech to je freeware!
Diky
.

A nech to je freeware!

Diky

-
bogingo - Kazatelův učeň
Najlepší Antivir
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Najlepší Antivir
Vyriešené. Môžte lock.
Ako sa to vyriešilo?: odinštaloval som antivir (avast) a tým pádom mám aj rýchlejší PC
.
Ako sa to vyriešilo?: odinštaloval som antivir (avast) a tým pádom mám aj rýchlejší PC

-
bogingo - Kazatelův učeň
Dobré dopoledne,
To mi ani neříkej že nemáš žádný antivirus v této době .
Takže bych ti stejně jeden doporučil:
http://www.eset.com/cz/stahnout/domacno ... /family/2/
Přeji hezký zbytek dne, s pozdravem FiloX
To mi ani neříkej že nemáš žádný antivirus v této době .
Takže bych ti stejně jeden doporučil:
http://www.eset.com/cz/stahnout/domacno ... /family/2/
-
FiloX - Amatér
Ahoj, ESET mozem odporucit aj ja pouzivam ho dlhe roky. Problem, ale mozes mat s aktualizaciami (je zial plateny). Napis tu este aky mas windows, ake PC, kolko RAM? Ci sa ti vobec oplati nejaky antivir davat. Ak napriklad pouzivas XP, tak tam antivirus uz urcite nie je potrebny. Tiez to pisem z vlastnej skusenosti.
Chyt chrobaka prstom a vyhraj VIP !!

-
PiratJO - Pokročilý
I když XP už nemá aktualizace tak ho pořád antivir může ochránit před nebezpečím z internetu atd.
XP používám snad už 6 let, nikdy mě nezradil a ještě dlouho ho nehodlám vyměnit, problém není tak proč.
XP používám snad už 6 let, nikdy mě nezradil a ještě dlouho ho nehodlám vyměnit, problém není tak proč.
-
10synts - Kolemjdoucí
Dobrý večer,
Prosím Vás lidi nepište sem když tomu nerozumíte chcete mi říci aby neměl žádný antivirus v počítači ?
Neberte to až moc osobně ale jste normální ?
I když podpora pro Windows XP skončila tak je rozumné mít antivirus, i do Windowsu kde podpora skončila pronikne vir !
Prosím Vás lidi nepište sem když tomu nerozumíte chcete mi říci aby neměl žádný antivirus v počítači ?
I když podpora pro Windows XP skončila tak je rozumné mít antivirus, i do Windowsu kde podpora skončila pronikne vir !
-
FiloX - Amatér
Ahoj xp-cko som mal v PC pocas pobytu na skolskych internatoch. Nepisem nikde, ze win je zly, alebo antivir je nepotrebny ved sam pouzivam ESET dlhe roky. Ale na takyto uprimne starobyly win je skoda antiviru. Na novy PC si nikto xp uz neda. W7,w8 su proste lepsie. A ak pouzival xp ma pravdepodobne starsi PC, kde ten antivir mu zbytocne zatazuje stroj. Ak clovek nebeha po divnych strankach (pecko) nema ako chytit sajrajt co ti zasvini HDD. Preto sa ho tam pytam, aky pouziva win a co ma za stroj. Namiesto takejto odpovede si mu mohol pohladat nejaky malo narocny free antivir, pretoze ak je student asi tazko si zaplati ESET. Pockajme si co odpise hrac.
Chyt chrobaka prstom a vyhraj VIP !!

-
PiratJO - Pokročilý
FiloX píše:Dobrý večer,
nenapsal jsem to, ale myslím to vážně...
pokud máš pomalý pc, tak a) nainstaluj aviru (free) je to super antivir a nezatěžuje pc, ale ve free verzi občas vyskočí reklama... b) odinstaluj antivir... když nepolezeš do každýho kouty internetu tak bych se nebál

k tomu pomalému pc ti doporučím Ccleaner, project registry, odinstalovat nepoužívaný a nežádaný software + čistič pc
toto byly jen mé osobní rady, sám jsi požádal o lock

-
KOF - Profesionál
• Stránka 1 z 1