• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: TheWuFanatic
Páťo ty si stejně blbec
akorát se tady ztrapňuješ

-
Poky - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Sem se snad může vyjadřovat kdo chce, ne ? 
Spíš se chci vyjádřit k tobě,.. Vždy si najdeš nějaký důvod nadávat, provokovat, s prominutím buzerovat server.. Pak se jen uboze snažíš někoho nahlásit,.. K čemu ti to je ? Ztráta času kámo,.. Narozdíl od jiných serverů je mnou GS velmi respektovaný, kvůli omezování "moci" adminů.. A to že nahlašuješ za to, že někdo napíše hvězdičky ? To že nahlašuješ za to že někdo postaví strom příkazem ? STROM ?!...
Ty si jedním slovem ubožák..
PS : Omlouvám se za hrubost, ale s takovouto entitou se jinak prostě vyjednávat nedá..

Spíš se chci vyjádřit k tobě,.. Vždy si najdeš nějaký důvod nadávat, provokovat, s prominutím buzerovat server.. Pak se jen uboze snažíš někoho nahlásit,.. K čemu ti to je ? Ztráta času kámo,.. Narozdíl od jiných serverů je mnou GS velmi respektovaný, kvůli omezování "moci" adminů.. A to že nahlašuješ za to, že někdo napíše hvězdičky ? To že nahlašuješ za to že někdo postaví strom příkazem ? STROM ?!...
Ty si jedním slovem ubožák..
PS : Omlouvám se za hrubost, ale s takovouto entitou se jinak prostě vyjednávat nedá..
Kostik, CHeCHtak, juraj11, Rainox atp..
navždy v paměti 

-
HellmutTV - Pokročilý
Okey, vaše názory jsou sic zajímavé, ale prosím, nespamujte to tu 
Nevím proč, ale zasmál jsem se. Jestliže se snažíte provokovat, moc vám to nejde.
Každopádně poprosím, aby to tu někdo promazal, případně locknul, dokud se nevyjádří někdo vyšší. A pokud nevážíte slova a máte potřebu urážet, nevyjadřujte se sem vůbec, děkuji

Nevím proč, ale zasmál jsem se. Jestliže se snažíte provokovat, moc vám to nejde.
Každopádně poprosím, aby to tu někdo promazal, případně locknul, dokud se nevyjádří někdo vyšší. A pokud nevážíte slova a máte potřebu urážet, nevyjadřujte se sem vůbec, děkuji

-
patamataGSCZ - Zkušený
PS: Poky, hlavně že se známe, tedy cituji: ,,co to furt meleš? kdo jako si? po 1. jsem tě potkal tady na serveru. vůbec nevím kdo si a nikdy jsem do prdele vedení ani AT.... to spíš všechny buzny mě, ale nejsem až tak blbej" 
Jednomu jsem napsal, že se změnil jeho pohled na AT, druhému, že má nehezké farmy a že bych si je nekoupil
A hned mají potřebu provokovat...

Jednomu jsem napsal, že se změnil jeho pohled na AT, druhému, že má nehezké farmy a že bych si je nekoupil

A hned mají potřebu provokovat...
-
patamataGSCZ - Zkušený
Vím nemám se tu vyjadřovat ale jen info:
TheWuFantik tady enbude celý měsíc kvůli práci
.
Kaktusek_CZ
TheWuFantik tady enbude celý měsíc kvůli práci

Kaktusek_CZ

Přeji si odstranit tento účet,
díky moc
díky moc
-
KaktuseKCZ123 - Zkušený
Lock,kvůli spamu !!! Hurvínek si to pak Unlockne a napíše sem.
Bývalý:
-HL.EM,
-GTA Support Kapitán,SA C#5.

-
Restrbe - Mistr
• Stránka 2 z 2 • 1, 2