• Stránka 1 z 1
[Přijat]EventMaster - SkyBlock
1. Nick : MrHonza16
2. Věk : 16 let
3. Originální MC : Originální MC mám (Na jiný nick, po měsíci si jej mohu změnit, tak si jej změním na "MrHonza16") - Pokud bude potřeba přidám i screen, že ho mám opravdu koupený.
4. Primárny Server kde chcete práva : SkyBlock
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Mám aktivované
6. Denní aktivita : 2-3 hodinky (Řídí se to podle učení do školy) - Zde je má celá aktivita na serveru : http://minecraftserverlist.cz/server/detail/83-gamesites-cz-skyblock
7. Přestupky na Gamesites : Možná tak 1,5 roku zpátky, nechci zde o tom vyprávět.
8. Přestupky mimo Gamesites : Dá se říct, že hraji jen na Gamesites, takže žádné
9. Něco o sobě (minimálně 20 slov) : Sem sportovní typ, momentálně hraji fotbal. Mám koníčky jako je vaření, počítač, vycházky se psem apod.. Mimo MC hraji i League of Legends, Counter Strike 1.6, Counter Strike Global Offensive a Rust. Nic víc vám o sobě asi neřeknu.
10. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) : Na Gamesites sem již působil jako event master, grief hunter, moderator. Vyznám se v Minecraftu hodně (Sice sem ho rok nehrál, ale všechno co nevím si rád připomenu
). Na serveru sem byl dnes kolem 4 hodin a za tu dobu tam byli asi tak 3 admini. Z toho každý maximálně 20 minut. A jelikož tam stále stejní hráči spamují, tak bych jim chtěl nějak utknout jazýček.
A jasně, že kvůli pořádání eventů..
11. Event ze Singlu (Event, který jste postavili v singlu a myslíte si, že je dobrý a mohl by se postavit i na serveru.) : Singleplayer vůbec nehraji, ale pokud budete opravdu chtít něco vám postavím.
Kdybych našel nějakou starou žádost nebo save tak vám jej pošlu, ale bouhžel.
(Ve starých časech, sem na Gamesites postavil minimálně 20 eventů)
Toto je ode mně vše, doufám že na mě budete milí!
2. Věk : 16 let
3. Originální MC : Originální MC mám (Na jiný nick, po měsíci si jej mohu změnit, tak si jej změním na "MrHonza16") - Pokud bude potřeba přidám i screen, že ho mám opravdu koupený.
4. Primárny Server kde chcete práva : SkyBlock
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Mám aktivované
6. Denní aktivita : 2-3 hodinky (Řídí se to podle učení do školy) - Zde je má celá aktivita na serveru : http://minecraftserverlist.cz/server/detail/83-gamesites-cz-skyblock
7. Přestupky na Gamesites : Možná tak 1,5 roku zpátky, nechci zde o tom vyprávět.

8. Přestupky mimo Gamesites : Dá se říct, že hraji jen na Gamesites, takže žádné

9. Něco o sobě (minimálně 20 slov) : Sem sportovní typ, momentálně hraji fotbal. Mám koníčky jako je vaření, počítač, vycházky se psem apod.. Mimo MC hraji i League of Legends, Counter Strike 1.6, Counter Strike Global Offensive a Rust. Nic víc vám o sobě asi neřeknu.

10. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) : Na Gamesites sem již působil jako event master, grief hunter, moderator. Vyznám se v Minecraftu hodně (Sice sem ho rok nehrál, ale všechno co nevím si rád připomenu

11. Event ze Singlu (Event, který jste postavili v singlu a myslíte si, že je dobrý a mohl by se postavit i na serveru.) : Singleplayer vůbec nehraji, ale pokud budete opravdu chtít něco vám postavím.

Toto je ode mně vše, doufám že na mě budete milí!

-
MrHonza16 - Amatér
[Přijat]EventMaster - SkyBlock
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EventMaster - SkyBlock
Ohledně toho, že mám "1 příspěvek".
Jak sem uvedl výše, admin sem zde již byl a měl sem tu určitě víc jak 20 příspěvků. Omlouvám se.
Jak sem uvedl výše, admin sem zde již byl a měl sem tu určitě víc jak 20 příspěvků. Omlouvám se.

-
MrHonza16 - Amatér
Adminem jsi tu mohl být.
Ale příspěvky sis mohl nahrabat v radech a návodech, není to tak těžké.
No
Origo máš,
Příspěvky né,
Aktivitu také..
NEUTRAL,
jestli ho zná někdo lépe, a má lepší reference, ať mi napíše pm...
Ale příspěvky sis mohl nahrabat v radech a návodech, není to tak těžké.
No
Origo máš,
Příspěvky né,
Aktivitu také..
NEUTRAL,
jestli ho zná někdo lépe, a má lepší reference, ať mi napíše pm...
-
xcfzd - Kazatelův učeň
Pokud nějaký administrátor tohoto hráče zná a ví něco málo o něm,tak at sem napíše.Já ho neznám,tudíž se ptám
Bývalý:
-HL.EM,
-GTA Support Kapitán,SA C#5.

-
Restrbe - Mistr
Je to podmienka tak ju splň
+viac príspevkov na fore
11. Event ze Singlu (Event, který jste postavili v singlu a myslíte si, že je dobrý a mohl by se postavit i na serveru.) : Singleplayer vůbec nehraji, ale pokud budete opravdu chtít něco vám postavím.Kdybych našel nějakou starou žádost nebo save tak vám jej pošlu, ale bouhžel.
(Ve starých časech, sem na Gamesites postavil minimálně 20 eventů)
+viac príspevkov na fore
Minecraft EM
-
D4vidKo - Amatér
Doporučuji 
+ Origo
+ Věk
+ Aktivita
+ Pomáháš
- Příspěvky...

+ Origo
+ Věk
+ Aktivita
+ Pomáháš
- Příspěvky...
-
JeffyGS - Spamer
Doporučujem
+ Origo
+ Vek
+ Aktivita ( no buď som si ťa nevšimol na serveru alebo neviem.. ale keď tu kolegovia píšu že áno tak priklopím jedno očko)
- No akurát prístevky ale to sa dá dohnať..
+ Origo
+ Vek
+ Aktivita ( no buď som si ťa nevšimol na serveru alebo neviem.. ale keď tu kolegovia píšu že áno tak priklopím jedno očko)
- No akurát prístevky ale to sa dá dohnať..
"and ye shall know the truth, and the truth shall make you free"
-
PixelxD - Zkušený
• Stránka 1 z 1