I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Maďar Hoover - Fungi / Jail Break #5

Příspěvekod OliverQueen » 10 bře 2015, 17:02

Nevím už kdo byl simon, ale řekl normálně že si zahrajeme na simona ( já byl u CT ), Fungi se rozbehl pryc od steny. Potom simon rekl ze vsechno plati a ja mezitim zabil Fungiho. Dle mého to ani FK nebyl, ale tak co nadělám s maďarem no.
Každopádně jsem na další kolo psal že má mít VD asi 7x do chatu. Bohužel Fungi mezitím zabanoval simona za ozvěnu tuším takže VD nedostal. Pak bylo další kolo, nový simon a já asi 20x spamoval chat že má mít VD. ( Hlásil jsem vd i ostatním, který jsem já nezabil )... Každopádně HooveR hned VD dostal a pak mi dal ban za FK. Absolutně nechápu... Jako jasně, maďarský zvyky nepochopí jen tak někdo...

Důkaz : http://leteckaposta.cz/326675334
Po delší době na CS, tak uvidíme. :-)
OliverQueen
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Maďar Hoover - Fungi / Jail Break #5

od Rumcajz » 10 bře 2015, 17:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Maďar Hoover - Fungi / Jail Break #5

Příspěvekod Hoover » 10 bře 2015, 17:17 VIP

Doplietol som časy, čo však neospravedlňuje to, že si vôbec nereagoval na to, že som hovoril, že si dal FK. Moja reakcia bola z tohto pohľadu unáhlená. Nič ale nemení na tom, že budem si dožadovať predĺženého banu za opakované urážky na moju osobu, hneď čo som sa pripojil si ma nazval maďarom, ja už nemám čo riešiť, čo si vy na serveri na mňa dovoľujete je neúnosné, asi si vybavím špeciálne praktiky na vás ;) A to čo si dovoľuješ na fóre je kapitola sama o sebe
Hoover
Spamer
Spamer

Re: Maďar Hoover - Fungi / Jail Break #5

Příspěvekod Maxipes » 10 bře 2015, 17:41

Fakt, jestli padl FK nebo nepadl v tuto chvili nechavam stranou. Tvou povinnosti je samozrejme udelat vse pro to, aby hrac, kteremu jsi dal FK, dostal svoje VD. Tak to tu mame zavedene. Kdyz je Simon ignorant a chat necte, je Tvou POVINNOSTI nahlasit VD do voice. Admin, ktery je u TT nemuze videt, ze hlasis VD do teamchatu.

Za Tve opakovane xenofobni urazky Ti davam dostatek casu zamyslet se nad tim, co tu vlastne pises. Pokud nedojde k naprave, nebudes mit priste svoji hloupou stiznost ani kam postnout.

Zamitnuto.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy