• Stránka 1 z 1
Market - Vip
Zdravím,
Byl jsem velmi dlouhou dobu neaktivní (cca 3/4 roku) a když jsem si chtěl opět na serveru SB zahrát, tak jsem zjistil, že nemám absolutně žádné výhody. Tak jsem se šel kouknout na market a tam bylo 0 kreditů a all výhody které jsem dříve měl byly smazané. Byly to všechny výhody na jméno LukeMC a pár dalších výhod např. na hráče Dreaming atp. Chtěl bych se zeptat co s tím a proč vůbec zmizely. Bohužel screeny nákupů atd. nemám.
Předem díky,
LukeMC
Byl jsem velmi dlouhou dobu neaktivní (cca 3/4 roku) a když jsem si chtěl opět na serveru SB zahrát, tak jsem zjistil, že nemám absolutně žádné výhody. Tak jsem se šel kouknout na market a tam bylo 0 kreditů a all výhody které jsem dříve měl byly smazané. Byly to všechny výhody na jméno LukeMC a pár dalších výhod např. na hráče Dreaming atp. Chtěl bych se zeptat co s tím a proč vůbec zmizely. Bohužel screeny nákupů atd. nemám.
Předem díky,
LukeMC
- LukeMC
- Kolemjdoucí
Market - Vip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Market - Vip
Ahoj
Asi tak nejak na tvoju otázku

Kovi píše:Bol reset marketu už pred dávnou dobou a cca o 2mesiace potom sa zrušil aj samotný market a je nový system aktivácie rovno cez sms aj ingame a kredity už neexistujú.
Asi tak nejak na tvoju otázku

-
Mersi96 - Mistr Yoda
Aha, díky za odpověď. A jak jste to nahrazovali hráčům kteří už dříve na marketu měli all výhody? Chtěl bych je zpět a nevím co s tím, páč je nehodlám znovu kupovat... už tenkrát jsem nakoupil za 250,- Kč 

- LukeMC
- Kolemjdoucí
Na serveri SkyBlock#1 sme vip výhody nikomu nebrali, maximálne ak nejaké nejdu (tak cca 3) a bol na to určitý dôvod.
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
-
Kovi - Drbna
Pozeral som a všetký základne výhody predsa máš.
VIP status, farebný chat, farebné cedulky, warpy, tpa, msg, afk, hat, reservation ... a je dosť možné, že som nejaké aj preskočil a máš ich nahodené, tak neviem kde je teda problém
VIP status, farebný chat, farebné cedulky, warpy, tpa, msg, afk, hat, reservation ... a je dosť možné, že som nejaké aj preskočil a máš ich nahodené, tak neviem kde je teda problém

-
Kovi - Drbna
Aha
díky jen jsem nepochopil jak to myslíte a zmátl mě ten market. Jinak díky za ochotu 

- LukeMC
- Kolemjdoucí
Pokiaľ by bolo ešte niečo treba, tak mi napíš keďtak PM...Lock
-
Kovi - Drbna
• Stránka 1 z 1