• Stránka 1 z 1
MFK/JB1/Neopravněný ban
Zdravím, předem se omlouvám, že nemám důkaz, ale jelikož byla nová mapa, tak jsem ještě nezapl demo.
Co se stalo ?! .
Bylo 2 kolo na nové mapě a vzal jsem si simona, ctčko omylem otevřelo, tak jsem řekl běžte na čáru a tam BUDETE DOPLŇOVAT BLÍŽE KE STŘEDU ! ( To velkým tam je významné ).
Nevím, tento admin by měl dávat větší pozor, nebo si koupit naslouchátko, jasně sem řekl blíže ke středu ( všichni doplňovali, jenom on ne ), pak tam byla vzpoura ( ti kteří stáli uprostřed dali vzpouru ) a potom sem se ho zeptal proč nedoplňuje, což sem bral jako vyzvánku aby doplnil, ale nedoplnil tak sem ho zabil, pak napsal že sem mu dal "FK", já říkám že ne, že má poslouchat, nebo si koupit naslouchátko a ikdyž mu 2 Tčka a Ctčko řeklo, že sem to řekl, tak mi dal ban ..
Vím že musím mít důkaz já, ale tak tohle je f*ck the logic, když mu tam říkají, že sem to říkal a ani se neobtěžoval zeptat toho dalšího ctčka další kolo, prostě mu tam napsali, že sem to řekl a on mi dal hned ban, prostě hned... podle mě si to ani nepřečetl...
Výpis z konzole :
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem MFK.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 52 minutes and 48 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Mutlovic
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 73263676 '
[AMXBans] Tva IP : ' 93.153.36.78 '
PS : kdyžtak se pak podívejte, nebo dodám z hltv, že tam všichni doplňovali, jenom on ne ...
Co se stalo ?! .
Bylo 2 kolo na nové mapě a vzal jsem si simona, ctčko omylem otevřelo, tak jsem řekl běžte na čáru a tam BUDETE DOPLŇOVAT BLÍŽE KE STŘEDU ! ( To velkým tam je významné ).
Nevím, tento admin by měl dávat větší pozor, nebo si koupit naslouchátko, jasně sem řekl blíže ke středu ( všichni doplňovali, jenom on ne ), pak tam byla vzpoura ( ti kteří stáli uprostřed dali vzpouru ) a potom sem se ho zeptal proč nedoplňuje, což sem bral jako vyzvánku aby doplnil, ale nedoplnil tak sem ho zabil, pak napsal že sem mu dal "FK", já říkám že ne, že má poslouchat, nebo si koupit naslouchátko a ikdyž mu 2 Tčka a Ctčko řeklo, že sem to řekl, tak mi dal ban ..
Vím že musím mít důkaz já, ale tak tohle je f*ck the logic, když mu tam říkají, že sem to říkal a ani se neobtěžoval zeptat toho dalšího ctčka další kolo, prostě mu tam napsali, že sem to řekl a on mi dal hned ban, prostě hned... podle mě si to ani nepřečetl...
Výpis z konzole :
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem MFK.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 52 minutes and 48 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Mutlovic
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 73263676 '
[AMXBans] Tva IP : ' 93.153.36.78 '
PS : kdyžtak se pak podívejte, nebo dodám z hltv, že tam všichni doplňovali, jenom on ne ...

-
Mutlovicc - Zkušený
MFK/JB1/Neopravněný ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MFK/JB1/Neopravněný ban
Mutlovicc píše:tak jsem řekl běžte na čáru a tam BUDETE DOPLŇOVAT BLÍŽE KE STŘEDU !
Tohle je lež.
Řekl si "Jděte na čáru a tam doplňujte blíže ke zbrojce." Poté se tě druhé CT zeptalo kam mají doplňovat a ty si řekl "Ke středu", což ovšem není příkaz pro T. Příkaz pro T byl doplňovat blíže ke zbrojnici.
Původně jsem myslel že to je jen způsob jak je zmást, nenapadlo mě že si tak hloupej a nevíš co říkáš.
Mutlovicc píše:a potom sem se ho zeptal proč nedoplňuje, což sem bral jako vyzvánku aby doplnil
Tohle je lež.
Neřekl si ani půl slova. Zabil si ty co tě napadli a ihned poté si mi dal FK.
Mutlovicc píše:předem se omlouvám, že nemám důkaz, ale jelikož byla nová mapa, tak jsem ještě nezapl demo.
Tohle je lež.
Zapnout demo trvá jen pár sekund. Ty si demo netočil záměrně aby tam nebyl důkaz o tvých urážkách GS, řešení rozdávání FB adminů, trapné kecy o rádiu GS a nějaké pipce co byla taky ve hře, atp..
Na svůj prohřešek si byl opakovaně upozorněn, leč bezvýsledně. Druhé CT bylo taktéž potrestáno za neposlouchání Simona přesunem k T.
Možná kdyby si se více věnoval hře než řečem o gejsájc, věděl by si co říkáš.
Za tvé chování vůči portálu a lhaní ve snaze poškodit admin tým tě vylučuji z akademie.
Akademik odebrán.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: MFK/JB1/Neopravněný ban
Nekde jsem slysel, ze lez ma kratke nohy
.
Dukazy o pochybeni admina zde chybeji, tudiz stiznost zamitam.
Lock.

Dukazy o pochybeni admina zde chybeji, tudiz stiznost zamitam.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1