• Stránka 1 z 1
aim_small
Název mapy >>> aim_small
Pro jaký mód je mapa vytvořena >>> Aim
Autor >>> Mr.ToMmY1
Vlastní textury/modely/sprity/obloha/zvuky >>> ne
Popis mapy >>> Takže tentokrát je to moje první mapa kterou už jsem udělal celou sám... spawn pro T i CT ve prostřed mapy je Armor+2x AWP na spawnu jsou samozřejmě také CT-M4A1 T-AK47 na každém spawnu na každé krabici je umístění jeden granát, dostanete se tam pomoci žebříku. na balkon jsem si bohužel netroufnul
Link na stažení >>> aim_small
screeny >>> Zbraně ve prostřed.. Žebřík který vede na krabici a na té krabici je umístění granát Pohled na Spawn (Spawny jsou stejný)
*o Mappera sem žádal
Pro jaký mód je mapa vytvořena >>> Aim
Autor >>> Mr.ToMmY1
Vlastní textury/modely/sprity/obloha/zvuky >>> ne
Popis mapy >>> Takže tentokrát je to moje první mapa kterou už jsem udělal celou sám... spawn pro T i CT ve prostřed mapy je Armor+2x AWP na spawnu jsou samozřejmě také CT-M4A1 T-AK47 na každém spawnu na každé krabici je umístění jeden granát, dostanete se tam pomoci žebříku. na balkon jsem si bohužel netroufnul

Link na stažení >>> aim_small
screeny >>> Zbraně ve prostřed.. Žebřík který vede na krabici a na té krabici je umístění granát Pohled na Spawn (Spawny jsou stejný)
*o Mappera sem žádal
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
Re: aim_small
Zítra po škole upravím ten žebřík + zarovnám na střed tu podlahu bohužel ty bočné stěny asi ne :/
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
To čo som zistil na minulej mape aim-small-v1-t69658.html, tak teraz maš moje vyjadrenie v PM-ke.
Nehovorím, že je na prvu prácu zla. Viac si videl v PM.
Nehovorím, že je na prvu prácu zla. Viac si videl v PM.

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Ano není špatná,ale je velice velice malinká.Bedničky bych dal více od sebe,přidal více spawnů,více zbraní.Ale špatná není,hodnotit ji nebudu protože to nemá asi smysl.Ale zkus to napravit a trochu zvetsit.
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
Tak ako ukazoval Tesko chyby na mape, tak by ich trebalo napraviť. Inak je to veľmi jednoduchá mapa ale i tak za snahu 50%. 

-
gonda - Amatér
Tuto mapu jsem si stáhl dal do CSka a hrál s botama docela ujde na to ,že je to tvoje první tvorba je docela hezká ..
Takže této mapě říkám ANO
Takže této mapě říkám ANO
Vždy je těžké se dostat do společnosti tak ,aby tě lidi měli rádi ,ale i tak musíš překonávat všechny překážky jak těžké či lehké aby jsi pokročil o krok dále 
EX Redaktor
EX Turnajový Administrátor
EX Admin CS1.6

EX Redaktor
EX Turnajový Administrátor
EX Admin CS1.6
-
Luxacek - Amatér
Mapa taková jednoduchá, malá a trochu pěkná. Jenom ta zeď je taková rozmazaná.
Celkově tak 70%
Celkově tak 70%
-
Bimbynous - Zkušený
• Stránka 1 z 1