• Stránka 1 z 1
Wallhack/inferno only
Server:Inferno only
Nickname porušujícího:codeblue
Čas porušovaní:16:30-17:30, 10.3.2015
Důkaz:http://ulozto.cz/xpBy5QSq/codeblue-dem
SteamID: STEAM_0:VALVE_0:0:304732005 , http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=65817 (screenshot nemám, ale je jediný kdo hrál v historii pod tímto nickem)
Váš pohled na situaci: Codeblue střílel "Awp-Magnum" ještě dřív než mě viděl, tak jsem šel do spectu, a při natáčení jsem později
poznal že má wallhack, na některé situace věřím že slyšel, ale potom jak střílel na bananu stím wipem po CTčku nemohl mít tušení. Doporučuju demo přehrát až dokonce.
Nickname porušujícího:codeblue
Čas porušovaní:16:30-17:30, 10.3.2015
Důkaz:http://ulozto.cz/xpBy5QSq/codeblue-dem
SteamID: STEAM_0:VALVE_0:0:304732005 , http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=65817 (screenshot nemám, ale je jediný kdo hrál v historii pod tímto nickem)
Váš pohled na situaci: Codeblue střílel "Awp-Magnum" ještě dřív než mě viděl, tak jsem šel do spectu, a při natáčení jsem později
poznal že má wallhack, na některé situace věřím že slyšel, ale potom jak střílel na bananu stím wipem po CTčku nemohl mít tušení. Doporučuju demo přehrát až dokonce.
- googy
- Kolemjdoucí
Wallhack/inferno only
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Wallhack/inferno only
15.6 2018 - Adminstrátor
Boh nikdy nedal ľudom sny , ale dal im šancu ich zrealizovať ❤
Rita Osjanina ❤
Rita Osjanina ❤
-
Emotny - Mistr
Tak presne kvuli takovejm troubum jako ses ty enzyme, si clovek musi nahravat svoje vlastni dema a ospravedlnovat se tady.
Me bylo hned jasny, jak ses prehodil do spectate, ze se ti neco nezda, ale od nekoho kdo neni uplne dementni bych cekal ze pozna, kdo neco ma a kdo ne.
Jako dukaz ti sem dam dve dema ze vcerejska
http://leteckaposta.cz/735709407
http://leteckaposta.cz/890179185
Nevim co si presne natacel, je mi to celkem sumak ale tyhle dve dema by meli stacit.
Tys poznal leda kulovy a ne ze ma nekdo wh, skoc si k ocnimu..
Tak si to stahni a uc se enzyme abys priste rozpoznal kdo neco ma a kdo ne.
howgh
Me bylo hned jasny, jak ses prehodil do spectate, ze se ti neco nezda, ale od nekoho kdo neni uplne dementni bych cekal ze pozna, kdo neco ma a kdo ne.
Jako dukaz ti sem dam dve dema ze vcerejska
http://leteckaposta.cz/735709407
http://leteckaposta.cz/890179185
Nevim co si presne natacel, je mi to celkem sumak ale tyhle dve dema by meli stacit.
Tys poznal leda kulovy a ne ze ma nekdo wh, skoc si k ocnimu..
Tak si to stahni a uc se enzyme abys priste rozpoznal kdo neco ma a kdo ne.
howgh
-
DeFka - Kolemjdoucí
Enzym na nenatáčal kámo
Neviem čo ho tu spomínaš!

15.6 2018 - Adminstrátor
Rita Osjanina ❤
Rita Osjanina ❤
-
Emotny - Mistr
tak to mas asi spatny informace, enzym byl jedinej kdo se hazel do spectu takze z toho vypliva ze to nahraval on.
-
DeFka - Kolemjdoucí
49MB demo ...... Prosím o vyčasování.
