• Stránka 1 z 1
HNS# Sťažnosť na admina (Ile).
Zdravím!
Admin "Ile" je uplne arogantný,sám ako admin nerešpektuje pravidlá,nadržiava hráčom a nevie poriadne čo je:(Fish,block).
Na Hns hrali 2 s hackama,ani nepostrehol nič ja ako hráč som si toho všimol a on si spokojne hral ten server vyzeral ako čistý "bordel" Každý fishoval,blockoval a blockol ma aj sám admin raz,žiadne prepáč nič proste spokojnosť nadovšetko hlavne že si hrá ako kráľ a ban dáva tomu kto "fishne" jeho.
Nadržiavanie:Jeden hráč dostane ban na pol hodiny,druhý zas 10 minut za block.Fish vôbec nerieši pokiaľ sa to nespraví jemu.
Prosím o vyriešenie problému.
Ďakujem.
Admin "Ile" je uplne arogantný,sám ako admin nerešpektuje pravidlá,nadržiava hráčom a nevie poriadne čo je:(Fish,block).
Na Hns hrali 2 s hackama,ani nepostrehol nič ja ako hráč som si toho všimol a on si spokojne hral ten server vyzeral ako čistý "bordel" Každý fishoval,blockoval a blockol ma aj sám admin raz,žiadne prepáč nič proste spokojnosť nadovšetko hlavne že si hrá ako kráľ a ban dáva tomu kto "fishne" jeho.
Nadržiavanie:Jeden hráč dostane ban na pol hodiny,druhý zas 10 minut za block.Fish vôbec nerieši pokiaľ sa to nespraví jemu.

Prosím o vyriešenie problému.
Ďakujem.
Nesúď ľudí ktorých nepoznáš,ani nevieš čo si prežili aby sa dostali tam kde sú.
Po dlhej prestávke si idem zase za svojim snom neporaziteľnosti.
Ten, kto si nepamätá svoju minulosť, je odsúdený zopakovať si ju a dostať sa tam kde bol.
Ten, kto si nepamätá svoju minulosť, je odsúdený zopakovať si ju a dostať sa tam kde bol.
-
Hero - Kolemjdoucí
HNS# Sťažnosť na admina (Ile).
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HNS# Sťažnosť na admina (Ile).
Ani mě tahle "stížnost" nepřekvapuje. Já a arogantní? Podívej se do hlstatu na svůj chat. Na serveru na mě neustále narážíš, abych ti dal ban, aby sis měl na co stěžovat. zajímalo by mě, co tu plácáš o banu jednomu na půl hodiny a druhému na 10minut? Délka banů je už předurčená. Neurčuje admin na jakou dobu hráč dostane ban. Takže se prosim tě vzpamatuj a zační se chovat jak normální člověk, a né malé pubertální dítě. Dík.
Jediná rada, kterou vám můžu dát do života, je: Ach Bože, užívejte si ho!
-
Nonsteamak94 - Pokročilý
Napísal som svoj názor na teba..Choval si sa ako keby ti patril celý svet.Nevieš ani len čo je fish a mne tu hovoríš decko? Nemáš ani tušenie o tom kto som tak si svoje reči nechaj pre niekoho iného.Prosím ťa,predovšetkým sa nauč banovať máš 2 zdravé ruky tak sa nepozeraj na nich ako fishujú ale rob dačo stým za celú mapu si dal 1 ban,fish tam bol každé kolo aj s blockom...(Som desko musym sa z pametat)

Nesúď ľudí ktorých nepoznáš,ani nevieš čo si prežili aby sa dostali tam kde sú.
-
Hero - Kolemjdoucí
Ahoj ! Dakujeme za podanie staznosti.
Len par info:
Cheaterov mozes nahlasit do porusovania pravidiel.
Sem klikni a pak si vyber sekciu, pred podanim prispevku si precitaj ako spravne to podat.
poruseni-pravidel-f807.html
K staznosti:
Staznost sa zamieta a to z nasledujuceho dovodu:
nedodal si dokazy.
Prajem vela zdaru na nasich serveroch
Len par info:
Cheaterov mozes nahlasit do porusovania pravidiel.
Sem klikni a pak si vyber sekciu, pred podanim prispevku si precitaj ako spravne to podat.
poruseni-pravidel-f807.html
K staznosti:
Staznost sa zamieta a to z nasledujuceho dovodu:
nedodal si dokazy.
Prajem vela zdaru na nasich serveroch

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1