• Stránka 1 z 1
Problém s ovládaním
Nazdárek,
mám problém s ovládaním na CSku. Už sa takmer ani nedá hrať, v kuse ma to buď automaticky posúva doprava, doľava, walk a pod. Bez toho aby som klávesu držal si robí CSko čo chce. Robilo mi to na steame, na NS a robí to aj na verzii od Gamesites. Zrejme bude problém v počítači, viete mi povedať aký asi ?
Dík, bossyno.
mám problém s ovládaním na CSku. Už sa takmer ani nedá hrať, v kuse ma to buď automaticky posúva doprava, doľava, walk a pod. Bez toho aby som klávesu držal si robí CSko čo chce. Robilo mi to na steame, na NS a robí to aj na verzii od Gamesites. Zrejme bude problém v počítači, viete mi povedať aký asi ?
Dík, bossyno.
- bossyno
- Kolemjdoucí
Problém s ovládaním
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s ovládaním
Dobré dopoledne,
Chci se zeptat zda už jste dělal reinstalaci celého steamu + counter strike 1.6 steam .
První odstraňte všechny non-steam verze a jejich data a dále se dejte k možnosti která je výše .
Přeji hezký zbytek dne, s pozdravem FiloX
Chci se zeptat zda už jste dělal reinstalaci celého steamu + counter strike 1.6 steam .
První odstraňte všechny non-steam verze a jejich data a dále se dejte k možnosti která je výše .
Přeji hezký zbytek dne, s pozdravem FiloX
-
FiloX - Amatér
Ahoj, mozno nastal cas vymenit klavesnicu. Najcastejsie pouzivane klavesy to uz asi maju za sebou. K hraniu cska staci uplne hocijaka lacna klavesnica. Ak si kupis nejaku drahsiu "hracsku" treba sa o nu adekvatne starat, aby dlho vydrzala.
Chyt chrobaka prstom a vyhraj VIP !!

-
PiratJO - Pokročilý
Ahojte, ďakujem za rady.
- Reinštaláciu som skúšal ale bezvýsledne.
- Čo sa týka klávesnice nemyslím si že sú opotrebované viac ako dokážu zvládnuť, CS hrám len občas. Ale pre istotu som sa pozrel, vyčistil pod tlačítkami a aj vymenil na jednej klávesnici súčiastky, konkrétne "Q" keďže mi neustále prehadzuje zbraň. Lenže nie je žiadny náznak toho že by boli klávesy nejak opotrebované, nezasekávajú sa, ľahko sa stláčajú. Problém učtite nebude mechanický, ak niekto má nejaký nápad píšte, ďakujem
- Reinštaláciu som skúšal ale bezvýsledne.
- Čo sa týka klávesnice nemyslím si že sú opotrebované viac ako dokážu zvládnuť, CS hrám len občas. Ale pre istotu som sa pozrel, vyčistil pod tlačítkami a aj vymenil na jednej klávesnici súčiastky, konkrétne "Q" keďže mi neustále prehadzuje zbraň. Lenže nie je žiadny náznak toho že by boli klávesy nejak opotrebované, nezasekávajú sa, ľahko sa stláčajú. Problém učtite nebude mechanický, ak niekto má nejaký nápad píšte, ďakujem

- bossyno
- Kolemjdoucí
Dobrý večer,
1. Dělá Vám to když jsi na internetu nebo jen ve hře ?
2. Zkuste zapojit klávesnici do jiného počítačového zařízení .
3. Pak mi sem napište výsledky z mého příspěvku .
Přeji hezký zbytek dne, s pozdravem Expertik
1. Dělá Vám to když jsi na internetu nebo jen ve hře ?
2. Zkuste zapojit klávesnici do jiného počítačového zařízení .
3. Pak mi sem napište výsledky z mého příspěvku .
Přeji hezký zbytek dne, s pozdravem Expertik
Články:
http://www.gamesites.cz/forum/stolni-pocitac-nebo-notebook-t81417.html
http://www.gamesites.cz/forum/stolni-pocitac-nebo-notebook-t81417.html
-
Expertik - Kolemjdoucí
Bez odezvy / vyřešeno.
Lock
Lock
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
• Stránka 1 z 1