• Stránka 1 z 1
SmeKinousek | Jail Break #5
Demokraticke decko se jmenem "Tomisek 96" měl simona. Řekl že si zahrajeme na simona, tudíž se hrál simon. Potom řekl že simon říká skočte, okok v pohodě vše. Potom řekl že simon RUŠÍ simona, tudíž se Simon stále hrál, a hned poté řekl " Simon říká skočte" a zabil všechny co skočili... Samozřejmě emigrantský kokot hnusny s nickem "SmeKinousek" ( Admin ktery vyřeši tak možna malou pičku ) tak nic neřešil a v pohodě si mastil perko nad dalšíma kokotama z adminů na JB - ( Hlavně toho hnusneho pakistanskeho decka madarskeho HooveRa). Samozřejmě jsem začal psát do chatu že dal mfk, popisoval jsem normálně situaci, psal jsem do chatu Smekinousku vyres to a ta hnusna piča proste ignorovala a maximalně co udělal je to, že mi střelil ban za spam chat. Emigrant vyjebany. Hanba hrát na tom kokot serveru.
Jen tam přijdu a vidim tam Maďara ( hoovera ) ten mi střeli hned ban za provokace, dement hnusny, co hraje na fletnu.
Pak tam vidim Smekinouska a tak to raději ani nepišu.
Prostě to sou hnusne male emigrantske pičky pakistanske. -> tak si vykuřte oba dva
Jen tam přijdu a vidim tam Maďara ( hoovera ) ten mi střeli hned ban za provokace, dement hnusny, co hraje na fletnu.
Pak tam vidim Smekinouska a tak to raději ani nepišu.
Prostě to sou hnusne male emigrantske pičky pakistanske. -> tak si vykuřte oba dva
Po delší době na CS, tak uvidíme. 

-
OliverQueen - Kazatelův učeň
SmeKinousek | Jail Break #5
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SmeKinousek | Jail Break #5
Ahoj, som rad, ze si si tu vylial vsetko co si mal na srdci. Stazujes sa na admina, cize musis dodat dokaz o jeho pochybeni. tu nevidim nic take.
Btw, ban ti predlzujem, za urazanie adminov na fore. Ak mas nejake demo, tak ho sem kludne dodaj.
Btw, ban ti predlzujem, za urazanie adminov na fore. Ak mas nejake demo, tak ho sem kludne dodaj.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Já ti uplně seru na demo. Když jsou to dementi nic nenadělám no. Vaše mínus, prodloužení banu mi každopádně klidně dej, mám času dost 

Po delší době na CS, tak uvidíme. 

-
OliverQueen - Kazatelův učeň
No ja som ti ho uz davno predlzil. Kedze vidim, ze demo sem nedodas, tak nema zmysel to mat nadalej otvorene.
Lock, staznost sa zamieta
Lock, staznost sa zamieta
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1