A nebude se tu vyjadřovat nikdo jiný než někdo s vyčasováním nebo kompetentní osoba
A nebude se tu vyjadřovat nikdo jiný než někdo s vyčasováním nebo kompetentní osoba
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
Nevím proč, ale demo mi běží až od 87 minuty. Takže 87 minuta (střed balkon) zajímavý jak o něm věděl.. 95:57 hráč na banáně zajímavé jak věděl o hráči danielwow a poté jak přešel daniel od bedny zpět na B, zrazu už mířil na něj na druhou stranu (neviděl ho že by přešel). Dále je důležité aby sis demo přehrál kompletně, poznáš že codeblue chodil až příliš moc najisto.
Viz. screenshot, že nejsem jediný kdo si myslel že má WH : http://leteckaposta.cz/697392157
Pokud nemá wallhack tak určitě radarhack, jak říkám chodil moc najisto.
DeFko jestli si ty ten "codeblue", tak mám pro tebe zprávu, první si kup steam a potom se tu ospravedlňuj.
Hraješ na nonsteamu a bez Vip, což k cheatování i naznačuje.
A na Enzyma si taky posvítím, protože hraje též na ns a má až moc dobré skore na to.
Jde mi jen o fairplay hru.
Dobří hráči nemají zapotřebí hrát na nonsteamu. Přeji hezký večer GoogY
Viz. screenshot, že nejsem jediný kdo si myslel že má WH : http://leteckaposta.cz/697392157
Pokud nemá wallhack tak určitě radarhack, jak říkám chodil moc najisto.
DeFko jestli si ty ten "codeblue", tak mám pro tebe zprávu, první si kup steam a potom se tu ospravedlňuj.
Hraješ na nonsteamu a bez Vip, což k cheatování i naznačuje.
A na Enzyma si taky posvítím, protože hraje též na ns a má až moc dobré skore na to.
Jde mi jen o fairplay hru.
Dobří hráči nemají zapotřebí hrát na nonsteamu. Přeji hezký večer GoogY
- googy
- Kolemjdoucí
Ja se tu budu vyjadrovat, kdyz se me tu snazi nekdo pospinit, nemyslis ze je to normalni reakce?
Stred balkon, jeste nez zacal mesieu enzym nahravat, tak predchazelo nekolik vystrelu, stejne tak z bananu, to ze demo zacina presne v momente kdy sundam typkja na balkone a na bananu protoze uz se nestrilelo, a ja zacal nahravat o kolo dyl, neznamena lautr nic. stahni si kompletni demo ze serveru a na to se podivej, tam by to melo bejt evidentni.
Ty ses taky chytrolin, steam je zadarmo a csko na steamu mam, ale proste sem linej tak hraju pres tu vasi instalaci, a co je pro nekoho 100 korun? VIP kupovat nepotrebuju, takova lamka nejsem, abych potreboval nejaky zvyhodneni.
Az prijdu z prace tak se k tomu jeste vyjadrim ted uz nemam cas nazdar.
Stred balkon, jeste nez zacal mesieu enzym nahravat, tak predchazelo nekolik vystrelu, stejne tak z bananu, to ze demo zacina presne v momente kdy sundam typkja na balkone a na bananu protoze uz se nestrilelo, a ja zacal nahravat o kolo dyl, neznamena lautr nic. stahni si kompletni demo ze serveru a na to se podivej, tam by to melo bejt evidentni.
Ty ses taky chytrolin, steam je zadarmo a csko na steamu mam, ale proste sem linej tak hraju pres tu vasi instalaci, a co je pro nekoho 100 korun? VIP kupovat nepotrebuju, takova lamka nejsem, abych potreboval nejaky zvyhodneni.
Az prijdu z prace tak se k tomu jeste vyjadrim ted uz nemam cas nazdar.
-
DeFka - Kolemjdoucí
Jeste zpet k tomu kupovani steamu a vip.
