• Stránka 1 z 1
Zombie update nápad
Všimol som si že na chronic prebehol update a všimol som si že niesom jediný komu sa nepáči.Zombie na gamesites hrávam asi tak od 2011/12 a musím uznať že vtedy bol mód najlepší a postupom času sa mi novinky ktoré pridávate nepáčia :/ na predposlednom update kde ste pridali classy ,lvl atď vlasne mód ktorý je všade okrem na chronic #2 sa mi tiež nepáčil ale zvykol som si a jediné čo mi tam vadí je ten climb zobmie...Vlezie do rohu tunelu a ani hlavu mu nemôžete dať bol by som rád keby ste ho odstránili je podla mňa moc OP. Na tom novom móde nemám evip takže neviem aký poriadne je , som rád že ste opravili veľa bugov z ostatných módov ale neitkoré zmeny sa mi nepáčia napr že za bz kill len 20b to je celkom málo a keď už sme pri bz za tie dve nakazenia anti to je tiež celkom OP lebo 2 killy sa dajú rýchlo dať keby to boli aspoň 3 až 4 by bolo celkom fajn a tie nové classy sú celkom zbytočné napr. tiché kroky pre Humana sú celkom nanič staré classy boli dobré speed , gravity boli asi najužitočnejšie.Ďalej tie upgrady za spirity to znie celkom fajn ale nemuseli ste odstrániť epic veci to bola asi jediná vec ktorú mohli hráči bez vip dostať lebo v menu nieje takmer nič pre obyčajných hráčov.Hrozne sa mi páčil ten starší mód kde sa dala kombinovať special gun s Cart Blue atď a tie "zlaté" zbrane bez recoilu ten mód bol proste best
dúfam že niečo s tým novým módom spravíte zatial sa mi nepáči mám evip na zm mini tak si idem užiť tento mód kým sa dá...

-
xSl3ndy - Kolemjdoucí
Zombie update nápad
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie update nápad
Ty asi jeden z tých čo by najradšej chceli aby nemali ZM žiadnu šancu. A teraz keď sú ľudia takmer bez šance tak máš plno kecov. My možme nacpať všetko do ľudí, ale ako by ta hra ptm vypadala? Bezhlavé vyvraždovanie ZM, ktoré by končilo tým, že by kolo končilo po mínute. Tak to má byť aby sa ľudia tých zombíkov báli a nie aby ich ešte po mape hľadali. úprimne som rád, že takto ten mód vyzerá, aspoň sa ukáže kdo vie a kdo je s prepáčením sračka čo vie len kritizovať a nič sa mu nepáči. 

-
N3mO - Mistr
hele já myslím, že až si tohle zahraješ pořádně, třeba i s výhodama tak tě to bude bavit. Tady můžeš kombinovat, vymýšlet, taktizovat jako nikdy před tím. Uvidíš až to nebude BETA, ale final 

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
co všichni blbnete ? nikdo ste si to ani pořádně nezahrál (páč to ani zatím nešlo) server se ještě postupně dodělával
a navíc ani většina z těch co jsou proti těmhle změnám,tak ani na chronicu 2 nemá EVIP a tím pádem si to ani pořádně nezahrál:-P
nechte tenhle novej update rozjet,zvykněte si na změny a uvidíte že nakonec je to daleko lepší,ale neříkejte že ty změny jsou blbý nebo cokoliv jinýho když ste celkově novej update hráli hodinu a už jste strašně negativní
a navíc ani většina z těch co jsou proti těmhle změnám,tak ani na chronicu 2 nemá EVIP a tím pádem si to ani pořádně nezahrál:-P
nechte tenhle novej update rozjet,zvykněte si na změny a uvidíte že nakonec je to daleko lepší,ale neříkejte že ty změny jsou blbý nebo cokoliv jinýho když ste celkově novej update hráli hodinu a už jste strašně negativní
-
birotomas - Zkušený
Ten update je dobrý iba to je blbost že term má iba 3x skok a ct má iba 30 AP
-
R3ZN1K - Profesionál
R3ZN1K píše:Ten update je dobrý iba to je blbost že term má iba 3x skok a ct má iba 30 AP
To blbé není, kdybys dokázal myslet, tak bys vyvodil proč to takto je.

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
MaxwellCZE píše:R3ZN1K píše:Ten update je dobrý iba to je blbost že term má iba 3x skok a ct má iba 30 AP
To blbé není, kdybys dokázal myslet, tak bys vyvodil proč to takto je.
vsechno tak prozivate maxwell

jinak blbe to neni ma to svuj duvod, posilneni zm, term zas vydrzi na dalsi kolo
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
Ako je to dobré že term ti ostane, ale blbé je to že ma menej skokov a trvá dlhšie než sa načitajú, a zombie ta rýchejšie zabijú. A ešte ked chceš body motorovku už polka serveru nekupuje, pretože majú iba 30 AP. Stačia 2 rany a si dead.
-
R3ZN1K - Profesionál
Tobě jde totiž pouze o to být nesmrtelný a pobýhat nebojácně mezi zm. Teď se aspoň pozná, kdo je dobrým hráčem. A moc to hrotíš, je to jen hra.

-
stargate - Drbna
Ja chápem že humani boli OP voči Zombie ale teraz je to naopak a za CT sa už vôbec ale vôbec nedá hrať keďže mód je už aj tam kde mám EVIP tak som si zahral a stačilo mi rip Zombie mod rip Gamesites škoda evip mohli by ste vyhovieť a spraviť server Ktorý beží na staršom móde a hráčom ktorým sa new mód nepáči presunúť evip /vip
-
xSl3ndy - Kolemjdoucí
xSl3ndy píše:Ja chápem že humani boli OP voči Zombie ale teraz je to naopak a za CT sa už vôbec ale vôbec nedá hrať keďže mód je už aj tam kde mám EVIP tak som si zahral a stačilo mi rip Zombie mod rip Gamesites škoda evip mohli by ste vyhovieť a spraviť server Ktorý beží na staršom móde a hráčom ktorým sa new mód nepáči presunúť evip /vip
tvoje představa o tom, co znamená, že mají Zombie navrch, je asi jiná, než jaká je skutečnost. Ano, chápu, že musí být pro všechny doslova ŠOK, že zombie dokážou vytvořit každé kolo nákazu, nedej bože vyhrát kolo, ale že by měli navrch? To určitě nemaj, leda proti lamkám,
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1