• Stránka 1 z 1
Starý formát VIP kódu
zdravím... po nejakom tom čase som sa rozhodol, že si znovu zahrám csko... konkrétne server paintball 1...
26. 01. 2012 som si u vás zakúpil VIP výhody s tým, že ste mi ich "doživotne" garantovali...
avšak ako som dnes zistil, že to nie je celkom tak...
postup, ktorý mi prišiel vyššie spomínaný deň na email, resp. že si mám stiahnuť VIP aktivátor (ďalej to už poznáte), nefunguje... samozrejme do toho mailu mi prišiel aj nejaký ten kód... setinfo _pw61 "xxxxxxxxxx".
Laickým rozumom som ho skúsil opísať do aktivátora v hre avšak bez úspechu. Tak sa pýtam, či je chyba vo mne alebo vo Vás..? článkov je tu milion, mne sa to popravde nechce čítať, nakoľko až toľko času nemám, tak by som bol rád, keby ste mi povedali, či je možné aktivovať moje "doživotné" výhody na danom serveri alebo to budem pokladať za uzavreté tým, že to, čo ste sľubovali ste jednoducho nesplnili.
S pozdravom... Eldorado
26. 01. 2012 som si u vás zakúpil VIP výhody s tým, že ste mi ich "doživotne" garantovali...
avšak ako som dnes zistil, že to nie je celkom tak...
postup, ktorý mi prišiel vyššie spomínaný deň na email, resp. že si mám stiahnuť VIP aktivátor (ďalej to už poznáte), nefunguje... samozrejme do toho mailu mi prišiel aj nejaký ten kód... setinfo _pw61 "xxxxxxxxxx".
Laickým rozumom som ho skúsil opísať do aktivátora v hre avšak bez úspechu. Tak sa pýtam, či je chyba vo mne alebo vo Vás..? článkov je tu milion, mne sa to popravde nechce čítať, nakoľko až toľko času nemám, tak by som bol rád, keby ste mi povedali, či je možné aktivovať moje "doživotné" výhody na danom serveri alebo to budem pokladať za uzavreté tým, že to, čo ste sľubovali ste jednoducho nesplnili.
S pozdravom... Eldorado

-
eld0r4d0 - Kolemjdoucí
Starý formát VIP kódu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Starý formát VIP kódu
Vyzkoušej postup ještě jednou, pokud i nadále VIP výhody nepůjdou aktivovat, tak napiš na email [email protected].
lock
lock
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Re: Starý formát VIP kódu
ahoj, uz davno sa to nerobi cez "aktivator". teraz funguje aktivacia nasledovne:
1. zober svoj VIP kod (to xxxxxxx v tom setinfe)
2. napoj sa na server kde mas VIP
3. napis do chatu /aktivator
4. sem zadaj svoj VIP kod
Ak by ti to nepomohlo, tak sa obrat na dany mail ([email protected]), alebo mi mozes napisat aj PM.
1. zober svoj VIP kod (to xxxxxxx v tom setinfe)
2. napoj sa na server kde mas VIP
3. napis do chatu /aktivator
4. sem zadaj svoj VIP kod
Ak by ti to nepomohlo, tak sa obrat na dany mail ([email protected]), alebo mi mozes napisat aj PM.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1