Jenom by me zajimalo, proc me to porad nekdo cpe? Az budou pravidla obsahovat bod, v nemz bude zakotvenej fakt, ze na Gamesites serverech je ke hrani zapotrebi original CS, tak se tady tim muzes ohanet, ale do ty doby me o tom vubec nepis, nejak me to uz unavuje vubec cist. Ses jako ty lampy ve hre, ktery ze sebe delaj buhvi co (znas to, takovy ty kecy NS nepis, ty cheatere nonsteam atp.) a sou radi ze trefej z fullauta 2x. Ja na to orig. cs ani nejaky vip vyhody jako treba speed nebo 10hp navic nepotrebuju. Je treba si uvedomit fakt, ze to sou vetsinou nuly co zapnou csko tejdne na hodinu, ty sou nejvic "slyset" na chatu. Pro ty je cheater asi kazdej druhej, ale na to sem si zvyk, tady jde o to ze mas k dispozici moje demo, popisovana situace je razem "cista" a ty predchozi akce nemuzes hodnotit, protoze z toho kola je tam 3/4 odehrano.
Ja csko hraju uz od 1.3ky, tak si to vygoogluj a zjistis ze je to uz slusna porce casu (pochopitelne s prestavkama) ale to neznamena ze zapomenes. Je to presne naopak
Hrajes na nonsteamu a bez VIP coz k cheatovani naznacuje? Co je tohle za nesmysl? K tomu se snad ani nema cenu vyjadrovat..
Viz screenshot, nejsem tu jediny kdo si myslel ze ma WH - opravdu? vitej mezi uzkou komunitou jedincu, jez jsou radi za jednu mozkovou bunku a svoji neschopnost kompenzuji ba spojuji s cheatovanim tech ostatnich!
Dobri hraci nemaji zapotrebi hrat na nonsteamu
- No nevim nejak se s touhle vetou nemuzu ztotoznit covece. Spis dobri hraci nerozlisuji jestli nekdo ma, nebo nema ORIGINAL CS.
Enzym je jeden z tech lepsich hracu a hned si na nej chces posvitit, protoze hraje na NS a ma az moc dobre skore na to ?
Ne nebudu to tu uz dal rozebirat, nechci tu ztracet cas s clovekem, kterej napise tenhle humus.
A dema uz nenatacim, koukam ze to stejne nema zadnej vyznam.
Jenom by me zajimalo, proc me to porad nekdo cpe? Az budou pravidla obsahovat bod, v nemz bude zakotvenej fakt, ze na Gamesites serverech je ke hrani zapotrebi original CS, tak se tady tim muzes ohanet, ale do ty doby me o tom vubec nepis, nejak me to uz unavuje vubec cist. Ses jako ty lampy ve hre, ktery ze sebe delaj buhvi co (znas to, takovy ty kecy NS nepis, ty cheatere nonsteam atp.) a sou radi ze trefej z fullauta 2x. Ja na to orig. cs ani nejaky vip vyhody jako treba speed nebo 10hp navic nepotrebuju. Je treba si uvedomit fakt, ze to sou vetsinou nuly co zapnou csko tejdne na hodinu, ty sou nejvic "slyset" na chatu. Pro ty je cheater asi kazdej druhej, ale na to sem si zvyk, tady jde o to ze mas k dispozici moje demo, popisovana situace je razem "cista" a ty predchozi akce nemuzes hodnotit, protoze z toho kola je tam 3/4 odehrano.
Ja csko hraju uz od 1.3ky, tak si to vygoogluj a zjistis ze je to uz slusna porce casu (pochopitelne s prestavkama) ale to neznamena ze zapomenes. Je to presne naopak

Hrajes na nonsteamu a bez VIP coz k cheatovani naznacuje? Co je tohle za nesmysl? K tomu se snad ani nema cenu vyjadrovat..
Viz screenshot, nejsem tu jediny kdo si myslel ze ma WH - opravdu? vitej mezi uzkou komunitou jedincu, jez jsou radi za jednu mozkovou bunku a svoji neschopnost kompenzuji ba spojuji s cheatovanim tech ostatnich!
Dobri hraci nemaji zapotrebi hrat na nonsteamu

Enzym je jeden z tech lepsich hracu a hned si na nej chces posvitit, protoze hraje na NS a ma az moc dobre skore na to ?

Ne nebudu to tu uz dal rozebirat, nechci tu ztracet cas s clovekem, kterej napise tenhle humus.
A dema uz nenatacim, koukam ze to stejne nema zadnej vyznam.
-
DeFka - Kolemjdoucí
Má odpověd zní že máš nahnáno, jinak by si tu slohovky vůbec nepsal, sám teď už porušuješ pravidla forumu tím svým spamováním. Jak si zabil hráče danielwow už byla záhada, opravdu mi tu nevykládej že nic nemáš, takové hráče co hrají nonstop s cheatama a nemůžou bez toho ani spát znám. Příště už tu opravdu nepiš a čekej na vyjádření admina. Měj se a doufám že na gamesites si už nezahraješ za to tvoje nesmyslné obhajování, když víš moc dobře že cheaty používáš.
- googy
- Kolemjdoucí
Ty a ty tvoje komediantsky nazory uz cist nebudu, to je jak jsem psal drive prachobycejna ztrata casu. (ne nemam nahnano, a docela se bavim nad tema tvejma nazorama).
To sis malinko poplet slovicka chlapce, spam a obhajoba ? Dej si to dohromady jestli na to stacis.
Vysvetli me prosimtebe jednu vec, o co tady opiras svoje tvrzeni, ze pouzivam cheaty? NEVIDEL SEM TADY NIC CO BY STALO VUBEC ZA ODPOVED, (opet a znovu, neprehravej si kolo, ktery je ze 3/4 ODEHRANY - nemas sajn co se tam delo)
Zaplat panbu ze ty tady tomu nesefujes, jinak bys tu hral leda tak s botama.
Ja neporusuju zadny pravidla fora (ne forumu), to ty tady akorat neustale pises nicim nepodlozeny nesmysly, a tim me nutis reagovat tot vse.
A ja zase doufam, ze ti administrovani odeberou, protoze jak vidno jsi neschopny. (Nesmyslne obhajovani a podobny vylevy si odpust, protoze nenecham nikoho, aby tady na me hazel nejakou spinu, bez toho aniz bych se k tomu vyjadril)
K tobe uz se nebudu vyjadrovat, nestojis mi ani za odpoved. At se na to mrkne nekdo normalni dik.
To sis malinko poplet slovicka chlapce, spam a obhajoba ? Dej si to dohromady jestli na to stacis.
Vysvetli me prosimtebe jednu vec, o co tady opiras svoje tvrzeni, ze pouzivam cheaty? NEVIDEL SEM TADY NIC CO BY STALO VUBEC ZA ODPOVED, (opet a znovu, neprehravej si kolo, ktery je ze 3/4 ODEHRANY - nemas sajn co se tam delo)
Zaplat panbu ze ty tady tomu nesefujes, jinak bys tu hral leda tak s botama.
Ja neporusuju zadny pravidla fora (ne forumu), to ty tady akorat neustale pises nicim nepodlozeny nesmysly, a tim me nutis reagovat tot vse.
A ja zase doufam, ze ti administrovani odeberou, protoze jak vidno jsi neschopny. (Nesmyslne obhajovani a podobny vylevy si odpust, protoze nenecham nikoho, aby tady na me hazel nejakou spinu, bez toho aniz bych se k tomu vyjadril)
K tobe uz se nebudu vyjadrovat, nestojis mi ani za odpoved. At se na to mrkne nekdo normalni dik.
-
DeFka - Kolemjdoucí
Osobní spory si řeště v PM.
Demo čisté. Děkujem za snahu.
Lock
Demo čisté. Děkujem za snahu.
Lock
"But there’s no sense crying over every mistake.
- GLaDOS

- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
• Stránka 1 z 1